2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
D dstn33 canim manuş babayi actim. diyorum ki muzik tanidik. bir de baktim ki istanbulli gelin dizisindeki karakter soylemis ve ben muzigine bayilmistim,cok guzel sarki,basa donup donup dinleyecegim simdi:))
Evet asli enver de soylemis istanbullu gelinde:) o da guzel ama manus babayi tercih ederim:)

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Kızlar uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Bu uyumuyor kelimesini foruma ilk defa yazıyorum. Ne oldu benim uyuyan kizima hemen uykuya geçen kızımı uyutmak 2 saatimi aliyor.gunduz uykuları en fazla 40 ar dakika zaten. Ağlamıyor ama sürekli çığlık çığlığa tum.binayi inletiyor. Kendisini geriye atiyor.
Zaten memeyle savaş halinde sürekli
Ya neden bole oluyor bir bilen yardım etsin bana yorgunluktan ölüyorum

Benim sormakcisteyip toparlayamadigimi cok guzel dile getirmissin canim yorgunluktan bittim ben de biz 1 ayi gecti boyleyiz

Aşamalarımız şu şekilde kızlar
FarahFarah
Önce alt taraf beyazlıyor sonra tam diş çıkan yerler, sonra yarıldı ve sonra diş. Bizimki bi anda olmadı nerdeyse 2 ay sıkıntı çekti , uykular bozuldu, ağzına almadığı bir şey kalmadı, salyalar sel oldu 2-3 hafta da patlaması sürdü. Mesela yarıldıktan bir hafta sonra diş göründü.

Eklentiler

• 2F1CE1AA-2DA2-4BBB-9FBD-AE46173B42B1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 82
Ayni durumdayiz yavas yavas yogunlasiyorum bende.2 cocuk ve hastalik gercekten zor.Ya mizmiz benimki o yuzden bu ara sekteye ugradi ek gida isi anlamadim derdi ne insallah boyle devam etmez.

Kızlar uni baby deterjan ek gıda lekelerini çıkarmıyor bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı

Kızlar uni baby deterjan ek gıda lekelerini çıkarmıyor bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı
Baby me leke cikarici kullananlar memnun.ben bizim kullandigimiz kosla ile yikayip duruluyorum.sonra bebegin diger camasirlariyla tekrar makineye atiyorum.tek tuk lekemiz oldu bu zamana kadar idare ettim.ama ek gidaya baslayinca baby mr leke cikarici almayi dusunuyorum

Senin o inci dişini yesinler :)
Maşallah subhanallah
Ne güzel çekmişsin yaa.ben çekemiyorum bi türlü.hiç durmuyor bizimki.
Ama ilk aşamadayız sanki biz.içinde dişler görünüyor ama daha zamanı var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…