2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaaa benim kızın uyku vakti geldi müzik açıp coşturmak istemiyorum ama kıskandım. Siz şunu dinleyin Defne uyanınca aranıza katılacağım Pek kimse bilmez ama şahanedir bence.

Biliyorum bennnn.... yuklemeyi bilmedigim icin paylasamiyorum ama. Mehmet Erdem-Han sarhos hanci sarhos dinlemenizi oneririm.çok cool yorumlamis...

Ben kızımda aldığım chicco pollyi kullanıyorum canım.Çok kullanışlı güvenli bi o kadar da büyük ama evin büyükse o da sorun diildir diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim tavsiye için. Ben de ondan alıcam gibi duruyor. E-bebek ye gördüm biraz büyük gibiydi gerçekten ama hoşuma gitti, gerekli bir şey idare edicez artık :)

Ek gıdaya geçince sıvıları bardakla vereceğim. Bu yüzden iki gündür sütümü azıcık sağıp bardakla veriyorum. Düne göre gelişme var dün ağzına dökmemi bekliyor, yutmuyordu. Bugün içmesi gerektiğini çözdü ama nasıl içeceğini bilmiyor dilini sokuyor bardağın içine

kuzu ya,o dilleri nasil tatli
29unda geciyor musun?

Evet canim bizde de vardi oyle kucuk canavar saldirir gibi isirmaya calisiyodu hem bizom ellerimizi hem kendi ellerini hem de buldugu herseyi iki gundur sakinlesti biraz yine elini sokuyor kasindiginda ama saldiri gecti daha disi patlamadi
Tabir cuk demiş, "küçük canavar" üç gundür meme haric herseye saldırıyor. Bizde de dis yok daha.
FarahFarah evet olabilir bizimki de yapıyor :) kulaklarını da çekiyor çok fena :) beyazlık falan var mı dişlerde ?
Kulaklarını da arada tutuyor, peki beyazlık nerede olmalı disin olacağı yerde tepede mi yoksa asşağıda damagın dibinde mi? Eger aşağıdakiyse oralar bayadır beyaz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…