Evet asli enver de soylemis istanbullu gelinde:) o da guzel ama manus babayi tercih ederim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet asli enver de soylemis istanbullu gelinde:) o da guzel ama manus babayi tercih ederim:)
Allah var kiz guzel yorumlamis.tabiki manuş baba ama dizide duydum ya ilk,rahatsiz etmemisti o zaman da:)
7.ayda verildiğini duymuştum ama tekrar araştırayım bakalım1 yaş diye biliyorum ben...

Benim sormakcisteyip toparlayamadigimi cok guzel dile getirmissin canim yorgunluktan bittim ben de biz 1 ayi gecti boyleyizKızlar uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Bu uyumuyor kelimesini foruma ilk defa yazıyorum. Ne oldu benim uyuyan kizima hemen uykuya geçen kızımı uyutmak 2 saatimi aliyor.gunduz uykuları en fazla 40 ar dakika zaten. Ağlamıyor ama sürekli çığlık çığlığa tum.binayi inletiyor. Kendisini geriye atiyor.
Zaten memeyle savaş halinde sürekli
Ya neden bole oluyor bir bilen yardım etsin bana yorgunluktan ölüyorum![]()

Allahım daha fazla sürmesin ne oluuuurŕBenim sormakcisteyip toparlayamadigimi cok guzel dile getirmissin canim yorgunluktan bittim ben de biz 1 ayi gecti boyleyiz![]()
seninki ne kadarlık canım. Atak haftasında da görünmüyor bizimki5 ay 2 haftalik canim Sizinki kac aylikAllahım daha fazla sürmesin ne oluuuurŕseninki ne kadarlık canım. Atak haftasında da görünmüyor bizimki
Ayni durumdayiz yavas yavas yogunlasiyorum bende.2 cocuk ve hastalik gercekten zor.Ya mizmiz benimki o yuzden bu ara sekteye ugradi ek gida isi anlamadim derdi ne insallah boyle devam etmez.Sağol canım inşallah güzel bir macera olur :) yani bizim biraz kötü bir döneme denk geldi ben baya hasta oldum iki gün kafam kalkmadı doğanın hastalığı filan baya erteledik benim sütüm de baya azaldı malesef oyüzden ek gıda işine yoğunlaşmak istiyorum meyve tatlı diye belki severler diyorum ama bu seferde sebzeyi hiç yemezse diyorum sabır işi yavaş yavaş alışıcaklar
Baby me leke cikarici kullananlar memnun.ben bizim kullandigimiz kosla ile yikayip duruluyorum.sonra bebegin diger camasirlariyla tekrar makineye atiyorum.tek tuk lekemiz oldu bu zamana kadar idare ettim.ama ek gidaya baslayinca baby mr leke cikarici almayi dusunuyorumKızlar uni baby deterjan ek gıda lekelerini çıkarmıyor bu konuda bir çözüm önerisi olan var mı![]()
Aşamalarımız şu şekilde kızlar
FarahFarah
Önce alt taraf beyazlıyor sonra tam diş çıkan yerler, sonra yarıldı ve sonra diş. Bizimki bi anda olmadı nerdeyse 2 ay sıkıntı çekti , uykular bozuldu, ağzına almadığı bir şey kalmadı, salyalar sel oldu2-3 hafta da patlaması sürdü. Mesela yarıldıktan bir hafta sonra diş göründü.