2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ek Gıda konusunda neler söyledi?

Ek Gıda konusunda neler söyledi?

Liste verdi ilk önce.
Meyvelerden elma armut muzla başla dedi.
Ben avakado vermişti kabız oldu.dr çok güldü bana :) kendi meyvelerimizi ver ilk önce dedi.
Sebzelerdende 3 gün kuralına uyarak git ama taze fasulye patlıcan enginar verme dedi.
Kahvaltı için daha erken dedi.
Tuz kesinlikle yasak.zeytinyağıda yemek piştikten sonra bir çay k ilave edilicek.
Turunçgiller için daha erken dedi.

Aklıma gelenler bunlar canım.

Gözünüz aydın hep böyle devam etsin ins. Hgb degeriniz kaç çıktı bizde yakın bir zamanda kan tahlili yaptırdık ama demiri kullanıyoruz merak ettim sizin sonucu..

Teşekkürler.

Bas bel boyun sirt kol bacak agrisini saymazsak cok iyiyim kuzucum huysuz bugun uzerinize afiyet sabahtan beri anca tam olarak uyudu kac dk surer bilmiyorum
Dun arabasinda 2 saat uyumustu her uyandiginda ileri egeri hareketle tekrar uyutmustum.bugun 10 dk yi gecmedi uyumasi.evde temizlik var bitmedi davul gibi gerildim.sezar gibi tek gogus acik geziyorum

ben de sana yazacaktim canim bitti mi diye
Hala bitmedioglan da yenidogan donemine dondu.kucagimdan inmiyor.emiyor desem yalan emmiyor desem yalan.gogus hep acikta.arabasi a koyup is yapayim diyorum tuttugum is elimde kaliyor.aglicam gercekten.sirf bu yuzden uzun zamandir cagirmiyordum ablayi. ama tek basima da isin icinden cikamiyorum.illa ki bugun de bitecek ama ben bittim.kahvalti yemek bulasik makinesi bosalt doldur camasir as topla makineye camasir at.utu bunlari da ben yaptim.temizlige el attim.son bir iki saatlik isi kaldi.simdi emiyor da oyle yaziyorum

0​
Kızlar benim sütüm tamamen kesildi artık mama ve ek gıda bile devam edeceğiz.
Elimde yarım humana still, rezene ve solgar vitamin var. İhtiyacı olan varsa kargo ile yollayabilirim.
Tabiiki de ücretsiz :)
hiçmi gelmemişti cnm cok üzüldüm inş gelir sütün

ayy canim valla ben yoruldum
ha gayret gelmissin sonuna,dayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…