2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kaşla göz arasında yeni evimize taşındık :)) artık bebeğimin de bir odası var :)
yorucu bir gündü diş sıkıntısı hala devam ediyor. Herkese iyi geceler diliyorum mışıl mışıl uykular
İyi geceler :) yeni evin hayırlı olsun. Kaşla göz arası minnacık bebekle epey uzun olmuştur

İnsallah koşup sana sarıldığı günleri görürsün arkadasimm. Atlet veya yüzücü olmasına gerek yok

kizlar herkes ev tipi ana kucagi ve oyun halisi aldi mi?
ana kucagi alsak ustune oyuncak asilanlardan,oyun halisi yerine gecer mi,elini kolunu oyuncaklara uzatip hareket etme acisindan?
Canim ben ana kucagi almadim.ihtiyac duymadim.bir sekilde cocugu yanimizda tuttuk.anakucagi da bunun icin.cocuk zarar gormeden yaninda tut salla uyusun istedigin yere tasi vs.aldigimiz bebek arabasi bizim o ihtiyacimizi fazlasiyla karsiladi.ama artik buyuyorlar oyun halisinin amaci cocugun algilarini uyararak acmak.sesli isikli..ben ozellikle ayagiyla vurmali da istedim...bondigonun pianolusunu aldik.oturmaya basladiginda pozisyon degisip o sekilde de kullanabilecek.(2 ayi dolunca cingirakli corap bileklik almistik.o da cok dikkatini cekti.)oyun halisinda oyuncaklara uzaniyor.hergun biri daha cok dikkatini cekti.ayagiyla piyanosuna vuruyor.donmeye calisiyor donuyor da.ve cok komik sarkan oyuncaklara asilip ayaklarini havaya kaldirip gazini cikartiyor ben salon sehpasinin ustune koyuyordum guvenlik onlemleri alarak ve genelde basinda durarak.yarindan itibaren oyun mati alip yere koyacagiz

Theteacher00 maşallah pasaya insallah diğerleri daha kolay çıkar. Çok teşekkur ederim baya açıklayıci olmuş böyle. Bizim daha var galiba sadece dipte beyazlik var bizde. Bu arada yeni eviniz hayırlk olsun.

alci ne kadar sure ile kalmisti? hatirlar misin bilmem anlatmistim ayni problem bende varmis. benim mesela 1 gunlukken alinmis alciya. once kalcaya kadar sonra daha kisaltmislar en son bileklere kadar. bir de alci ciktiktan sonra ozel yapim sert ortopedik botlar giydirmisler yaz kis. size boyle biseyden bahsetti mi doktorunuz?

Gretchen Grundler @Mutlu Mercimek

gecenlerde annemin arkadasi gelmis oturmaya.kizini anlatiyormus. torunu hic emmemis. kizi da 1.5 sene hep sagarak vermis güya. mumkun mu bu?
Sağmak sütü azaltmaz hatta arttırır çünkü sürekli bir süt talebi olunca memeler de süt arzı yapıyor. Ama sadece sağarak 1.5 sene süt verebildiyse helal olsun çünkü bir süre sonra insan sağmaktan yorulur, aksar sağması ve tanem biter arz biter. Bir de kendi deneyimimle söyleyebilirim sağdığım zamanlar tazyik çok oluyordu ve kızım boğuluyordu, ne zaman sağmayı bıraktım tazyik düzene girdi. Hala bazen sagmam gerekiyor o zamanlarda çok bosaltmadan yüzeysel sağıyorum son sütü alacak ama bitirmeyecek kadar.

Kızlar sizin bebekleriniz de çığlık atıyor mu durduk yere
Allahım biz sabaha aksama kadar binayı inletiyoruz
Gece gündüz hem de. Uyandığını bana çığlıklarıyla bildiriyor. Kucağıma alıyorum kulagimin dibinde çığlık atmaya devam ediyor

ana kucagi alsak ustune oyuncak asilanlardan,oyun halisi yerine gecer mi,elini kolunu oyuncaklara uzatip hareket etme acisindan?
Ev tipi ana kucagi almadım. Travel sistem bebek arabasının ana kucagini kullandım evde uzun süre olmamak kaydıyla ama oyun halisi aldım ve iyi ki almışım. Onunla daha hareketli olmaya başladı. Artık ana kucağına gerek yok az kaldı mama sandalyesi aynı işlevi görecek. Bence masraf etmeye ve yer kaplamasına gerek yok. Bir de elini ayağını bilinçli olarak çok hareket ettirmeye başlamadıysa cingirak bileklik ve çoraplar şahane oluyor. Birisi yazmış ama pekiştirmek istedim

Canım siz listeye uyabiliyor musunuz? Bana doktor yoğurtla basla demişti sonra da sebze çorbası daha sonra çorbayı cesitlendirip en son meyve ama benim minik yoğurdu yemedi içine meyve koyduk yedi:) sebze çorbasını bir kaşık bile içeremedim. Şimdi tarhana içiyor az sarımsaklı :)) yarında mercimeği az havuçlu patatesli mercimek çorbası yapacağım ey suyunda yer gibi ama bakalım.

M MrsAsli kizlar sagolun yorumlar icin. degerlendirecegim soylediklerinizi.

5 gunlukken alindi alciya. 2 ay kaldi.
hatirliyorum canim yazdigini.
ayakkabilari sordum. daha o kısma cok var. o zaman gelsin durumuna gore degerlendirecegiz dedi. yuruyemeyebilir diye bir olumsuzluktan bahsetmedi hic.

Ben ikisini de sattım canım
Ana kucağında durmuyodu zaten
Oyun halısını da bugün kargoya verdim.Sürünüyo artık içinde kalmıyoki.Yani bu saatten sonra gerek yok gibi geldi bana.

D dstn33 yazdi canim cingiragi. onlara hic bakmadim. bi bakayim. sagol canim,pekistirdik konuyu

ayakkabilari sordum. daha o kısma cok var. o zaman gelsin durumuna gore degerlendirecegiz dedi. yuruyemeyebilir diye bir olumsuzluktan bahsetmedi hic.
Cnm benim kuzenimin oglu 1 aylıkken alınmıştı 6 aya kadar taktı sonra demirli ayakkabı falan kullandı yürümesinde sıkıntı olmadı büyüdü okula başladı bu sene inş seninkide çabuk iyileşir

yok canim benim allah korusun o ihtimali kastetmiyorum ben de zaten. ayakkabilari soyledi mi diye merak ettim. kemik yapisi oturana kadar ayak seklini korusun diye sanirim onlar da. annem anlatir cok cikarmak istermisim botlari ayagimdan ama sesim de cikmazmis. dogdugum hastane doktoru cimnastik yaptirin duzelir demis. annem de nasil duzelecek bu ayaklar yengec gibi demis babama ertesi gun hastane cikisi hemen baska bi doktora goturmusler, o gun alciya almislar. yani iyi ki allah izin vermemis o doktoru dinlemelerine. emir de cok sansli senin gibi bi annesi oldugu icin.

Kızlar ek gıdada yemege alışmasi icin klasik ve farkli tatları dokuları ögrenip kendi yemesi icinde artı blw düşünüyorum. Arastirma yaparken Ayşe Önerin sitesine denk geldim. Gün gun detaylıca yazmış ek gıdaya gecisi menüyü hatta tarif bile var. Teker teker eklenenler kaşık hesabi falan ben sistemi begendim ama pekde bilgim yok neyin nasil olması gerektigi konusunda. Eger okuyan ya da tecrubesi olan varsa benimle fikirlerini paylasabilirse sevinirim.

Ben ikisini de sattım canım
Ana kucağında durmuyodu zaten
Oyun halısını da bugün kargoya verdim.Sürünüyo artık içinde kalmıyoki.Yani bu saatten sonra gerek yok gibi geldi bana.
Hangi sitede sattin acaba? Ben satmıcam dogacak kuzenleri kullanir insallah ama baska seyler satabilirim de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…