- 29 Ocak 2017
- 4.594
- 8.836
- 158
0hiçmi gelmemişti cnm cok üzüldüm inş gelir sütün
10 ay sağarak veren biliyorum hiç emmedi bebekGretchen Grundler @Mutlu Mercimek
gecenlerde annemin arkadasi gelmis oturmaya.kizini anlatiyormus. torunu hic emmemis. kizi da 1.5 sene hep sagarak vermis güya. mumkun mu bu?
Dun arabasinda 2 saat uyumustu her uyandiginda ileri egeri hareketle tekrar uyutmustum.bugun 10 dk yi gecmedi uyumasi.evde temizlik var bitmedi davul gibi gerildim.sezar gibi tek gogus acik geziyorum
Kolay gelsin oldugu kadar artik napcaksin yipratma kendiniHala bitmedioglan da yenidogan donemine dondu.kucagimdan inmiyor.emiyor desem yalan emmiyor desem yalan.gogus hep acikta.arabasi a koyup is yapayim diyorum tuttugum is elimde kaliyor.aglicam gercekten.sirf bu yuzden uzun zamandir cagirmiyordum ablayi. ama tek basima da isin icinden cikamiyorum.illa ki bugun de bitecek ama ben bittim.kahvalti yemek bulasik makinesi bosalt doldur camasir as topla makineye camasir at.utu bunlari da ben yaptim.temizlige el attim.son bir iki saatlik isi kaldi.simdi emiyor da oyle yaziyorum
10 ay sağarak veren biliyorum hiç emmedi bebek
Sagolun kizlar.temizlik bitti.oglan keyiften ciglik cigliga bugun hic tepemden inmeyen o degilmis gibi oyun halisinda oynuyor.sanirim evimizde baska birini gormekten tedirgin oldu.yardima gelen ablanin yuzune bakip bakip dudak buzdu.hem dudak buzuyor hem de abla arkasinda kalsa gormek icin arkasina donuyordu.neyse atlattik allahin izniyle.simdi sirada aksam yemegi fasliKolay gelsin oldugu kadar artik napcaksin yipratma kendini
Benim bildiğim azaltmaz fazlalaştırır taziği arttırır hatta ama düzenli sağım lazım bence bebek Emzirir gibie hani sagmak sutu azaltiyordu,hep oyle dendi
Benim bildiğim azaltmaz fazlalaştırır taziği arttırır hatta ama düzenli sağım lazım bence bebek Emzirir gibi
baris beyler bugun toplamda 1 saat 15 dk uyku uyudu sag olsun tum gun huysuzlandi. ama yerim ben onu yaa teyzesiicok sukur canim. senden naber?
baris beyler nasillar
[QUOTE="bursa_83, post: 54548374, member: 707726"]ayy canim valla ben yoruldum
ha gayret gelmissin sonuna,dayan.
Çok uğraştım ama bitti. En azından ek gıdaya yetiştik. Bundan sonra yediklerinin besin değerlerine dikkat ederek açigimizi kapatıcam insallah.0hiçmi gelmemişti cnm cok üzüldüm inş gelir sütün
Bence geçmez. Oyun halısında sadece uzanmıyor. Yanlara hareketde ediyor. Bence artık anakucağı alma. En bebeklikte iyi oluyor anakucağı.Oyun halısınıda kendin yap. Pinterestte bisürü örnek var. Şemsiyeden bile oyun halısı yapmışlar.kizlar herkes ev tipi ana kucagi ve oyun halisi aldi mi?
ana kucagi alsak ustune oyuncak asilanlardan,oyun halisi yerine gecer mi,elini kolunu oyuncaklara uzatip hareket etme acisindan?
Yeni evin hayırlı olsun sağlık mutluluk huzur getirsinKaşla göz arasında yeni evimize taşındık :)) artık bebeğimin de bir odası var :)
yorucu bir gündü diş sıkıntısı hala devam ediyor. Herkese iyi geceler diliyorum mışıl mışıl uykular
baris beyler bugun toplamda 1 saat 15 dk uyku uyudu sag olsun tum gun huysuzlandi. ama yerim ben onu yaa teyzesiiemir nasil? belki daha once yazmissindir ama cok giremedigim icin gozumden kacmistir. ayaklar ne durumda canim alcidan sonra herhangi bir sikinti kalmadi dimi?
Nasibi bu kadarmış arkadaşım. Allah yardimcin olsunÇok uğraştım ama bitti. En azından ek gıdaya yetiştik. Bundan sonra yediklerinin besin değerlerine dikkat ederek açigimizi kapatıcam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?