2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Kolay gelsin oldugu kadar artik napcaksin yipratma kendini
 
[QUOTE="bursa_83, post: 54548374, member: 707726"]ayy canim valla ben yoruldum
ha gayret gelmissin sonuna,dayan.[/QUOTE]
Kolay gelsin oldugu kadar artik napcaksin yipratma kendini
Sagolun kizlar.temizlik bitti.oglan keyiften ciglik cigliga bugun hic tepemden inmeyen o degilmis gibi oyun halisinda oynuyor.sanirim evimizde baska birini gormekten tedirgin oldu.yardima gelen ablanin yuzune bakip bakip dudak buzdu.hem dudak buzuyor hem de abla arkasinda kalsa gormek icin arkasina donuyordu.neyse atlattik allahin izniyle.simdi sirada aksam yemegi fasli
 
Benim bildiğim azaltmaz fazlalaştırır taziği arttırır hatta ama düzenli sağım lazım bence bebek Emzirir gibi


bazen emir emerken tikaniyor,her zaman degil de arada. duzenli hem emzirmeden sonra sagdigim icin az da olsa tazyik var belki de.
tam tersi bir bilgi ogrendim,sagol canim.
 
cok sukur canim. senden naber?
baris beyler nasillar
baris beyler bugun toplamda 1 saat 15 dk uyku uyudu sag olsun tum gun huysuzlandi. ama yerim ben onu yaa teyzesii emir nasil? belki daha once yazmissindir ama cok giremedigim icin gozumden kacmistir. ayaklar ne durumda canim alcidan sonra herhangi bir sikinti kalmadi dimi?
 
kizlar herkes ev tipi ana kucagi ve oyun halisi aldi mi?
ana kucagi alsak ustune oyuncak asilanlardan,oyun halisi yerine gecer mi,elini kolunu oyuncaklara uzatip hareket etme acisindan?
 
[QUOTE="bursa_83, post: 54548374, member: 707726"]ayy canim valla ben yoruldum
ha gayret gelmissin sonuna,dayan.

Sagolun kizlar.temizlik bitti.oglan keyiften ciglik cigliga bugun hic tepemden inmeyen o degilmis gibi oyun halisinda oynuyor.sanirim evimizde baska birini gormekten tedirgin oldu.yardima gelen ablanin yuzune bakip bakip dudak buzdu.hem dudak buzuyor hem de abla arkasinda kalsa gormek icin arkasina donuyordu.neyse atlattik allahin izniyle.simdi sirada aksam yemegi fasli[/QUOTE]
Hadi gecmis olsun
 
kizlar herkes ev tipi ana kucagi ve oyun halisi aldi mi?
ana kucagi alsak ustune oyuncak asilanlardan,oyun halisi yerine gecer mi,elini kolunu oyuncaklara uzatip hareket etme acisindan?
Bence geçmez. Oyun halısında sadece uzanmıyor. Yanlara hareketde ediyor. Bence artık anakucağı alma. En bebeklikte iyi oluyor anakucağı.Oyun halısınıda kendin yap. Pinterestte bisürü örnek var. Şemsiyeden bile oyun halısı yapmışlar. Üstüne değişik dokularda dikebilirsin. Ama uğraşmam diyorsan sadece halı al.
 
Ek gıda ile ilgili bende şuan ne durumdayız paylaşayım. Öncelikle belirteyim deniz memeyi bırakıp mamaya başlayınca erken başladık tadımlara ve şuanda ana öğünü gıdalar ama mamada içiyor. Tüm öğünleri şuanda 150-120 cc arasında. Yani standart bir çorba kasesini tam dolu düşünün okadar yemiş oluyor her öğünde. 08.30 uyanıyor. 9 da Sabah kahvaltısı ( bebek ekmeği formül mama pekmez ve labne) saat 11 de uyuyorara öğün meyve bir saat sonra mama içip uyuyor. Uyanınca sebze çorbası ama daha kıvamlı püre gibi. Ara öğün yoğurt üstüne mama içip uyuyor yine. Uyanınca kaşık maması sonra gece uykusuna yatıyor. Gece uyandırmadan saat 11 -12 gibi ben uyumadan önce mama içiriyorum. Sonra saat 5-6 gibi uyandığında tekrar mama içiyor. Ve günü bitiriyoruz.
 


aşk onlar aşk aşk
alci ciktigindan beri egzersiz yapiyoruz her gün. haftaya kontrolu var. bir kez daha alciya alabilirim dedi. duruma gore kucuk bir operasyon da gecirebilirmis.
cok iyi bir yüzücü veya atler olamaz belki ama yurumesinde sorun olmayacak dedi. insallah dedigi gibi olur canim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…