2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hahay çok güldüm ben de bu kışı kayak yapmak için dört gözle bekliyordum hamileliğmi ilk öğrendiğimde bi tek kayak yapamıycağım için üzülmüştüm :)

Aynı şeyler bende de oluyor çok sagol hemen alicam nekadar sıklıkla kullanıyorsun kremi
Canim ben once yag karisimi kullaniyodum biraz azaliyodu sonra buna gectim daha iyu oldu gunde 2 kere diyo birde dr uma sordum sebamed paraben icermedigi icin kullanabilirsin dedi.Devam ederse kasintin yine soyle dr a canim

Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes çok iyidir çok şükür benim bulantılar tamamen geçti bugün doktor kontrolüne gittik 12+5 günlüğüz ikili test yapıldı bir hafta sonra sonuç çıkacak folik asiti kesti omega 3 ve decavit verdi birde benim d vitaminim düşük d vitamini kullanıyorum bebek gayet sağlıklı çok şükür ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş çok hareketliydi bu arada cinsiyet için %90 erkek dedi ama 10 dün sonra konrol yapacak cinsiyeti kesinleştirmek için bende 2 kg verdim henüz almadım bakalım inşallah çok almam ilk hamilelikte 16 kg almıştım bunda daha dikkatli besleniyorum bir oğlum var ikinci oğlumda yolda

Eklentiler

• IMG_3858.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 51
Çatlak kremide palmers kullanıyorum birde hindistancevizi yağı alacağım inşallah bakalım ilkinde çatlamadım inşallah bundada çatlamam

Kızlar göbek için çatlak kremini ne Zaman kullanmaya başlamalıyız ? Benşm de bugün meme uçlarım Çatlamaya başladı çok acıyor evde nemlendirici krem vardı ondan sürdüm de o yeterli gelir mi sizce yağ falan mı almalıyım

Canım kullanmaya başlayabilirsin ben palmers ve doğal hindistan cevizş yağı kullanıyorum çok memnunum

Kızlar dün e Bebek e gittik fikri edinmek için de bana biraz pahalı geldi orası özellikle kıyafetler falan ama normalini bilmiyorum tabi ilk defa Bebek eşyası baktım ,aynı markaları Ulus'ta falan başka yerde dah ucuza bulabilirim diye düşündüm ama siz ne dersiniz kalite farkı olur mu

Herkese iyi hafta sonlari diliyorum.bugun biraz temizlik yaptım belim kopuyor yaza iice agirlasacagiz allah yardim etsin

İndirimleri takip et canım daha uyguna gelir ben her bebek mağazasından almıştım kızıma özellikle şu marka diye düşünmedim ama yüzde yüz pamuk olsun giydikleri kaliteli olsun dersen birçok marka bebek kıyafetleri satan

ya se min dra gittim cnm senin derdini de sordum. MAGNESIUM DIASPORAL PASTIL önerdi. Bana da dilersem bunun şasesini onerdi sase olan suya atiliyor. Seninki pastil gibi emilenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…