Ben de 1.5 kilo almışım. Hep hamur işi çekiyor canım Sağlıklı bir şey çekse zaten şaşardım. Hamile platesis var belki faydalı olur. Benim doktorum ağır sporları önermedi. Sadece yüzme ve yürüyüş yapmak dedi. Snowboard ve tenisle uğraşıyorum devam edebilir miyim diye sorduğumda "yok artik" der gibi baktı
Canim ben once yag karisimi kullaniyodum biraz azaliyodu sonra buna gectim daha iyu oldu gunde 2 kere diyo birde dr uma sordum sebamed paraben icermedigi icin kullanabilirsin dedi.Devam ederse kasintin yine soyle dr a canim
Evet doğru anakucagi olarak da kullaniliyormus. Bahsettiğim model altında 5.5 kilo filan bir şey. Gayet hafif aslında. Tek elle katlanıyor filan diyordu gidip yerinde görmek lazım tabii
Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes çok iyidir çok şükür benim bulantılar tamamen geçti bugün doktor kontrolüne gittik 12+5 günlüğüz ikili test yapıldı bir hafta sonra sonuç çıkacak folik asiti kesti omega 3 ve decavit verdi birde benim d vitaminim düşük d vitamini kullanıyorum bebek gayet sağlıklı çok şükür ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş çok hareketliydi bu arada cinsiyet için %90 erkek dedi ama 10 dün sonra konrol yapacak cinsiyeti kesinleştirmek için bende 2 kg verdim henüz almadım bakalım inşallah çok almam ilk hamilelikte 16 kg almıştım bunda daha dikkatli besleniyorum bir oğlum var ikinci oğlumda yolda
Kızlar göbek için çatlak kremini ne Zaman kullanmaya başlamalıyız ? Benşm de bugün meme uçlarım Çatlamaya başladı çok acıyor evde nemlendirici krem vardı ondan sürdüm de o yeterli gelir mi sizce yağ falan mı almalıyım
Kızlar göbek için çatlak kremini ne Zaman kullanmaya başlamalıyız ? Benşm de bugün meme uçlarım Çatlamaya başladı çok acıyor evde nemlendirici krem vardı ondan sürdüm de o yeterli gelir mi sizce yağ falan mı almalıyım
Kızlar dün e Bebek e gittik fikri edinmek için de bana biraz pahalı geldi orası özellikle kıyafetler falan ama normalini bilmiyorum tabi ilk defa Bebek eşyası baktım ,aynı markaları Ulus'ta falan başka yerde dah ucuza bulabilirim diye düşündüm ama siz ne dersiniz kalite farkı olur mu
Kızlar dün e Bebek e gittik fikri edinmek için de bana biraz pahalı geldi orası özellikle kıyafetler falan ama normalini bilmiyorum tabi ilk defa Bebek eşyası baktım ,aynı markaları Ulus'ta falan başka yerde dah ucuza bulabilirim diye düşündüm ama siz ne dersiniz kalite farkı olur mu
İndirimleri takip et canım daha uyguna gelir ben her bebek mağazasından almıştım kızıma özellikle şu marka diye düşünmedim ama yüzde yüz pamuk olsun giydikleri kaliteli olsun dersen birçok marka bebek kıyafetleri satan
ya se min
dra gittim cnm senin derdini de sordum. MAGNESIUM DIASPORAL PASTIL önerdi. Bana da dilersem bunun şasesini onerdi sase olan suya atiliyor. Seninki pastil gibi emilenden.
Kizlar dr a gittim minigim 16 cm olmus 16 arti 1 gunluguz...hersey gayet yolunda. Ve kesin kez kızım olacak. Valla dr um daha 12. Haftadan yuzde yuz bildi adama birkere daha hayran oldum.