2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Chicco nun trio travel sistemi sonradan baston puset oluyor bir bak istersen canım

Hem Bebek arabası hem ana kucağı hem oto koltuğu olan modeller var mı acaba o en kullanışlı olmaz mı acaba, ağır mı olur dersiniz
Bu travel sistem zaten o şekilde oluyor ama anakucaginin evde filan uzun süreli kullanılması tavsiye edilmiyormuş.

Z zeynebim111 istersen bi acile git için rahatlar hem. Benim akıntı olduğunda gitmiştim ilaç verdi, sabahına da doktora gittim. Aynı ilaca devam etmemi söylemişti.

Selam ağustos böcüklerinin güzel anneleri. Trabzonda iki gün kar tatili oldu ve çok mutlu oldum bulantılar içinde okula gitmek zor oluyordu. Salı sabah ikili test için dr a gideceğim inşallah. Araba konusunda travel baston arabalar kullanıslı oluyor soo baby nin bi modelini inceledim çok güzeldi büyük ve ağır araba inanın kullanılmıyor bagaja sığmıyor dolmuşa sığmıyor. Joie marka da nefis arabalar üretiyor oğlumda joie nitro kullandım. Kızımda pierre cardin alıp büyüklüğü ve ağırlığından kullanamadım ve cazal marka baston almıştım sonradan. Öptük sizi ağustos böcükleri

Kızlar manevi olarak neler yapıyorsunuz bı dönemi verimli geçirmek lazım ama yatarken geçiyor günler

Bu travel sistem zaten o şekilde oluyor ama anakucaginin evde filan uzun süreli kullanılması tavsiye edilmiyormuş.
Evt dogru simdi icinde 1 saat dursa evde veya yolculukta 15 dk icinden alip pıspislamak gerekiyormuş. Cocuk rahat edemiyormus. Bu sebeple ben portbebesini de aldim direk yatabiliyor diye ama kimileri de gereksiz diyor. Kullanmadan bilemeyecegim.

Portbebe bence çok kullanışlı. Etrafımda çocuk sahipleri hep ilk yılda portbebe kullanıyorlar. Sanırım en rahatı o.

Kitap okumaya başlayan oldu mu tavsiye kitapları alalım kızlar ona göre internetten kitap sipariş edicem
Ben arkadaşima soracagim buradan paylasirim gecen telle konustuk aklimdan cikmiş. Evde esir olunca konusacak cok konu oluyor :) yarin disari cikacagim mesela 12 gunden sonra ilk defa hapishaneden cikacak mahkum gibiyim :)

Kitap okumaya başlayan oldu mu tavsiye kitapları alalım kızlar ona göre internetten kitap sipariş edicem

ben 'mahallenin en mutlu bebegi' ni okudum. gereksiz yere uzatilmis bir kitap. cok fazla tekrar ediyor sayfalarca ayni seyler yazilmis. o yuzden cok sevdim diyemeyecegim. simdi de tracy hogg un 'yeni annelere mucize cozumler' kitabini okuyorum, yariladim sayilir. bunu sevdim diger kitap gibi sisirme degil daha cok bilgi veriyor.

Önceki hamileligim de alıp okumuştum mucize çözümler kitabını malesef kızında uygulayamadik. Her doğru her çocuğu uymuyor. Kitap çok güzel inşallah sen de ben de bu Bebeğim de kullanabiliriz kitaptaki bilgileri.
Bir de emzirme sanatı isimli kitap var bende onun sayesinde emzirmeyi başardım.

Günaydın rüya dolu bir geceydi yine bütün gece bebek emzirdim kabus gördüm nasıl uyku uyudum Allah biliyor

Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg& melinda blau. Ben bunu okuyorum ve oldukça faydalı bilgiler var. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…