2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Önceki gece rüyamda bi yerde kapalı kaldığımı gördüm; bir sürü başka insanla beraber.. sürekli kendi etrafında dönen cam kaplı bir yer.. tam bir kaos, kısır döngü.. diğerleri hiçbir şey yapmıyor falan.. kabullenmişler... hepsini zorluyorum çıkış yolu buluyorum kaçıyoruz, sonra yola çıkıyorum ve kocaman tren gibi birşey durmadan ilerliyor.. zincir şeklinde ve hiçbir çıkış yok... yolu dar ve sonsuz bir koridora çeviriyor ve yine benzer bir döngünün içine giriyorum diye düşündüp uyandım. Su içip tekrar yattım; yine benzer bir yer ama doktorlar var ve bu sefer altlarda bir yerde bir bebeğim varmış, onu almam lazım. Ama yine döngü, aşağıya delik açıyorum bu sefer yukarıya dönmüş oluyor falan... kızım uyanana kadar döndüm durdum.. dün akşam üzeri de kızım ateşlendi; hiç öyle yüksek ateş görmemiştik. Hiçbir şeyi yok başka; ama ateş 39'u geçmeye başladı.. doktorunu aradık cepten, söylediği ilaçları verdik sabaha kadar iki üç kez. Sabah da kalktık gittik zaten. Kan vs normal.. hiçbir bulgu yok ama böyle başka belirti olmayan ateş altıncı hastalık olabilir, 2 güne anlaşılır dedi... doktorumuz çok iyidir, diğer doktorların teşhis edemediği hastalıkları daha belirtisi bile yokken böyle şıp diye söyler... o yüzden ailemizin bütün çocukları elinde büyüdü zaten... hemen hemen her çocuk geçirir, ılık duşla hafif geçen birşey dedi, rahatladık biraz başka birşey yok diye... ama şimdi yine de evham başladı ya başka birşeyse diye... niye bu kadar uzun anlattım bilmiyorum; ama annelik garip birşey... insan uykusunda dahi hissediyor sanki bir sorun olduğunda... ama bakıcı ne kadar iyi olursa olsun anne gibi olamıyor. Eve geldiğimde 39 a yakındı ateşi; kadıncağız bana da sıcak geldi elini yıkarken, ölçtüm ama normaldi diyor.. muhtemelen elini yüzünü yıkadıktan hemen sonra ölçtüğü için düşük çıktı.. (alnından ölçenler terliyken de düşük ölçüyor bu arada, aklınızda olsun)... daha mühim birşey olsa veya bir müşteri gelse son dakika, trafik olsa geç gelsem vs havale geçiricekti belki de.. bir de niye haber vermezsin, niye aradığımda söylemezsin ki ateşi var gibi diye?? zaten zor bıraktım zor başladım işe, evin heryeri kamera, her dakika aklımız onda, sürekli kontrol ediyoruz vs... iyice vicdan yaptım.. keşke biraz daha beklese miydim diye.. ikincide 6 ay yeter, dönücem işe diye düşünüyordum ama doğmamış çocuk için öyle konuşmak kolaymış demek ki... uygulamaya gelince yine yapamayacağım sanırım çok keyifsiz bir gün şimdi bir de uyudu yorgunluktan; tatlı tatlı yatıyor; her yerini öpesim var (( Allah hepsine sağlık versin inşallah.. en ufak şeyde bile içi parçalanıyor insanın...

Canım cok gecmis olsun. Bence gordugun ruya icine dogmuş... ayrica calistigin icin cocugunla ilgili bazi seylerin kontrolun dısinda gelistigini düşünüyorsun ilk ruyani boyle yorumladim. ikinci ruyanin ters düz e dönmesini şuna yorumluyorum senin cok endiselendigin bu durum bence endiselendigin gibi kotu birsey cikmayacak. Tabi kucuk cocuklarda ateş cok onemli ama dr una cok guvendigin ve bildigin icin temkini elden birakma ama icin rahat olsun bence. Gunduz hayrina ruyalarin hayıra vesile olsun. Hersey güzel olacak sen guclu bir kadinsin bunu mj dilinden anladım üstesinde gelirsin

Doktorun kim Can'ım Babil'ler
doktorun kim Can'ım Ankara'da mıydın sen?bebiş doğunca lazım olacak şimdiden öğrenelim çocuk doktorlarını
Geçmiş olsun bu arada inşallah tez zamanda geçer

Allah rüyalarını hayra çıkarsın insallah. Evladinada çok geçmiş olsun. Anne gibi olmuyor bakıcı kendi anne olsa bile.. Allah büyük sorunlar vermesin insallah

arkadaşlar meraba,
gripten kaynaklı burun deliği tahrişi için ne kullanabilirim sizce ,
su deyse yanıyo,sürekli sişmekten kızardı ve tahriş oldu
bir de dudağımda uçuk çıktı var mı bununla da ilgili bi öneriniz

Merhaba hanımlar ben de topiği takipteyim bugün itibariyle 12+3 günlük bebiş inşallah ikincimiz geliyor. Şimdiden sağ Salim bebişleri kucağınıza almayı temenni ediyorum. Ayrıca cinsiyet için tahmin istiyorum iyi akşamlar.

Eklentiler

• IMG_1495.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1496.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1497.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 57
Canım pamuklu seyler veya bambu tercih etmek lazim diye biliyorum en azindan ilk bir sene cok dikkat etmek gerekiyor. e bebek genel olarak pahalli bir magaza sonucta baska firmalarin urunlerini alip kar koyarak satiyor. Oradan ne alirsan al muhakkak indirim takip etmelisin bazen acayip guzel indirim yapiyor. 2 ay once bir arkadasimin bebegine 1 yaş dogum gunu hediyesi aldim 99 tl oyuncak 2 gunlugune indirime girmisti ve 40 tlye aldim. Gecen hamileligimde gecen sene 70 tl lik chicco tulum 27.5 tl ye inmisti denk geldi aldim. 580 tl lik ameda lactaline cift sagim gogus pompasini 385 tlye aldim bu sene 680 tl olmus fiyati. Indirim takip edince super oluyor. Birde mothercare her ayin 15. Inde indirim yapiyordu hala vardir heralde... bebislere bilindik yerden almakta fayda var artik herseyin icine hile katiyorlar. Dun haberlerde izledim bir cete ele gecirilmis hani bu cöp kutularindan plastik şise toplayanlar var ya bu kisiler bu ceteye copteki sampuan kutularini satiyorlarmis. Bu cete de zararli madde barindiran sahte sampuanlari bu kutulari yikayip temizleyip icine doldurup piyasaya suruyorlarmis head and shoulders elidor ve clear siseleri haberde gösterilenler. Ben schwarzkopft kullaniyorum ama huylandim makasla kesip oyle atacagim cope bundan sonra.

Kizlar internet hakketen dogru kullanilinca muthis bir nimet. diyelim playskool donence alacaksiniz google a yazin nerede kac para nerede indirimli vb hepsini goruyorsunuz malum bebeklerin masrafi cok... indirim kovalamak lazım. Biraz kurcalayinca guzel fırsatlar cikiyor. Bir de soyle bir onerim var birimiz bir yerde uygun indirim gorunce burada hemen paylasalim. Benim pek gezme durumum yok biliyorsunuz ben de internette buldugum kadarini paylasirim.

Hayırli olsun bebeginiz 41 kere maasallah

ben de yarın masko'ya gideceğim mobilyacıları dolaşmaya. modoko'dan daha büyük heralde orası değil mi, istanbullu arkadaşlar bilirler? mobilyacı tavsiyeleriniz olursa önerilere açığım. nisan sonuna kadar mobilya işini halletmeye karar verdim.

Evet masko daha buyuk ama 1 gunde bitirmek gercekten zor belki birkac kere gitmen gerekebilir. maskonun fiyatlari modokoya yakın oluyor ama genede daha iyi pazarlik yapabilirsin. Zaten bu ikealar fln sektöru cok vurdu bu sebeple rekabet var. Insllah icine sinen uygun birseyker bulursun bu arada kendi uretimi olan yerler ile gorusursen mobilyalarda degisiklik talep de edebilirsin mesela cekmece adedi raf adedi vb...

sağol canım inşallah. bakıcaz işte gezebildiğimiz kadar gezeriz. of çok da uzak ya. ben kartaldayım bi daha oraya kadar gezmek için gidebilir miyiz bilmiyorum :) evet zaten o yüzden seri üretimlere göre daha avantajlı yatak ebadını falan da isteğimize göre yaptırabiliriz. çilekten falan vazgeçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…