2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

valla iste biseyler ogrenelim diye okuyoruz da, mfö sarkisindaki gibi olmayiz umarim. teoride desen zehir gibi pratik dersen sallanmakta

Kızlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun saglıcakla kucagına alsın inş bende kısmetse ağustosta anne olacam.dün randevum vardı gittim 12+3 oldum ama cinsiyet tahminnde falan bulunmadı.ayrıca kitap konusunda mahallenin en mutlu bebeği elimde bencede cok tekrar var.bundan sonra hatice kübra tongar ın kitaplarını okuyacam arkadsım cok övmüştü

Günaydınnnn mutlu haftasonları.... ayy bende zayiflamaya başladım ya hadi kilo almak normalde peki ya zayiflamak..

Gunaydin kızlar gebelikte ilk 4 ay kilo vermek bence gayet normal. mesela ben 3 gebeligimdede 5 ay boyunca kusma ve bulantidan dolayı hep 5-6 kilo verirdim. 6. ayda kilo almaya baslardim. ama zorla birseyler yerdim midede biraz durup kana gecmesi icin ugrasirdim. aradan 1 saat geçince istemesemde hep cikarirdim. şükür 3 cocugumda saglikli sihhatli doğdu. ilk defa bu hamisligimde hic kusmadim allahim ne kadar rahatmis diyorum. ama yinede bulanti sebebiyle 3 kilo vermişim. artik almaya baslarim çünkü canim hep cips ekmek arasi asitli yiyecek çekiyor zor tutuyorum kendimi

Ben de 1.5 kilo almışım. Hep hamur işi çekiyor canım Sağlıklı bir şey çekse zaten şaşardım. Hamile platesis var belki faydalı olur. Benim doktorum ağır sporları önermedi. Sadece yüzme ve yürüyüş yapmak dedi. Snowboard ve tenisle uğraşıyorum devam edebilir miyim diye sorduğumda "yok artik" der gibi baktı

Kizlar bugun ikili testim vardi hersey normal dedi cinsiyet tahmininde bulundu ben sormadan erkek dedi cikinti falan dik dedi ama ben biseye benzetemedim bi de siz bakar misiniz.

Eklentiler

• 20170218_120448.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20170218_120423.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 59
Bungee jumping i de sorsaydin olmaz sakin ha

Çok Sagolun kızlar alıntı yapamadım. Çok şükür ağrım yok bugün. Rahim buyuyor sanırım.
Benimde canm sağlıksız şeyler ve aci şeyler istiyor. Çok şükür bulantilar geçti gibi. Ama arada çöken halsizlik ve aksam dev gibi bir göbek devam. Hatta öyle ki göbek deliğin dışarı çıkıyor nerdeyse. Kizim da 5aylık boyleydim ya düşünemiyorum sonumu. 1.5 kg a yakın vermiştim. Hala aynı devam. Zaten esas kg 16-20. Haftalardan sonra alınır. Son 34 haftadan sonra çifter çifter almistim

hakikaten yok artık hadi belki tenis biraz daha makul görünüyor da snowboard yani tehlikeli benim de bu kış snowboard planlarım vardı. ama ben doktora sormadım
spora alışıksan devam et normal hayatına ama normalde spor yapmıyorsan kalkıp da koşmaya başlama dedi bana da. pilates için de 14. haftadan sonra başlayabilirsin dedi. hamile pilatesi tabiki. onun dışında yüzme ve yürüyüş zaten devamlı önerilenler.

Canim agrinin gecmesine sevindim.

gunaydin. normal mi bilmiyorum ama ben de 1 kilo almisim ya. acaba evde kendimi zorlamadan bacak hareketleri yapsam bir zarari olur mu? olmaz heralde ya dimi :)
Yürüyüş ve hamilelik platesi oneriyorlar. Ama hareket şart hem kilo hem de doğum icin

Snowboard ve tennisben normal halimle beceremem ki onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…