2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy kızlara bitiyorum bennn... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah im tamamına erdirsin inşallah... sayılı günlerde geçmiyor yaaa..
Amin canim cok sagolasın taze anne adaylarımızın hicbiri mutsuz olmasın hepimiz miadına erelim inşallah... arkada kalanın boynu bükük kaliyor. Yasasaydi 6. Aydaydim 7 deydim. Dogsaydi 3 aylikti 5 aylikti diye sayiyor insan... Allah kimseye yaşatmasın

Bu arada kızlar ben 3 ay boyunca hiç çıkarmadım sadece mide gazı reflü gbi birşey oluyodu bnde dktor bu aydan sonra rahatlayacksın dyince böyle dedm eşin cok sanslıymış dedi :) millet baya çekiyo bulantıdan sağlıcakla 9 ayı bitirelim inşallah

Yeni arkadaşlarımız için duyuru niteliginde bir paylaşım yapayım. 1. Sayfada listemiz bulunmakta eger listeye kayit yaptırmak istiyorsaniz listedeki baslikları lutfen eksiksiz bir bicimde ÖZEL MJ yoluyla bana gonderiniz. Listemiz hergün degil her 3 4 gunde bir yenilenecektir. Bu arada cinsiyetleri yüzde yüz kesinlesen arkadaslarımız cinsiyet mj basligiyla bana gonderebilirler.

arch2401 dün akşam dışarda yemek yedik meze tarzı getirilen şeyler dokundu diye düşünüyorum onun dışında farklı bir şey yemedim geceden beri aralıklarla ağrıyor sabah ağrıya uyandım

Midenin ağrimasi dogal bir durum cnm meze tarzi ozellikle acılı seyler tuketmek gercekten sıkıntı yaratıyor cok gecmis olsun. Kulagina kupe olsun tuketme bir daha sogani bile ovmadan salataya koymak mideyi mahvediyor.

arch2401 sen nasıl oldun kuzu sorun yok demi ağrı sızı falan , çıktın mı dışarı ? Bende 3 aydır yatıyodum dün dışarı çıktım sonra mide ağrısı çektim evde oturmak daha mantıklı galiba :)

Kızlar iyi pazarlar, çooook uzun zamandır giremiyordum foruma. Şöyle bir okumaya çalıştım ama. Cinsiyeti belli olanlar hazırlık yapmaya başlayanlar. Hayırlı uğurlu olsun.çeşitli sıkıntılar yaşayanlar bir anönce geçer umarım hepinize geçmiş olsun. düne kadar bir oğlum olacağına okadar emindim ki, sadece ben değil etrafımdaki herkes kesin oğlan diyordu.brn rüyamda ismini bile koydum ASİL diye. A aaa bücür hepimizi ters köşe yaptı. Bir prensesmiş meğer. Allah'ın verdiğine vereceğine bin şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Birde çok tatlı bit baş Ağrı'sı peydah oldu. Dolanıyor resmen kafamın heryerini. Bir sağa toplanıyor bir sola,bi enseme yayılıyor bir tüm alnıma. Beterinden esirgesin diyorum ne diyim

Çok etkiler tahmin edebiliyorum ama tabiki yaşayan bilir.. onlar birer melek oluyor Allah im bundan sonraki yavrularını bağışlasin sana bizim yerimizde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki Allah im isteyen herkese versin yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…