2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim dr kontrollerinde cikiyorum dun ciktim mesela :) evde arada balkona cikiyorum bu kadar. Suan bir problem yok cok sukur insallah hep böyle devam eder. Esas havalar ısınmaya baskadiginda zor olacak.

Canim dr kontrollerinde cikiyorum dun ciktim mesela :) evde arada balkona cikiyorum bu kadar. Suan bir problem yok cok sukur insallah hep böyle devam eder. Esas havalar ısınmaya baskadiginda zor olacak.
Sonucu düşünerek motive olucaz. Senin ne kadar yatman lazım? Bi süre var mı

Selam hanımlar
Bende 14 haftalik hamileyim son kontrolümde bir oglum daha olacagini ögrendim..
Eşim çok mutlu ben hep hayirlisi diuordum ...
Bakalim iki oglişle nasil bit hayat olacak ..
6.haftadan beri zoferle ayaktayim çoj bulantili kusmali bir hamilelik başladi maalesef..
Daha iyiyim hamdolsun

Migren ağrısı çeken varmı benim gibi bütün pazarimin içine etti minoset içtim dayanamadım artık başka doğal yöntemler bilen varsa söylesin nolur

Migren ağrısı çeken varmı benim gibi bütün pazarimin içine etti minoset içtim dayanamadım artık başka doğal yöntemler bilen varsa söylesin nolur
1 soguk islak bezi alnina koymak 2 kafayi yemeni gibi birseyle bandana gibi sıkıca sarmak... 3 bir miktar limon kolonyasi koklamak... kesin yarar mi bilmiyorum bir deneyiver.

Dr un bitanesine ilk defa gittim ayrıntılı için , olumsuz biley gördü 16. Haftada tekrar bakmak istedi ve fetal DNA testi yaptırmamızı önerdi, ikili test sonucum normal gelmişti, ben kendi kendime ayrıntılı için gittim , inşalalh biley çıkmaz ,çok Tşkr ederim çok sağol

İnsallah hersey yolundadır.

Beyaz bulut benim bildigim migren agrisi ışıklı ortami sevmez perdelerin kapali olsun kendini coj sakin ve karanlıkta tutmaya çalış. benim anneannemde vardı garibim 3 gün agridan ne hallere kalırdı. şakak bosluklarina 5 dakika masaj yap. birde derin nefes oksijeni artırır. cok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim evet karanlık ortam daha iyi oluyorum ama dünden beri hala ağrıyor maleseff en son buzlu suya parmaklarimi soktum hafifletti agrimi ağrısı olanlar.deneyebilir

Canım çok sevindim :) Hayırlı olsun. Defne çok güzel bir isim. Cidden teorilere meydan okudu prenses. İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider, Defne'ni sağlıkla kucağına almak nasip olur. Miniğin de kız abisi olucak, hem kız hem erkek evlat, ne güzel iki ayrı güzellik yaşıcaksın canım.

Canım benim çok teşekkür ederim teorilerin hepsi erkek olunca ister istemez ben kendimi erkeğe hazırlamıştım tanıdığım herkes bir tane de kızım olsun diye çok dua ettiler , bu duruma duaların gücü diyorum ewet canım küçük oğlum kız abisi olacak kısmetse bakalım nasıl olacak ikisini de tatmak, gerçekten hayalini bile kurarken çok güzel, dilerim herkes gönlündekine sağlıkla kavuşur

Günaydın kızlar. Ben hiç iyi değilim. Dün gece başladı. karın ağrısıyla sık tuvalate çıkıyorum gece bir defada bulantıyla uyandım çıkardım. Hiç uyumadım sabah belki düzwlir dedim ama aynıyım. Dr aradım. Dahiliyevi arkadaşına yönlendirdi testler yapılsın yanıma gel dedi. Besin zehirlenmesi gibi duruyor belki hastaneye yatış yapabiliriz dedi. Eşim yolda geliyor umarım kötü bişey yoktur.

Amin canım, hepimizin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…