2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
çok geçmiş olsun, telaş yapma büyük ihtimalle yediğin birşey dokunmuştur,salgın da var ,testlerin yapılsın, serum da takarlar toparlarsın,dikkat et kendine, mümkün olduğunca yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor,tekrar geçmiş olsun,fırsatın olunca bizi de bilgilendirirsin durumun ile ilgili...

Çok geçmiş olsun canım. Bir sorun yoktur inşallah. Sakin olmaya çalış. İyi haberler bekliyoruz.

Günaydın hanımlar
Teşekkür ederim evet karanlık ortam daha iyi oluyorum ama dünden beri hala ağrıyor maleseff en son buzlu suya parmaklarimi soktum hafifletti agrimi ağrısı olanlar.deneyebilir

Geçmiş olsun hanımlar. İnşallah en yakın sürede iyileşirsiniz. Hamilelikte bünye daha hassaslaşıyor..

selam ağustos anneleri..ikinci hamileliğini yaşayanlar ilk hareketleri hissettilermi. ben sanki çok erken hissettim bu sefer. henüz 3. ayımda. tam göbeğimin altında pıt pıt oldu..

A AysheDuru kızından iyi haberler bekliyoruz.

çok çok teşekkürler ilginize,,, şimdi okudum diğer mesajları da :) rüyayı da ne güzel yorumlamışsınız öyle :)) gerçekten dediğiniz gibi oldu ama, şu an için hiçbir şeyi yok çok şükür. kadını da tembihledim, biraz bile ateşi olduğunu hissedersen ara hemen diye. zaten kendi işim, biliyor ki her an eve dönebilirim. bu sefer ihmal etmez umarım :) güçlü kadın yorumu için de ayrıca teşekkür ederim :)))) kişi kendi gibi olanı hemen anlar, o yüzden öyle hissetmişsinizdir. çünkü ben de aynı şekilde sizin çok güçlü ve aklı selim biri olduğunuzu düşünüyorum. çok da iyi, bilinçli bir anne olacağınız belli; Allah çocuklarımıza da hayatta dimdik durabilmeyi öğretmeyi nasip eder inşallah :)

Doktorun kim Can'ım Babil'ler

doktorun kim Can'ım Ankara'da mıydın sen?bebiş doğunca lazım olacak şimdiden öğrenelim çocuk doktorlarını
Geçmiş olsun bu arada inşallah tez zamanda geçer

Amin, çok teşekkürler. toparladı gibi görünüyo çok şükür. doktorumuz İstanbul Bakırköy'de. Ankara'da değiliz malesef. Ama size de tavsiyem tecrübeli bir doktor bulmanız. yoksa çocuklar doğru teşhis konulmadığında çok zor atlatıyor hastalıkları. işini bilen bir doktor hem anneyi rahatlatıyor hem de çocuğu minimum ilaç/maksimum fayda ile ayağa kaldırıyor :)

Allah rüyalarını hayra çıkarsın insallah. Evladinada çok geçmiş olsun. Anne gibi olmuyor bakıcı kendi anne olsa bile.. Allah büyük sorunlar vermesin insallah

Amin, gerçekten olmuyor. bir de ne desem korkma ben 4 çocuk büyüttüm diyor :) ama işte herkes bir değil; herkesin korkuları da bir olmuyor... Biz geçen sene iki hastalık atlattık, ikisi de viraldi ve önce yüksek ateş yaptı sonra hastalığa çevirdi. çocuk onun dışında ateşlenen bir çocuk değil, ısısı hep stabil :) o yüzden ateşten feci korkuyorum, ama bakıcıya sorsan çocuklar sık sık ateşlenir, hastalanmadan olur mu, bağışıklığı güçlenmez vs vs :) bir söyle bin ah işit kısacası :)))) biz de biliyoruz bağışıklığı güçlenir falan da bu çocuk ciddi bir virüs kapmadan ateşlenen çocuklardan değil, ne yapalım yani tebeşir mi yutturalım? Allahtan iyi kadın temiz kadın, bir de aşırı bağlandı çocuğa ben çalışmadan önce de yanımızda olduğu için, çok sevgiyle bakıyor.. o yüzden idare ediyoruz birbirimizi işte :)))

Teşekkür ederim cnm kızının iyi olmasına cok sevindim. Insallah hep iyi olsun da annesini üzmesin. Hersey yoluna girecek merak etme.

aynı duyguları ve olayları yaşamışız. Ben de hep erkek olsun oğlumun kardeşi olsun sonra da iki kızım olsun istiyodum ama doktor kız deyince sevinçten çığlık attım resmen hem süpriz oldu erkek beklerken hem hiç hayalini kurmadığım bi mutluluktu. İnşaAllah Rabbim hiçbir sıkıntı yaşamadan kucağımıza almayı nasip eder prenseslerimizi. Ve yakışıklılarımızı.. :)

Güvenilebilir birini bulmak gerçekten şans meselesi. O yüzden sabretmelisin bence :) Bir kaç kere daha en ufak ateşte beni ara diye uyarı yaparsan sıkıntı kalmaz inşaAllah:) ama ateş benim o teyze gibi çok da önemsemediğim birşeydi. Ta ki oğlum ateşli havale geçirene kadar Hayatımın tartışmasız en zor günüydü ve şu an hatırlamak bile ağlamama nefes darlığı yaşamama yetiyo. Acısı ve korkusu baki kaldı bende İnşaAllah birdaha ne benim çocuklarım ne de kimsenin çocuğu yaşamasın böyle bişey. Velhasıl ateş çok da basit birşey değil. Korkutmak için ama önlemini almak için uyarmak istedim. Aman dikkat...

aminn canım cümlemiz hayırlısıyla alırız inşallah biz de çook mutlu olduk,her ne kadar aklımız da erkek fikri olsa da içimizde bir de kız hayali varmış demek ki, bunu anlamış olduk,eşim benden daha çok sewindi, oğlum bana çok düşkün eşim kızımda bana düşkün olur diye geziniyor ortalıkta erkek olsun kız olsun hiç fark etmiyor aslında, tabiki herşeyden önce sağlık, ama ikisi farklı olunca da ayrı bir güzel oluyor sanki

selam ağustos anneleri..ikinci hamileliğini yaşayanlar ilk hareketleri hissettilermi. ben sanki çok erken hissettim bu sefer. henüz 3. ayımda. tam göbeğimin altında pıt pıt oldu..
ben de hissettim o sıralar ama doktorlar ısrarla gaz dediği için çok takılmadım. Şu sıra daha iyi hissediyorum 17. haftamdayım. Ama çok düzenli değil. Şu an anlık hissedersin bidahaki ay daha kuvvetli tekmeler gelir dedi doktor :) Tekme yemeyi dört gözle bekliyoruz :)

Geçmiş olsun tez vakitte iyilesirsin insallah korkma bisey olmaz bebise

hala aynı şeyleri anlatıyosun :):) benim oğlum da bana aşıktır hem de aşırı. Babayı da sevmeye çalışıyo ama kıskançlığı önüne geçiyo genelde. Eşim bana sarılırken hakkını helal et herşeyi göze aldım sarılıcam falan diyo :) genelde oyun yapar gibi uçan tekme falan yiyo böğrüne garibim sevgi gösterisinde bulunurken :) Şimdi yandın benim yaşadıklarımı yaşıcaksın sen de dışlanıcaksın sen de ağlıcaksın gizli gizli diyo :) Gerçekten kız çocuğu olan arkadaşlarım da eşimle aynı durumda. Biraz can sıkıcı ama olsun sağlıklı olsunlar herşeye razıyız :)

Merhaba arkadaşlar. İzmir'de oturuyorum.İyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Şuan 14 haftalık hamileyim çiğli araştırmaya gidiyorum ama malum belki yoğunluklarından çok ilgili değiller. Bir de şimdi gebe bilgilendirme diye bişey başlamış(bi ebe size 4 seansta doğum öncesi ve sonrası hakkında bilgilendirme yapıyor.), doktor neredeyse hiçbişey sordurmuyor. Bu yıl doğum ücretlendirmesi özel hastanelerde ne kadar bilmediğim için gidemiyorum da. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim geç olmadan değiştirmek istiyorum. Hem doktor hem de hastane tavsiyesine ihtiyacım var...

çok haklısınız, gerçekten tehlikeli. kontrol altında tutmak çok önemli. Hele ki istanbul gibi trafiği berbat bir şehirde... bir defasında biz de hiçbir şekilde düşüremedik ve trafikte epey oyalandık. aklım çıkmıştı yolda havale geçirecek diye. çok ufak bir hastalığın belirtisi bile olsa birden aşırı yükselip havaleye sebep olabiliyor çocuklarda... Allah kimseye yaşatmasın bu arada güvenilir birini bulmak da gerçekten zor. Allah için bu kadıncağıza ben eve kamera sistemi kurdurucam, yanlış anlama ama ben kızımı çok özlerim dedim, 'kurdur zaten, yoksa sürekli arıcaksın telaşlanıcaksın benim için daha iyi' dedi :) tabi kör noktalar var, banyoda yok kamera normal olarak vs, çocuğa zarar vermek isteyen her şekilde verir Allah korusun, ama genel hallerini izleyip görmek rahatlatıcı. ve çocuk da çok seviyor bakıcısını. zaten zararını görse bu kadar bağlanmazdı. En çok annemi babamı teyzemi seiyorum ben diyor hatta :) o yüzden bol miktarda tembihle idare ediyorum bi şekilde :)

geçmiş olsun bende bir kere böyle oldum karın ağrısı bulantı kusma ishal. Kızım da bir hafta önce olmuştu benden ondan bulaştı sanırım salgın bir hastalık varmış mide gribi diyorlar ama sanırım bir enfeksiyon . 2 günde geçiyor ilaçsız. ama hiçbişey yiyememiştim o yüzden serum takmışlardı

merhaba hanımlar, cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun:) bende merak içerisindeyim ama göremiyor malesef dr en son perşembe günü gittim uyuyordu galiba çok haraket etmedi:) bakalım bu hafta öğrenebilecekmiyiz.

Kızlar bir sorum var :)

Şirket haftasonu Kapadokya turu düzenliyor. Benim de canım nasıl gitmek istiyor anlatamam. Tur otobüslerle gece yolcuğu şeklinde yapılacak ve biraz da yoğun bir programı var. En az 10 farklı yer gidip gezilip görülecek. 1 gece kalınıp dönülecek. Sizce hamilelikte böyle bir tur riskli olur mu? Daha önce yapan var mı? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…