2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

çok istiyorsanız katılın bence. ben de yedinci ayımda tatile gtmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. yerimizi bile ayırttık... siz tempoyu düşük tutarsınız olmazsa. her yere gitmezsiniz, daha yavaş yürürsünüz vs... ben daha önce senelerce kapalıçarşıda çalıştım, dünyanın her ucundan hamile, bebekli vs kadınlar gelirdi... bizde olsa ellerinden gelse eve kapatırlar hamile kadını diye düşünüp özenirdim hep :)))) hamilelik hala hastalık gibi algılanıyor bizim kültürümüzde. bazen de avantaj oluyor gerçi öyle muamele görmek :))) neyse, bence risk yoksa hastane barındıran her şehre gidebilirsiniz... tatil kadar insanı rahatlatan birşey olabilir mi :))

hemen atlatırsınız inşallah. tahmin ediyorum nasıl olduğunu, ilkinde benim de başıma gelmişi besin zehirlenmesi. ama telaşlanmayın. toparlanırsınız bi serumla inşallah hemencecik

Demek ki genel olarak erkek ve kız çocukları olan aileler aynı şeyleri yaşıyorlarkıskanma sırası bize geliyor yanii napalım artık, dediğin gibi sağlıkları iyi olsun da herşeye razıyız

Aynen canım istiyorum çok da işte biraz tedirginlik var. Doktora da bir sorup onay verirse gitmeyi düşünüyorum o zaman. :) Bu arada 7.ay da tatil fikri benim de aklıma yattı

senin için de değişiklik olur canım, doktoruna danışabilirsin uzun otobüs yolculuğu konusunda dilersen,sana tavsiyelerde bulunabilir, kendini de iyi hissediyorsan güzel bir anı olur

Aynen canım istiyorum çok da işte biraz tedirginlik var. Doktora da bir sorup onay verirse gitmeyi düşünüyorum o zaman. :) Bu arada 7.ay da tatil fikri benim de aklıma yattı

:)) su çok iyi geliyor, tavsiye ederim :) ben zaten mayıs gibi çalışma sezonunu kapayıp havuz sezonunu açmayı düşünüyorum kızımla beraber. kadın saatimiz vs de ayrı bizim. rahat olur hamileyken. haziranın ilk haftası da Bodrumda olucaz Allah izin verirse. sonra da anca son hazırlıkları yapar bebişi bekleriz zaten :) başka türlü bitmez bu yaz, azcık moral lazım :)))

senin için de değişiklik olur canım, doktoruna danışabilirsin uzun otobüs yolculuğu konusunda dilersen,sana tavsiyelerde bulunabilir, kendini de iyi hissediyorsan güzel bir anı olur
Niyetine girdim bile :) O zaman hadi inşallah. Yalnız doktoru bir de eşimi kandırmam gerek şimdi de. Eşim de biraz tedirgin ama güzel moral olur bana. İhtiyacım vardı böyle bir şeye. Hadi inşallah diyelim o zaman.

Canım benim de iş olmasa tam hayalimdeki yaz :) Valla ben de isterim Mayıs- Ağustos arasını denizde geçireyim :) Fırsat varsa sonuna kadar en güzel şekilde değerlendir canım. Darısı da bizim başımıza inşallah

Aynen canm bir yerde mecbur tahammül ediyor insan. Ne kadar olsada anne gibi olmuyor. Dedgin gibi her annenin endisesi de ayrı oluyor. Ateşten bende çok korkarım. Allah muhafaza. Kizim her ateslendiginde bende korkarım. Benim kizimda çok kötü hasta olmuştu çocuk gözlerini acamiyordu ateşten kucagimda eriyip gidiyor sanrim. Allah korusun kaybetme hissine kapılıyor insan. Yaşayan anne olan bilir. Uzaktan gerçekten hoş geliyor davulun sesi. Atlatmissiniz ya çok şükür. Bir dahakine olursa hemen ara beni diye uyarmak ise yarar insallah

Kötü tek bir hareketini görse çocuk zaten belli eder. Arkadaşlarımın çocuklarından biri bakıcısını görünce kapının arkasına kaçıyordu yavrum. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Allah bozmasın İnşaAllah.

Çok geçmiş olsun canım, ne yedin ki acaba, dikkat et, dışarıdan yememek lazım. Tez vakitte iyileşirsin inşallah.

selam ağustos anneleri..ikinci hamileliğini yaşayanlar ilk hareketleri hissettilermi. ben sanki çok erken hissettim bu sefer. henüz 3. ayımda. tam göbeğimin altında pıt pıt oldu..
Bağırsak hareketleridir diye yoruyorum ben onları, baya hissediyor insan o tarz hareketler. Ama ilk bebeğim olduğu için nasıl bir hareket olacak da anlayacağım bir fikrim de Yok. Bazen bebeği hissettim diyorum ama kısa süreli oluyor ve geçiyor, sonra düşünüyorum yok kesin bağırsaklardır diyorum. Sanırım ilk çocukda 18. Haftadan sonra hissediliyormuş.

Merhaba kızlar. Öncelikle herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Yeni geldim eve. Küçük bi zehirlenme olmuş. Bugün geceden daha iyiyim. İki tane serum taktılar ilaç verdi. Besin zehirlenmesi değilmiş. Cumartesi günü kayınvalidemlerdeydik. Hazır su şişesini karıştırmışız. Benimle birlikte 3kişi daha içmişti hepimiz aynı durumdayız şuan. Tabii o an farketmedik sonradan anladık sudan olduğunu. 3gün içinde geçmezse tekrar gidicez.

Çok geçmiş olsun ama hazır su nasıl öyle hasta yaptı sizi anlamadım, bandrollü bildiğin marka su mu bu?

çok geçmiş olsun.

Selam herkese umarım iyidir herkes. Biz bugün gittik kontrole çok hareketliydi bebişimiz elleri ayakları hiç durmuyordu. Tahlil sonuçlarını yeni gösterdik kan ilacı ve vitamin verdi elevit. Folbiolu bıraktırdı. Ultrason resmimize bakar mısınız cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı? Bir daha ki ay söyleyebilirim dedi cinsiyet için.

Eklentiler

• DSC_0081.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Geçmiş olsn c nasl oldn

Merhaba kizlar bwnde bugün kontrole gittim. ikili test sonucum genel olarak iyi tek sorun yaş dolayisiyla riskli grupta sayiliyorum ama insallah oda bir sirub olmaz. bir ay sonra 3 lü taramayada girecem. bebisim iyi kendini pek göstermedi o yüzden cinsiyet için birsey diyemedi. saglikla kucaklayalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…