Kızlar bir sorum var :)
Şirket haftasonu Kapadokya turu düzenliyor. Benim de canım nasıl gitmek istiyor anlatamam. Tur otobüslerle gece yolcuğu şeklinde yapılacak ve biraz da yoğun bir programı var. En az 10 farklı yer gidip gezilip görülecek. 1 gece kalınıp dönülecek. Sizce hamilelikte böyle bir tur riskli olur mu? Daha önce yapan var mı? Ne dersiniz?
Günaydın kızlar. Ben hiç iyi değilim. Dün gece başladı. karın ağrısıyla sık tuvalate çıkıyorum gece bir defada bulantıyla uyandım çıkardım. Hiç uyumadım sabah belki düzwlir dedim ama aynıyım. Dr aradım. Dahiliyevi arkadaşına yönlendirdi testler yapılsın yanıma gel dedi. Besin zehirlenmesi gibi duruyor belki hastaneye yatış yapabiliriz dedi. Eşim yolda geliyor umarım kötü bişey yoktur.
Demek ki genel olarak erkek ve kız çocukları olan aileler aynı şeyleri yaşıyorlarhala aynı şeyleri anlatıyosun :):) benim oğlum da bana aşıktır hem de aşırı. Babayı da sevmeye çalışıyo ama kıskançlığı önüne geçiyo genelde. Eşim bana sarılırken hakkını helal et herşeyi göze aldım sarılıcam falan diyo :) genelde oyun yapar gibi uçan tekme falan yiyo böğrüne garibim sevgi gösterisinde bulunurken :) Şimdi yandın benim yaşadıklarımı yaşıcaksın sen de dışlanıcaksın sen de ağlıcaksın gizli gizli diyo :) Gerçekten kız çocuğu olan arkadaşlarım da eşimle aynı durumda. Biraz can sıkıcı ama olsun sağlıklı olsunlar herşeye razıyız :)
çok istiyorsanız katılın bence. ben de yedinci ayımda tatile gtmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. yerimizi bile ayırttık... siz tempoyu düşük tutarsınız olmazsa. her yere gitmezsiniz, daha yavaş yürürsünüz vs... ben daha önce senelerce kapalıçarşıda çalıştım, dünyanın her ucundan hamile, bebekli vs kadınlar gelirdi... bizde olsa ellerinden gelse eve kapatırlar hamile kadını diye düşünüp özenirdim hep :)))) hamilelik hala hastalık gibi algılanıyor bizim kültürümüzde. bazen de avantaj oluyor gerçi öyle muamele görmek :))) neyse, bence risk yoksa hastane barındıran her şehre gidebilirsiniz... tatil kadar insanı rahatlatan birşey olabilir mi :))
senin için de değişiklik olur canım, doktoruna danışabilirsin uzun otobüs yolculuğu konusunda dilersen,sana tavsiyelerde bulunabilir, kendini de iyi hissediyorsan güzel bir anı olurKızlar bir sorum var :)
Şirket haftasonu Kapadokya turu düzenliyor. Benim de canım nasıl gitmek istiyor anlatamam. Tur otobüslerle gece yolcuğu şeklinde yapılacak ve biraz da yoğun bir programı var. En az 10 farklı yer gidip gezilip görülecek. 1 gece kalınıp dönülecek. Sizce hamilelikte böyle bir tur riskli olur mu? Daha önce yapan var mı? Ne dersiniz?
Aynen canım istiyorum çok da işte biraz tedirginlik var. Doktora da bir sorup onay verirse gitmeyi düşünüyorum o zaman. :) Bu arada 7.ay da tatil fikri benim de aklıma yattı
Niyetine girdim bile :) O zaman hadi inşallah. Yalnız doktoru bir de eşimi kandırmam gerek şimdi de. Eşim de biraz tedirgin ama güzel moral olur bana. İhtiyacım vardı böyle bir şeye. Hadi inşallah diyelim o zaman.senin için de değişiklik olur canım, doktoruna danışabilirsin uzun otobüs yolculuğu konusunda dilersen,sana tavsiyelerde bulunabilir, kendini de iyi hissediyorsan güzel bir anı olur
:)) su çok iyi geliyor, tavsiye ederim :) ben zaten mayıs gibi çalışma sezonunu kapayıp havuz sezonunu açmayı düşünüyorum kızımla beraber. kadın saatimiz vs de ayrı bizim. rahat olur hamileyken. haziranın ilk haftası da Bodrumda olucaz Allah izin verirse. sonra da anca son hazırlıkları yapar bebişi bekleriz zaten :) başka türlü bitmez bu yaz, azcık moral lazım :)))
Aynen canm bir yerde mecbur tahammül ediyor insan. Ne kadar olsada anne gibi olmuyor. Dedgin gibi her annenin endisesi de ayrı oluyor. Ateşten bende çok korkarım. Allah muhafaza. Kizim her ateslendiginde bende korkarım. Benim kizimda çok kötü hasta olmuştu çocuk gözlerini acamiyordu ateşten kucagimda eriyip gidiyor sanrim. Allah korusun kaybetme hissine kapılıyor insan. Yaşayan anne olan bilir. Uzaktan gerçekten hoş geliyor davulun sesi. Atlatmissiniz ya çok şükür. Bir dahakine olursa hemen ara beni diye uyarmak ise yarar insallahAmin, gerçekten olmuyor. bir de ne desem korkma ben 4 çocuk büyüttüm diyor :) ama işte herkes bir değil; herkesin korkuları da bir olmuyor... Biz geçen sene iki hastalık atlattık, ikisi de viraldi ve önce yüksek ateş yaptı sonra hastalığa çevirdi. çocuk onun dışında ateşlenen bir çocuk değil, ısısı hep stabil :) o yüzden ateşten feci korkuyorum, ama bakıcıya sorsan çocuklar sık sık ateşlenir, hastalanmadan olur mu, bağışıklığı güçlenmez vs vs :) bir söyle bin ah işit kısacası :)))) biz de biliyoruz bağışıklığı güçlenir falan da bu çocuk ciddi bir virüs kapmadan ateşlenen çocuklardan değil, ne yapalım yani tebeşir mi yutturalım? Allahtan iyi kadın temiz kadın, bir de aşırı bağlandı çocuğa ben çalışmadan önce de yanımızda olduğu için, çok sevgiyle bakıyor.. o yüzden idare ediyoruz birbirimizi işte :)))
Kötü tek bir hareketini görse çocuk zaten belli eder. Arkadaşlarımın çocuklarından biri bakıcısını görünce kapının arkasına kaçıyordu yavrum. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Allah bozmasın İnşaAllah.çok haklısınız, gerçekten tehlikeli. kontrol altında tutmak çok önemli. Hele ki istanbul gibi trafiği berbat bir şehirde... bir defasında biz de hiçbir şekilde düşüremedik ve trafikte epey oyalandık. aklım çıkmıştı yolda havale geçirecek diye. çok ufak bir hastalığın belirtisi bile olsa birden aşırı yükselip havaleye sebep olabiliyor çocuklarda... Allah kimseye yaşatmasınbu arada güvenilir birini bulmak da gerçekten zor. Allah için bu kadıncağıza ben eve kamera sistemi kurdurucam, yanlış anlama ama ben kızımı çok özlerim dedim, 'kurdur zaten, yoksa sürekli arıcaksın telaşlanıcaksın benim için daha iyi' dedi :) tabi kör noktalar var, banyoda yok kamera normal olarak vs, çocuğa zarar vermek isteyen her şekilde verir Allah korusun, ama genel hallerini izleyip görmek rahatlatıcı. ve çocuk da çok seviyor bakıcısını. zaten zararını görse bu kadar bağlanmazdı. En çok annemi babamı teyzemi seiyorum ben diyor hatta :) o yüzden bol miktarda tembihle idare ediyorum bi şekilde :)
Çok geçmiş olsun canım, ne yedin ki acaba, dikkat et, dışarıdan yememek lazım. Tez vakitte iyileşirsin inşallah.Günaydın kızlar. Ben hiç iyi değilim. Dün gece başladı. karın ağrısıyla sık tuvalate çıkıyorum gece bir defada bulantıyla uyandım çıkardım. Hiç uyumadım sabah belki düzwlir dedim ama aynıyım. Dr aradım. Dahiliyevi arkadaşına yönlendirdi testler yapılsın yanıma gel dedi. Besin zehirlenmesi gibi duruyor belki hastaneye yatış yapabiliriz dedi. Eşim yolda geliyor umarım kötü bişey yoktur.
Bağırsak hareketleridir diye yoruyorum ben onları, baya hissediyor insan o tarz hareketler. Ama ilk bebeğim olduğu için nasıl bir hareket olacak da anlayacağım bir fikrim de Yok. Bazen bebeği hissettim diyorum ama kısa süreli oluyor ve geçiyor, sonra düşünüyorum yok kesin bağırsaklardır diyorum. Sanırım ilk çocukda 18. Haftadan sonra hissediliyormuş.selam ağustos anneleri..ikinci hamileliğini yaşayanlar ilk hareketleri hissettilermi. ben sanki çok erken hissettim bu sefer. henüz 3. ayımda. tam göbeğimin altında pıt pıt oldu..
Çok geçmiş olsun ama hazır su nasıl öyle hasta yaptı sizi anlamadım, bandrollü bildiğin marka su mu bu?Merhaba kızlar. Öncelikle herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Yeni geldim eve. Küçük bi zehirlenme olmuş. Bugün geceden daha iyiyim. İki tane serum taktılar ilaç verdi. Besin zehirlenmesi değilmiş. Cumartesi günü kayınvalidemlerdeydik. Hazır su şişesini karıştırmışız. Benimle birlikte 3kişi daha içmişti hepimiz aynı durumdayız şuan. Tabii o an farketmedik sonradan anladık sudan olduğunu. 3gün içinde geçmezse tekrar gidicez.
Merhaba kızlar. Öncelikle herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Yeni geldim eve. Küçük bi zehirlenme olmuş. Bugün geceden daha iyiyim. İki tane serum taktılar ilaç verdi. Besin zehirlenmesi değilmiş. Cumartesi günü kayınvalidemlerdeydik. Hazır su şişesini karıştırmışız. Benimle birlikte 3kişi daha içmişti hepimiz aynı durumdayız şuan. Tabii o an farketmedik sonradan anladık sudan olduğunu. 3gün içinde geçmezse tekrar gidicez.
Hemen bakıyorum cnm 7 aydan once birsey almaya tövbeliyim ama belki bir yaramazlik yaparim :)Kızlar trendyolda Just for babies diye bi butik var. Çok ciciş şeyler var almak isteyenler varsa bi göz atabilirler :) fiyatları uygun.
Geçmiş olsn c nasl oldnGünaydın kızlar. Ben hiç iyi değilim. Dün gece başladı. karın ağrısıyla sık tuvalate çıkıyorum gece bir defada bulantıyla uyandım çıkardım. Hiç uyumadım sabah belki düzwlir dedim ama aynıyım. Dr aradım. Dahiliyevi arkadaşına yönlendirdi testler yapılsın yanıma gel dedi. Besin zehirlenmesi gibi duruyor belki hastaneye yatış yapabiliriz dedi. Eşim yolda geliyor umarım kötü bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?