2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay sabah sabah güldüm iyi geldi :))) arkadaşla aynı haftalardayiz o henüz hiç kilo almadım ve gobegi de yok bana az ye dedi ama unuttuğu bişey var kendi 100 kiloyla ben 78 le hamile kaldım bugün 20 haftalık olduk artık 4, kilom var ben bu kilo alma işinin insanın hamile kaldığı kiloyla da bağlantılı buluyorum genelde kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor az kilolular bir tık daha fazla alıyor hani demem oki ben 78 hamile kalıp 5 kilo alıp az kilo aldım deme hakkim. Tabi istisnalar kaidei bozmaz tamamen sağlıklı beslenip bol haraketle az kilo almak mümkun
kizimda hastanede sadece ailem birde yakın arkadaşım vardı kimse yoktu eve daha çok gelen oluyor komşular filan bende hastanede bişey dağıtmayı düşünmüyorum mevlut için daha dusunucek çok vaktim var

Selam

ben 1 hafta önce kontrole gittigimde 20+5 ti,toplam 4 kg almısım gecen haftaya kadar... ama herkes asıl bundan sonra alırsın diyorlar.yemekle de aram iyi cok sükür :) bakalım kaç ile kapatacagız....

Herkese günaydınlaaaarrr. İki gündür girememiştim siteye. Tabii annemin yanındayım memleketime gelmişim birde teyzemin düğününü yapınca pek fırsat bulamadım:) iyi ki gelmişim okadar iyi geldi ki bu kısa kaçamak. Çok bunalan sıkılan varsa bi şehir mekan değişikliğini tabsiye ederim. İnanın çok çok iyi geliyor. Bu benim 20haftada 3. Şehir dışına çıkışım. Zaten mayısa kadar yolculuk iznim var değerlendiriyorum.

Bana hastaneye gelen de cok olur. Serklajimda 3 gunde 20 kisi gelmisti teyzem kuzenlerim annem babam kardesim disinda arkadaslarim gelmisti. Esimin bile en yakin arkadasi geldi :) esimin ailesinden kimse yoktu dogumda onlar da gelir... bu sebeple bu patikli sekerlerden mutlaka oraya da goturecegim. Simdi nikahimdan kalma bir sepetim var bir yandan onu susluyorum onun icine koyarim sekerleri takarim sepeti koluma doguma giderim artik

Anacım benim icinde geziver

günaydın arkadaşlar. ben çok sk giremiyorum sayfaya ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum . bir sorum olacak ikinci çocuğuma hamileyim fakat hala bebeğimin hareketlerini hissedemedim ilk bebeğimde 19. haftada hissetmiş olmama rağmen bunda hala hissedemedim var mı benim durumumda olan acaba

kizimda hastanede sadece ailem birde yakın arkadaşım vardı kimse yoktu eve daha çok gelen oluyor komşular filan bende hastanede bişey dağıtmayı düşünmüyorum mevlut için daha dusunucek çok vaktim var

Benim çok komşum falan yok, gelmez herhalde yakından kimse ama annemin ve kayınvalidemin arkadaşı, eşi dostu falan gelir herhalde. Bir de benim arkadaşlarım. Ya ben mi yabaniyim bilmiyorum ama bana insan rahat bırakılmalıymış gibi geliyor. Öyle yedi düvel akın edecek, ben zaten yeni doğum yapmış olacağım insanların karşısında yatakta, pijamayla mı oturacağım? Ay düşüncesi bile rahatsız edici geliyor. Ben yakın olan akrabalara falan bile doğum yapar yapmaz gitmedim, insan biraz rahat bırakılmalı bence. Zaten derdi başından aşkın olacak, sıcakta bunalacak bir de her gelen onu yapma bak bunu yapma bebeği böyle sar falan diyecek, düşününce bile stres oldum. Ben hastalıkta da doğumda da ev kurarken de insana biraz rahatlık verilmesi taraftarıyım. Çeyizim eve getirildiğinde de annemle atışmıştım kalabalık getirmesin, çeyiz serme falan çıkartmasın başıma diye.

Kızlar günaydın. İyi bir hafta olsun hepimiz için

Canım sana ve kızına da geçmiş olsun. İnşallah şuan ikiniz de daha iyisinizdir. @ayshemina

Günaydın hanımlar.. Dişimde 1 haftadır ağrı var sizde yaşıyor musunuz bu durumu hiçbir şey yemesem bile sabah uyanır uyanmaz hafiften başlıyor ağrısı.. İlaçta alamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum(

Kızlar aranızda hamile yastığı kullanan veya bu konuda bir tavsiyesi olan var mı?

Gece nasıl yatarsam yatayım sonra yine yüzüstü yatış poziyonuna dönüyorum. Evdeki yastıklarla idare etmeye çalıştım ama onları da yere atıyorum farkında olmadan :) Hamile yastığı belki işimi kolaylaştırır gibi geliyor. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleme:

Canım o ağrı bende oldu ama kendiliğinden geçti. Ben doktora gidicektim, kendi doktorumdan da izin almıştım hatta. Sadece her türlü operasyondan önce beni ara teyit al dedi, ama geçtiği için gitmedim. İnşallah seninki de geçer. Olmazsa sen de bir kendi doktorunu arayıp sor istersen.

Evdeki yastıkları ben de denedim ama ben de kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Bana rahatsız etmiyor gibi geliyor ama nefes alırken afallıyorum sanırım ki eşim beni çeviriyor. Şimdilik bebek daha küçük neyse de ilerleyen aylarda lazım olacak gibi. Ben de şu uzun yastıklardan alacağım sanırım, belki onu atmam.

Ben heralde hastaneye ve eve gelenlere normal çikolata tutarım hiç özel bir şey düşünmedim:) Mevlüt de Bilmiyorum ki okutur muyuz? Evlendiğimde de okutmadım hiç:/ Kimse de okut demedi. Sonradan milletin okuttuğunu görünce dedim himmm demek Mevlüt okutuluyormus:)) Kayinvalidem de hiç oralı olmadı heralde bizde öyle bir gelenek yok diye düşünüyorum ama bilemedim. Belki kendi annem yanımda olursa okutur Mevlüt. Onda da bilemedim ne dağıtmak gerek. Lokum filan olabilir belkı :/

Kızlar gece sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bebeğe zararı olmaz dimi

Kesinlikle çok keyifli teşekkür ederim sizde yaptıklarınızı yada yapmak istediklerinizi paylaşırsanız fikir alışverişi yapalım
Tabi paylaşırım canım. Hatta aklımda bir yatak süsü yapmak var. Yapabilirsem şu Tarafa bir şey yapacağım besigin üzerine :) bir de adinin bas harfi ile yine sus yapmayı planlıyorum. Besigin önüne asacağım:)

Eklentiler

• 9730fa90e895ce2ef194244bc969290a.webp
    6 KB · Görüntüleme: 32
  • feca82e43446297351ae6ae87fe061b7.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20170324-100534.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…