Kizlar patikler böyle 27 ilmekten cikiyor 3.5 numara şiş ile acik halini de gonderiyorum. Asagidaki delikli kisimlar alttaki pitircikli kismi yapiyor. Ustekilere de kurdele koyacagim onun disinda icine de tul ve seker koyacagim kismetse.
Kızlar kilolar ne alemde? Benm iştahım açılmadı çok şükür. Nerdeyse herzamanki gibi yiyorum ama bağırsakların yavaşlamasından mı nedir kilo alıyorumzaten bizden başka kime sorsan 6 ay ne kilo almışlar ne göbekleri çıkmış bu bir yemin galiba doğurduktan sonra ben de böyle dicem göbişimi seviyorum
Kızlar kilolar ne alemde? Benm iştahım açılmadı çok şükür. Nerdeyse herzamanki gibi yiyorum ama bağırsakların yavaşlamasından mı nedir kilo alıyorumzaten bizden başka kime sorsan 6 ay ne kilo almışlar ne göbekleri çıkmış bu bir yemin galiba doğurduktan sonra ben de böyle dicem göbişimi seviyorum
Valla ben baya aldım. Zaten yeme konusunda iyiyimdir. Hep sporla dengelerdim. Şimdi sporu bırakınca...:))) Artık tartılmiyorum. Çok da umrumda değil yani ne yapayım. Moralim bozulacagina. Çok aşırı sağlıksız bir durum olmadığı sürece takmayacagim.
Kızlar selam bende yarın 20. Haftaya giriyorum ve hala kilo almadım hatta 57.6 ile başladım şuan 56.6 kg mım -1 kg ile yola dwvam zaten bu 20. Haftadan sonra kilo alımı hızlanıyor bu benim ikinci gebeliğim birçnde bu haffalarda 3-4 kg almıştım toplamdada 16 kg almıştım doğum sonrası kilo vermek tam bir işkence ve toplam 7 ayda verdim o yüzden süteen ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum efsane değil yani kontrollü gidersek mümkün olduğunca az kg alırız benim arkadaşım şuan 29 haftasında sadece 1.5 kg aldı dşyetisyen ile takipteEvet evet bir tek ağustos anneleri olarak biz kilo alıyoruz, bu seneye kadar ki tüm hamileler 6. Ayda kilo almaya başlamışdediğin gibi biz dr öyle diyelim, sanırım böyle böyle bu devran devam ediyor :))))
Nerden alacaksın canımBen pembe minik patikler örüyorum icine seker fln koyacagim. Kokulu tas da dusunuyorum. 40 mevlud unde kolonya dagitmayi dusunuyorum pembe renkli boyle birseyler iste
Kızlar selam bende yarın 20. Haftaya giriyorum ve hala kilo almadım hatta 57.6 ile başladım şuan 56.6 kg mım -1 kg ile yola dwvam zaten bu 20. Haftadan sonra kilo alımı hızlanıyor bu benim ikinci gebeliğim birçnde bu haffalarda 3-4 kg almıştım toplamdada 16 kg almıştım doğum sonrası kilo vermek tam bir işkence ve toplam 7 ayda verdim o yüzden süteen ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum efsane değil yani kontrollü gidersek mümkün olduğunca az kg alırız benim arkadaşım şuan 29 haftasında sadece 1.5 kg aldı dşyetisyen ile takipte
Aynen öyle canım birtek yürüyüşlere başlayamadım onada başlarsam benden iyisi olmaz mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorumAynennnn,, ilkinde canı yanan ikinci de dikkat ediyo demek ki :)) ben de max 2-3 kilo daha izin verdim kendime,, zaten sağlıklı beslendiğim günler bol da su içmişsem almıyorum. Ne zaman abur cubur yahut hazır gıda yesem o zaman alıyorum
Bu arada kızına ve sana çok geçmiş olsun canım allah şifa versinAynennnn,, ilkinde canı yanan ikinci de dikkat ediyo demek ki :)) ben de max 2-3 kilo daha izin verdim kendime,, zaten sağlıklı beslendiğim günler bol da su içmişsem almıyorum. Ne zaman abur cubur yahut hazır gıda yesem o zaman alıyorum
Sagol cnm Allah dagitmayı nasip etsin insallahOyyy ellerine sağlık, çok güzel olmuş!
Kokulu taş icin malzeme alacagim ama nereden daha karar vermedim. Onu da kendim yapmak istiyorum.Nerden alacaksın canım
Kesinlikle çok keyifliÇok güzel ya böyle şeylerle uğraşmak terapi gibi :) Kolay gelsin şimdiden:)
Keçe ve kokulu taş çok gereksiz bence. Sonra çöp olup gidicek. İlla öyle cicili bicili olsun diyenler sabun yaptırabilir. Ama taş gerçekten gereksiz masraf. Hepsini tutsak ev taştan geçilmez. atıveriyorum şahsen. Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum nasipse. Üstüne hoşgeldin isim yazılı. Ya da cupcake falan. Ya da başka şık kullanışlı hediyelik düşünücem.Kızlar kapı süsü yaptıracak Mısınız Bebek için fikir verin bana da resşm atın ve nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Dağıtmak şçin de birşeyler yapıyorlar şimdi keçeden veya kokulu taştan vs yaptırmayı düşünen var mı, Nasıl şeyler düşünüyorsunuz
Diyorum Ya o Doğum yapanların atasözü :) :)Kızlar kilolar ne alemde? Benm iştahım açılmadı çok şükür. Nerdeyse herzamanki gibi yiyorum ama bağırsakların yavaşlamasından mı nedir kilo alıyorumzaten bizden başka kime sorsan 6 ay ne kilo almışlar ne göbekleri çıkmış bu bir yemin galiba doğurduktan sonra ben de böyle dicem göbişimi seviyorum
Bayıldımmmm :) çok şirin ve orjinal.Kizlar patikler böyle 27 ilmekten cikiyor 3.5 numara şiş ile acik halini de gonderiyorum. Asagidaki delikli kisimlar alttaki pitircikli kismi yapiyor. Ustekilere de kurdele koyacagim onun disinda icine de tul ve seker koyacagim kismetse.
Sagol cnmBayıldımmmm :) çok şirin ve orjinal.
Keçe ve kokulu taş çok gereksiz bence. Sonra çöp olup gidicek. İlla öyle cicili bicili olsun diyenler sabun yaptırabilir. Ama taş gerçekten gereksiz masraf. Hepsini tutsak ev taştan geçilmez. atıveriyorum şahsen. Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum nasipse. Üstüne hoşgeldin isim yazılı. Ya da cupcake falan. Ya da başka şık kullanışlı hediyelik düşünücem.
mrb :) üzerinde düşündüğüm araştrdığım konulardan biri yaşadığım yer küçük bi yer burada dün sordum fiyat pahalı geldi instagram da çok güzel sayfalar var oralardn düşünüyorum. sorunun öncelk cvbını atladım polyesterden oğluşumun adının yazdığı kapı süsü dşünüyorum (70-90 tl bulduğum fiyatlar) mevlüdnde de küçük kolonya ve kokulu tesbih istiyorum.. küçük madlen çikoltalardan siparişi vericem doğumdan sonra geçmş olsuna gelenlere ve mevlidde ikram etmek için şimdilik bu kadar. heee mevlide değil de başka bir zaman da gelebilnler için magnetli süslerden düşünüyorum :)Kızlar kapı süsü yaptıracak Mısınız Bebek için fikir verin bana da resşm atın ve nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Dağıtmak şçin de birşeyler yapıyorlar şimdi keçeden veya kokulu taştan vs yaptırmayı düşünen var mı, Nasıl şeyler düşünüyorsunuz
Günaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Bizim ayrıntılı ultrason bu haftaiçi perşembe günü. Sünnet çocuğu gibi kaçasım var öyle gerildim kinormalde oğlumda da bu tedirginliği yaşamıştım zaten. Şu an riskli durumlar yüzünden benim için Doğumla aynı streste ayrıntılı ultrason İnşaAllah çok güzel şeyler duyarım bari kalan haftalarımı huzur içinde geçiririm. Hepimiz için tabi İnşaAllah güzel olur herşey...
Hepinize hayurli pazarlar annelerben 16.haftamda hissettim warmi bole erken hisseden yoksa benim bebismi aceleci cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?