2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar patikler böyle 27 ilmekten cikiyor 3.5 numara şiş ile acik halini de gonderiyorum. Asagidaki delikli kisimlar alttaki pitircikli kismi yapiyor. Ustekilere de kurdele koyacagim onun disinda icine de tul ve seker koyacagim kismetse.

Eklentiler

• 20170402_225203.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20170402_225147.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar patikler böyle 27 ilmekten cikiyor 3.5 numara şiş ile acik halini de gonderiyorum. Asagidaki delikli kisimlar alttaki pitircikli kismi yapiyor. Ustekilere de kurdele koyacagim onun disinda icine de tul ve seker koyacagim kismetse.

Oyyy ellerine sağlık, çok güzel olmuş!

Benim 2,5 kilo hala,, ama göbüş var baya artık :))

Evet evet bir tek ağustos anneleri olarak biz kilo alıyoruz, bu seneye kadar ki tüm hamileler 6. Ayda kilo almaya başlamış dediğin gibi biz dr öyle diyelim, sanırım böyle böyle bu devran devam ediyor :))))
Kızlar selam bende yarın 20. Haftaya giriyorum ve hala kilo almadım hatta 57.6 ile başladım şuan 56.6 kg mım -1 kg ile yola dwvam zaten bu 20. Haftadan sonra kilo alımı hızlanıyor bu benim ikinci gebeliğim birçnde bu haffalarda 3-4 kg almıştım toplamdada 16 kg almıştım doğum sonrası kilo vermek tam bir işkence ve toplam 7 ayda verdim o yüzden süteen ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum efsane değil yani kontrollü gidersek mümkün olduğunca az kg alırız benim arkadaşım şuan 29 haftasında sadece 1.5 kg aldı dşyetisyen ile takipte

Aynennnn,, ilkinde canı yanan ikinci de dikkat ediyo demek ki :)) ben de max 2-3 kilo daha izin verdim kendime,, zaten sağlıklı beslendiğim günler bol da su içmişsem almıyorum. Ne zaman abur cubur yahut hazır gıda yesem o zaman alıyorum

Aynen öyle canım birtek yürüyüşlere başlayamadım onada başlarsam benden iyisi olmaz mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum

Bu arada kızına ve sana çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Keçe ve kokulu taş çok gereksiz bence. Sonra çöp olup gidicek. İlla öyle cicili bicili olsun diyenler sabun yaptırabilir. Ama taş gerçekten gereksiz masraf. Hepsini tutsak ev taştan geçilmez. atıveriyorum şahsen. Ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum nasipse. Üstüne hoşgeldin isim yazılı. Ya da cupcake falan. Ya da başka şık kullanışlı hediyelik düşünücem.

Diyorum Ya o Doğum yapanların atasözü :) :)

Bayıldımmmm :) çok şirin ve orjinal.

Ben de öyle düşünüyorum, ben o tarz şeyleri saklayan bir insan değilim. Gittiğimde biri dağıtıyorsa da almamaya çalışıyorum nasılsa atacağım diye. Kendi evimde tutmadığım şeyi de başkasına veremem yük olmasın diye. Bir de kişi kendinden biliyor ya, kesin atarlar kapıdan çıkar çıkmaz diyorum

Sabun daha mantıklıymış, belki biraz araştırır ben de yaparım. Bir de şeker kesin veririm, o eski güzel nikah şekerlerini özledim. Canımız tatlı çekince nikah şekeri zulası patlatırdık çocukken, çok güzeldi.

Doğumda da bir şey dağıtmam, zaten derdim başımdan aşkın olacak.

Bir de bir sorum olacak, doğumda öyle gelen giden çok mu oluyor? Eve mi yoksa hastaneye mi geliyor gelen?

mrb :) üzerinde düşündüğüm araştrdığım konulardan biri yaşadığım yer küçük bi yer burada dün sordum fiyat pahalı geldi instagram da çok güzel sayfalar var oralardn düşünüyorum. sorunun öncelk cvbını atladım polyesterden oğluşumun adının yazdığı kapı süsü dşünüyorum (70-90 tl bulduğum fiyatlar) mevlüdnde de küçük kolonya ve kokulu tesbih istiyorum.. küçük madlen çikoltalardan siparişi vericem doğumdan sonra geçmş olsuna gelenlere ve mevlidde ikram etmek için şimdilik bu kadar. heee mevlide değil de başka bir zaman da gelebilnler için magnetli süslerden düşünüyorum :)

çok gecmis olsun.simdi girebildim de yeni gördüm... salgın var fena halde valla... dikkat etmek lazım.

günaydın

insallah güzel haberler alırsın.Kalbini ferah tut...

Hepinize hayurli pazarlar anneler ben 16.haftamda hissettim warmi bole erken hisseden yoksa benim bebismi aceleci cikti

bende erken hissetmiştim ama doktor pek mumkun değil demişti.o zaman demiştim herhalde bana öyle geliyor,psikolojik demiştim ama sonraları tam anlamıyla hissetmeye basladıgımda anladım ki o zamnki hissettiklerim de dogru.Cunku birebir suan hissettigim hareketlerin daha gücsüzü ve cılızı,kesin oydu yanii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…