2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben de yatış pozisyonum bebeği rahatsız eder diye korkuyorum. Zaten hamile kalmadan da hep yatış pozisyonunu nasıl değiştiricem diye düşünüyordum, korktuğum başıma geldi. İnşallah olumsuz etkilenmiyorlardır.

Ben uyurken bacak arama normal yastık koyup yan yatmaya çalışıyorum. Sırt üstü yatınca bebek oynamaya başlıyor nedense :)) Rahatsız oluyor diye düşünüyorum. Hatta sallıyorum ki azıcık uyusun ":))) Şaka maka bazen sabaha doğru sırt üstü uyanırsam sırtım ağrımıs oluyor. Daha doğrusu yanlarım:/ O yüzden yan yatmaya özen gösteriyorum.

Hamile yastigim .com diye bir site var oraya bir bak cnm. Kendine en uygun olanini secersin

Cnm biz de nikah dugun sonrasi hic mevlid okutmadik oyle bir adet yok aslinda ama tercih edip okutanlar oluyor tabi. Bir de yeni ev alanlar evde bet bereket olsun nazar degmesin fln diye okutuyorlar o yaygin birsey... Ama bebegi kirkinda mevlud adetlerimiz arasinda iste o noktada gonlunden gecen birsey dagitirsin ama benim arkadaslarimdan da hic bebek mevludu yapan olmadi....mesela ben kolonya siselerinin icine pembe renk kolonya dagitmayi dusunuyorum. Ama farkli seyler de dagitanlar oluyor tespih yasini serif gibi... yani aslinda herkes butcesine zevkine gore birseyler yapmaya calisiyor. Benim cocuklugumdan hatirladigim kulah icine nane sekeri akide sekeri konup dagitildigi ama teyzem e sordum o bebek mevludunde degil ölunun arkasindan okutulanda dagitiliyormus...

Cnm biz de nikah dugun sonrasi hic mevlid okutmadik oyle bir adet yok aslinda ama tercih edip okutanlar oluyor tabi. Bir de yeni ev alanlar evde bet bereket olsun nazar degmesin fln diye okutuyorlar o yaygin birsey... Ama bebegi kirkinda mevlud adetlerimiz arasinda iste o noktada gonlunden gecen birsey dagitirsin ama benim arkadaslarimdan da hic bebek mevludu yapan olmadi....mesela ben kolonya siselerinin icine pembe renk kolonya dagitmayi dusunuyorum. Ama farkli seyler de dagitanlar oluyor tespih yasini serif gibi... yani aslinda herkes butcesine zevkine gore birseyler yapmaya calisiyor. Benim cocuklugumdan hatirladigim kulah icine nane sekeri akide sekeri konup dagitildigi ama teyzem e sordum o bebek mevludunde degil ölunun arkasindan okutulanda dagitiliyormus...
Cnm ben de yuz ustu uyurum 30 yildir ama sukur oyle uyumuyorum suan. Dunyadaki insanlarin yalnizca yuzde 15 i yuz ustu uyuyormus ozgurlugune duskun bagimsiz ve guclu karaktere sahip insanlar oluyorlar diye okumustum. Ben kova burcuyum mesela esim de kova o da yuz ustu uyuyor. Senin burcun ne?

Aslında kolonya çok tatlı olur. Belki pembesil kurdelalar ile suslenebilir filan:) Acaba nereden alacaksınız şişeleri internetten filan mı? Doğumdan önce hazırlamak gerekir aslında çünkü sonra ayarlamak zor olabilir. Yoksa birine mi yaptiracaksiniz hazır olarak?

gunaydin hanimlar

ben su karpuz denenlerden aldim arkadasimin tavsiyesiyle. egimli bi yastik karnin altina koyuyorsun destek oluyor. ama suan rahat edemedim. karnim biraz daha buyuyunce belki ederim o zaman tekrar deneyecegim

Hamile yastigim .com diye bir site var oraya bir bak cnm. Kendine en uygun olanini secersin
Canım çok saol. Bunlar da gözüme biraz büyük geliyor. Yatağın yarısını kaplar. Ben belli koşullar olmazsa biraz zor uyuyan biriyim de artık birini denicem mecburen. İnşallah işime yarar.

Beni de o gün ile ilgili o kalabalık endişelendiriyor. Eşime de söylüyorum ama anlamıyor bence herkes en az 5 saat sonra gelmeli. Ne gerek var erkenden gelip ben orada kıvranırken seyretmeye. Ben de yabaniyim sanırım bu konuda

Musait olursam kendim yapacagim. Disardan almakla yapmak arasinda bir fark olmuyor fiyat olarak ama ben biliyorsun hep evdeyim meşkale olsun diye yapmak istiyorum. Eger kendim yaparsam siseleri internetten siparis edecegim. Kolonya koklanmasi gereken birsey bu sebeple birini görevlendiririm aldirmak icin muhtemelen... sonra tul kurdela sticker fln suslerim heralde ama egerki hic vaktim olmaz ise siparis veririm.

gunaydin hanimlar

ben su karpuz denenlerden aldim arkadasimin tavsiyesiyle. egimli bi yastik karnin altina koyuyorsun destek oluyor. ama suan rahat edemedim. karnim biraz daha buyuyunce belki ederim o zaman tekrar deneyecegim

O karpuz dilimi gibi gözükenlerden mi? Aslında ben de bi deneyebilirim canım. Ben de kesin rahat edemem ama mecburen denicez artık.

Canim tabiki dogumdan cikar cikmaz degil de 5 10 saat sonrasinda gelmeli insanlar. Gelenler de sevincini paylasmak istiyor neticede ama sen kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap. Eve kabul edersin gelmek isteyenleri.

Kızlar bugun devlet hastanesıne gittim kan idrar verdım bıse obstetrik renkli dopler istedi randevuyuda verdi devlette kafam karıştı arkadasımda özelde yaptırdı 2 boyutlu ultrasonmus oda devlettekide oyle o zaman nıye özelde yaptırım ki bilgisi olan varmı ?

Valla onun adı yabanilikse ben de öyleyim. Hele doğumhaneye falan yanıma kimseyi alamam. Ama bizim de sülale kalabalık, bir de hepsi çok meraklı. Mesela aklıma takılıyor. Diyelim ki doğumdan çıktık, herkes odaya toplandı. Bebek acıktı, ne olucak? Herkesi dışarı mı çıkarıcam emzirmek için. Umarım kendileri anlayışlı olurlar da bizim söylememize gerek kalmaz.

Canım ben akrep burcuyum. Aslında biraz dediğin gibiyim :) O kadar özel olduğumuzun farkında değildim. :) İnşallah ben de zamanla alışıcam.

Aslinda detayli ultrason 3 veya 4 boyutlu olarak yapiliyor ileri duzey tarama diye de geciyor. Ayni sey olabilir olmayadabilir. Simdi soyle bir durum istanbulda bastan beri devlete gidersen bu randevuyu alabiliyorsun diye biliyorum. Sonradan hasta kabul etmiyorlar. Boyle bir durum da olabilir.

Canım ben akrep burcuyum. Aslında biraz dediğin gibiyim :) O kadar özel olduğumuzun farkında değildim. :) İnşallah ben de zamanla alışıcam.
Yukselenin kova olabilir. Bizde kova cok var...Benim kardesim kova ama yukseleni akrep ikisi birlesince enterasan oluyor. Mesela cok merhametli ama bazen biranda öfke yumagina donebiliyor :) sonra hemencik yumusuyor...

Kolay gelsin şimdiden:) Ben de yapacak olursam sizden fikir alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…