2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hos geldiniz. Allah bir daha evlat acısı tattirmasin. Insallah miadinda saglikli dogumlar nasip etsin.

Hayırlı pazarlar annişler ne zaaman hıssedıyoruz bebişleri ya bi oynasalardı bizimde 12 sinde renkli dopler bakalım ne yapacagız inşallah yuzunude gösterşr :)
Bir haftadır hissediyorum bende özellikle sırt üstü yatınca daha aktif sanki

Bence tam zamanı canım bende bir görüntüleme merkezini aradım 20.haftayi doldurun dedi henüz almadım randevu yarın 20 haftalık olucaz bende tahmini senin zamanlarda giderim

canim tesekkur ederim haber verdigin icin. valla ben bunu bir tek jokerde gordum ama hic kaldirip kolay tasinir mi falan diye bakmak aklima gelmedi. ama kalca hizamda duruyordu mesela sallanma yonunu denemek icin kaldirip cevirdim ve cok zorlanmadigimi hatirliyorum. titresimine bakmadim :)

Son düzenleme:
Kızlar kapı süsü yaptıracak Mısınız Bebek için fikir verin bana da resşm atın ve nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Dağıtmak şçin de birşeyler yapıyorlar şimdi keçeden veya kokulu taştan vs yaptırmayı düşünen var mı, Nasıl şeyler düşünüyorsunuz

Ben pembe minik patikler örüyorum icine seker fln koyacagim. Kokulu tas da dusunuyorum. 40 mevlud unde kolonya dagitmayi dusunuyorum pembe renkli boyle birseyler iste

G gunesli gunler valla cok sagol canim ya verdim siparisi bakalim. 24-48 saat icinde kargoya verilicekmis. gelince bilgilendiririm istersen
Rica ederim:) Ben de dayanamadım aldım sizin ve annemlerin yorumlarina güvenerek:) Bugun annemleri yolladim Joker'de bakmislar kumasi filan da guzel dediler. Zaten bayadır bakıyordum anakucaklarina en kafama yatan bu oldu. İnşallah size de bize de sağlıkla kullanmak nasip olur :) Faydalı bir ürün olacağını düşünüyorum.

Merhaba ben dogumda kokulutas kapi susu olarak da pleksi aynaya ismini yazdirip susleme yapmayi dusunuyorum mevlutte de kokulu tesbih ve pleksi aynada sekilli nazar ayeti dusunuyorum ama hepsini ben yapacagim Allah nasip ederse

Amin cnm... aynen dediğin gibi malesef, sakınan göze çöp batıyor.. ben atlattım çok şükür.. hatta tam gün temizlik ayarlamıştım bugün,, hem yeni bebeğe oda açmak için hem de bahar temizliğine başlayalım vs diye... bozmayayım planı dedim, sabah onda başladık kadınla, elbise askılarına varana kadar yıkadık, yedide bitti işimiz :))) şimdi her kemiğim ayrı zonkluyo ama ev mis :)) kuzumun da keyfi yerine geldi ama hala pek yemek yemiyor; o da geçerse tamamdır :)

gecmis olsun.

umarim canim. insallah guzel gunlerde kullanalim. bence memnun kalacagiz :)

Ben de hala karar veremedim .. aliexpress'te beğendim birkaç orjinal şey ama emin değilim

Kızlar kilolar ne alemde? Benm iştahım açılmadı çok şükür. Nerdeyse herzamanki gibi yiyorum ama bağırsakların yavaşlamasından mı nedir kilo alıyorum zaten bizden başka kime sorsan 6 ay ne kilo almışlar ne göbekleri çıkmış bu bir yemin galiba doğurduktan sonra ben de böyle dicem göbişimi seviyorum

Valla ben baya aldım. Zaten yeme konusunda iyiyimdir. Hep sporla dengelerdim. Şimdi sporu bırakınca...:))) Artık tartılmiyorum. Çok da umrumda değil yani ne yapayım. Moralim bozulacagina. Çok aşırı sağlıksız bir durum olmadığı sürece takmayacagim.

Evet evet bir tek ağustos anneleri olarak biz kilo alıyoruz, bu seneye kadar ki tüm hamileler 6. Ayda kilo almaya başlamış dediğin gibi biz dr öyle diyelim, sanırım böyle böyle bu devran devam ediyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…