Arkadaşlar merhaba.
Herkesi tebri ederim.
Bizim de acı bir geçmişimiz var.
2014 ölü doğum ve kürtaj.
Elhamdulillah sonra
2015 Ekim oğlan annesi oldum.
Rabbim bir mucize daha nasip etti.
Oda erkekmiş.
25 ağustosa öne alındı doğum tarihi o yüzden buraya yazıyorum.
22 ay olacak araları çocuklarımın.
Biraz endişelerim var tabii ki.
Ama üstesinden geliriz inşaAllah.
Hayırlı pazarlar annişler ne zaaman hıssedıyoruz bebişleri ya bi oynasalardı bizimde 12 sinde renkli dopler bakalım ne yapacagız inşallah yuzunude gösterşr :)
Kızlar ben ayrıntılı ultrason için zeynep Kamile gittim istem yaptırdım önce. Sonra mhrsden randevu aldım almak çok zor ama birkaç gün uğraştım gece 12de almayi başardım. 20+5 güne geliyor çok mu erken almışım randevuyu. 19-24 haftalar arası yazmış doktor kağıda ama emin olamadım.
Bence tam zamanı canım bende bir görüntüleme merkezini aradım 20.haftayi doldurun dedi henüz almadım randevu yarın 20 haftalık olucaz bende tahmini senin zamanlarda giderim
canim tesekkur ederim haber verdigin icin. valla ben bunu bir tek jokerde gordum ama hic kaldirip kolay tasinir mi falan diye bakmak aklima gelmedi. ama kalca hizamda duruyordu mesela sallanma yonunu denemek icin kaldirip cevirdim ve cok zorlanmadigimi hatirliyorum. titresimine bakmadim :)
Kızlar kapı süsü yaptıracak Mısınız Bebek için fikir verin bana da resşm atın ve nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Dağıtmak şçin de birşeyler yapıyorlar şimdi keçeden veya kokulu taştan vs yaptırmayı düşünen var mı, Nasıl şeyler düşünüyorsunuz
Kızlar kapı süsü yaptıracak Mısınız Bebek için fikir verin bana da resşm atın ve nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz? Dağıtmak şçin de birşeyler yapıyorlar şimdi keçeden veya kokulu taştan vs yaptırmayı düşünen var mı, Nasıl şeyler düşünüyorsunuz
Ben pembe minik patikler örüyorum icine seker fln koyacagim. Kokulu tas da dusunuyorum. 40 mevlud unde kolonya dagitmayi dusunuyorum pembe renkli boyle birseyler iste
Rica ederim:) Ben de dayanamadım aldım sizin ve annemlerin yorumlarina güvenerek:) Bugun annemleri yolladim Joker'de bakmislar kumasi filan da guzel dediler. Zaten bayadır bakıyordum anakucaklarina en kafama yatan bu oldu. İnşallah size de bize de sağlıkla kullanmak nasip olur :) Faydalı bir ürün olacağını düşünüyorum.
Merhabalarr araniza yeni geliyorum is yogunlugundan bir turlu firsat bulamadim oncelikle hepimize saglikli sihhatli bir sekilde bebisleri kucagimiza almayi diliyorum
Merhaba ben dogumda kokulutas kapi susu olarak da pleksi aynaya ismini yazdirip susleme yapmayi dusunuyorum mevlutte de kokulu tesbih ve pleksi aynada sekilli nazar ayeti dusunuyorum ama hepsini ben yapacagim Allah nasip ederse
Gunaydin cnm düzelmeye baslamış olmasi güzel haber. Sen ne kadar sakınsan da baskasi yuzunden kapiveriyorlar hastaligi hani trafikte sen ne kadar dikkat edersen et manyagin biri gelir sana carpar ya o misal....tez vakitte ikiniz icin de acil sifalar inşallah.
Amin cnm... aynen dediğin gibi malesef, sakınan göze çöp batıyor.. ben atlattım çok şükür.. hatta tam gün temizlik ayarlamıştım bugün,, hem yeni bebeğe oda açmak için hem de bahar temizliğine başlayalım vs diye... bozmayayım planı dedim, sabah onda başladık kadınla, elbise askılarına varana kadar yıkadık, yedide bitti işimiz :))) şimdi her kemiğim ayrı zonkluyo ama ev mis :)) kuzumun da keyfi yerine geldi ama hala pek yemek yemiyor; o da geçerse tamamdır :)
Hiçbir şey yediremiyoruz, en sevdiği şeyleri bile yemiyo. İlk defa bu sabah yarım omlet yedi sonra bıldırcın yumurtası istedi, çok sever; aldırdım haşladık ağzına bile sürmedi köfte yer misin dedi annem, yerim dedi nasıl olduysa. Şimdi onu yapıyoruz, umarım yer .. ama ben de aynı durumdayım, hiçbir şey yiyemiyorum. Ne cins bişeymiş bu anlamadık
Rica ederim:) Ben de dayanamadım aldım sizin ve annemlerin yorumlarina güvenerek:) Bugun annemleri yolladim Joker'de bakmislar kumasi filan da guzel dediler. Zaten bayadır bakıyordum anakucaklarina en kafama yatan bu oldu. İnşallah size de bize de sağlıkla kullanmak nasip olur :) Faydalı bir ürün olacağını düşünüyorum.
Kızlar kilolar ne alemde? Benm iştahım açılmadı çok şükür. Nerdeyse herzamanki gibi yiyorum ama bağırsakların yavaşlamasından mı nedir kilo alıyorum zaten bizden başka kime sorsan 6 ay ne kilo almışlar ne göbekleri çıkmış bu bir yemin galiba doğurduktan sonra ben de böyle dicem göbişimi seviyorum
Ben pembe minik patikler örüyorum icine seker fln koyacagim. Kokulu tas da dusunuyorum. 40 mevlud unde kolonya dagitmayi dusunuyorum pembe renkli boyle birseyler iste
Kızlar kilolar ne alemde? Benm iştahım açılmadı çok şükür. Nerdeyse herzamanki gibi yiyorum ama bağırsakların yavaşlamasından mı nedir kilo alıyorum zaten bizden başka kime sorsan 6 ay ne kilo almışlar ne göbekleri çıkmış bu bir yemin galiba doğurduktan sonra ben de böyle dicem göbişimi seviyorum
Valla ben baya aldım. Zaten yeme konusunda iyiyimdir. Hep sporla dengelerdim. Şimdi sporu bırakınca...:))) Artık tartılmiyorum. Çok da umrumda değil yani ne yapayım. Moralim bozulacagina. Çok aşırı sağlıksız bir durum olmadığı sürece takmayacagim.
Evet evet bir tek ağustos anneleri olarak biz kilo alıyoruz, bu seneye kadar ki tüm hamileler 6. Ayda kilo almaya başlamış dediğin gibi biz dr öyle diyelim, sanırım böyle böyle bu devran devam ediyor :))))