Rahimagzini olctur cnm muhakkak.cok korktum cok sorma hani oluyodu aqri falan yerlesmedir falan diypdum rahim buyuyodur diyodum ama bu cok farkli oldu doquruyorum sandim resmen rahmim cikacak qibiydi yerindeninsaAllah bebek iyidir cok saqol canim mutlaka qidecem doktora icim rahat deil hic
Bir tahtamiz eksikYaa özlemiymiş :) Bende kovayım ve bende hep yüzüstü uyurum bi Kırıklık var zaten kovalarda
Canim aynen akrebin ozelligi bu... cok iyi dost olurlar ama yapilan en ufak hatayi da unutmazlar. Bu da bazen icten ice kendilerini yemelerine sebep oluyor akrep guzel bir burctur. Koç da favori burclarimdan. Annem koç :)Yükselenim koçmuş. Şu cümle aynı ben:
"Mesela cok merhametli ama bazen biranda öfke yumagina donebiliyor :) sonra hemencik yumusuyor."
Etrafımdakiler de onaylıcaktır :)
Canim aynen akrebin ozelligi bu... cok iyi dost olurlar ama yapilan en ufak hatayi da unutmazlar. Bu da bazen icten ice kendilerini yemelerine sebep oluyor akrep guzel bir burctur. Koç da favori burclarimdan. Annem koç :)
Aslında bir açıdan bakınca o da doğru ama hastanede de saçın başın birbirine girmiş, saatlerce ıkınmışsın ya da narkoz yemişsin, nevrin dönmüş, terlemişsin etmişsin. "Huoop biz geldik ziyarete, hadi bakalım rahat yok size" der gibi geliyor. Ya aslında en güzeli mevlütte gelsinler, insana ekstradan iş çıkarmasınlar bence, herkesi bir günde aradan çıkartmak misss. Her gün her gün misafir ağırlamak, bir de bebek bakmak... Ay neyse doğunca düşünürüz bunu vallahi çok stres oldum
Ay bir de o var değil mi?! "Ay bu çocuk çok zayıf, ay süt emmez bu, ay senin sütün gelmiyor mama verelim çocuk aç" şunu diyene yapıştıracaksın şöyle, içinin yağları eriyecek
Kızlar gece sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bebeğe zararı olmaz dimi
çok güzel canm
Maşallah kızıma
Ben doktorumu değiştirmiştim belki hatırlarsınız. Bu doktoruma ilk gittiğimde 14+4 .haftadaydık o zaman da 20 dk kadar incelemişti ayrıntılı bakmıştı. 6 hafta sonra yani geçen cumartesi de bi yarım saat kadar inceledi ama benim doktorum hep böyle uzun uzun inceliyor sağolsun. Randevu saatlerimizi hep sabaha alıyoruz o yüzden. Herkesi çok incelediği için sarkıyor çünkü.
Nasıl sürüyor?
Uzuuun uzun inceliyor her organına giren kan akışına bakıyor dinliyor. Her organını ayrıntılı inceliyor ölçüyor. Benim en çok hoşuma giden diyaframının boyunu söylemesi oldu. 'Oha diyaframı bile var' dediğimi hatırlıyorumMaşallah kuzuma yaa. Ve tabiki 3 boyutlu görmek Paha biçilemez onu ilk gördüğüm an hissettiklerim.
4 hafta sonra yine çağırdı, 2 si gitti kaldı 2. Geçen ay 6 haftayı geçirdik ama geçmiyor 2 hafta
çok gecmis olsun.simdi girebildim de yeni gördüm... salgın var fena halde valla... dikkat etmek lazım.
Bu arada kızına ve sana çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Aynen öyle canım birtek yürüyüşlere başlayamadım onada başlarsam benden iyisi olmaz mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum
benm testler oldu işte 2 li 3 lü ondan iki haftada bi gitmiş oldm özeller 3 lü 4 lü yapmıyormuş sanırımEvet tanıdığım tüm özeldeki dr lar böyle. Özel bi durum, test şeker yükleme zamanı vs denk gelmiyorsa ayda bir gel diyorlar.
çok hissetmiyorm ki canm sadece geceleriHiç birşey olmaz bence :) okuduğum kitaplardan şöyle diyordu "genelde dön makinası, elektrik süpürgesi, mikrodalga fırın gibi eşyaların sesleri ile hareketleniyorsa bebek ondan hoşlanmamıştır,onu kapatın bebeği uzun süre rahatsız etmeyin " dolayısıyla rahatsız olursa farkettirir bence :) çok hareketlenirse ortamdan uzaklaşmak gerekebilir
tetenoz en son hangi hafta olunurBen 20+2 yim tetanoz aşımı dün oldum. Şahsen burası türkiye diyorum ve heran herşey olabilir gibi önlem alıyorum . Nemlendirici kullanıyorum ben sabahları üstüne de solante nin gebeler için olan güneş kremini sürüyorum hamileliğmin başından beri. Ki şuanda güneş iyice çıkmaya başladı bence ihmal etmeyin
sadece hindistan cevizi yağı mı canm başka şeyle karıştırıyor musn
İşte pregna olan hamileler için.
Benim o kadar çok nemlendirici kremim var ki su gibi tüketiyorumYüzüme garnier'ın bi ürününü almıştım aloe veralı hamilelikten önce, onu kullanıyorum vücuduma da artık elime ne geçerse
Esintide kurumak kelime mi? güneşte kalmışım gibi yanıyor cildim, facia.
Çatlak içinse, Mustela kullanıyordum sonra hindistan cevizi yağı mucizesini keşfettim. Harika bişey, her gün sabah ve akşam sürüyorum çok güzel nemlendiriyor ki benim cildim gerçekten çok kuru olmasına rağmen. Ara ara üşendiğim zamanlar başucumdaki Mustela yardımıma yetişiyor. Ya da öğrenciye giderken çantama atıyorum gün içinde ihtiyaç hissedersem sürüyorum. Çok şükür hala çatlağım yok eskisinden daha güzel daha yumuşak bi göbişim var
neden zararsz sence canm şeker yüklemesiBu arada ben ikili ve üçlü test yaptırmadım. Doktorum bunu bildiği için şeker yüklemesi yaptıracak mısın diye sordu gülerek
Onu yaptırcam ben de benim de babam şeker hastası zaten zararı olmadığını düşünüyorum günlük her şeyden alıyoruz o miktardaki şekeri. Yanılmıyorsam 50 gr.
Sagol cnm Allah dagitmayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?