- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Evet 1 haftada bitti yapımı çok basit yapabilirsiniz zaman varsakendin mi yaptınnn,, çok kıskandım :))
Evet 1 haftada bitti yapımı çok basit yapabilirsiniz zaman varsa
çok sağol canm yarın ayrıntılı usg miz var inşaallah sağlıkla güzelce geçer aklıma takmıyor değilim ama güzel düşünmeye çalışıyorum yavrularımıza bizlere sağlık versin Rabbim hayrlısı ile kavustrsun inşaallah
Bizimde yarın..inşallah güzel haberlerle donerizçok sağol canm yarın ayrıntılı usg miz var inşaallah sağlıkla güzelce geçer aklıma takmıyor değilim ama güzel düşünmeye çalışıyorum yavrularımıza bizlere sağlık versin Rabbim hayrlısı ile kavustrsun inşaallah
Kızlar merhaba. Şimdi çıktık detaylıdan, iyi geçti. Doktor baktı,bir tek yaşımın 35 olması nedeniyle amniyosentez öneririz sağlık bakanlığının kuralı böyle söylememizi istiyor dedi doktor. Ama çok şükür problem Yok dedi :) 550gr mış. Halbuki daha kilolu diye doktorum vitamini falan kesmişti, normal kilosundaymış.
Bir sorum olacaktı şeker yüklemesini devlette yapmak için gün alıp kadın Doğuma gitmek yeterli mi yoksa gidince doktor ayrıca bir gün mü veriyor yükleme için? Bilen var mı kızlar?
Şeker yüklemesini mi 19_22 arası dedi..erken değil mi yaMasallah masallah:)
Bana doktorum 19-22 arası bir gün yaptır diye söyledi.Bende 22si özelde yaptıracagım.Calıstıgım için her zaman devlete gidemiyorum maalesef.
Yaptıracagım yeri de aradım gün aldım.Sabah ac karnına gidip halledecegim.
Evet bana da erken geldi. Bildiğim kadarı ile en doğrusu 24.haftada yapılması.Şeker yüklemesini mi 19_22 arası dedi..erken değil mi ya
MaşallahKızlar merhaba. Şimdi çıktık detaylıdan, iyi geçti. Doktor baktı,bir tek yaşımın 35 olması nedeniyle amniyosentez öneririz sağlık bakanlığının kuralı böyle söylememizi istiyor dedi doktor. Ama çok şükür problem Yok dedi :) 550gr mış. Halbuki daha kilolu diye doktorum vitamini falan kesmişti, normal kilosundaymış.
Bir sorum olacaktı şeker yüklemesini devlette yapmak için gün alıp kadın Doğuma gitmek yeterli mi yoksa gidince doktor ayrıca bir gün mü veriyor yükleme için? Bilen var mı kızlar?
. imza :) :)tamamen katılıyorum... ilkinde okuduğum tek kelimenin dahi faydasını görmedim, hele ki çok meşhur olan yazarlardan birinin kendi çocuğu olmadığını duyduktan sonra hepsi arkadaşlara dağıtıldı kitapların :))) ne olursa olsun, bin çocuğa da baksa, araştırsa, anne olmayan birinin tavsiyeleri, hatta kesin olarak sunduğu çözümler beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. elbette tercih meselesi, her kadın anne olmak zorunda değil, ama anne olmadan da bebek bakımında ahkam kesmeleri çok saçma geliyor bana. bir çocuğa 24 saat bakmakla gidip birkaç saat sözde terbiye etmek arasında dağlar kadar fark var... davulun sesi uzaktan hoş gelir misali... işin bilimsel kısmı, mama, malzeme, hastalık gibi konularda evet çok önemli; ama onları da zaten herhangi bir anne değil işin 'tıp anlamında' uzmanları yazarsa kaile alıyorum sadece... yoksa EASY yöntemi falan kesinlikle hikaye, o düzen tesadüfen tutsa dahi kitabın değil çocuğun huyunun müsait olmasından kaynaklıdır anca.... "memede uyuyan çocuğu uyandır"... bu cümleye hep gülerim mesela, bırak uyandırmayı yeri gelince nefes dahi almamaya çalışırsın açmasın o koca gözleri diye :))) aynı şey bu mevzularda da geçerli, aynı yazıda yanınızda yatırmayın da denmiş mesela, kendi yatağına her yatırdığınızda 20 dakikadan fazla uyumayan çocuğu ne yapacaksınız? ısrarla yatırın alışsın der kitaplar,, kaç gece dayanabilirsiniz ki el kadar şeyin kahrolurcasına ağlamasına, uykusuzluğa... benim erken kalkmam lazım, işe gitmem lazım diyen kocalara? nihayetinde gerçekten de bebek ne derse o oluyor bir yerden sonra... ağlatmadan şekillendirebildiğim kadar şekillendrmek istiyorum bu defa ben de, ama asla katılmasına morarasına vs izin vermem ben de... gerekirse yine yanımda yatar, gerekirse koynumda uyur sabaha kadar öyle beklerim ( çok beklemişliğim vardır...
Bebek arabası olarak biz chicco lite way plus aldık ama aldıktan sonra aklıma takıldı port bebesinde bebek tamamen düz yatamıyor. Bu sorun olur mu? Hiç bu ürünü kullanan ya da fikri olan var mı?
Evet o markayı da kullandım benim bir şikayetim yoktuBenim esim weebabynin satışını yapıyor. Onlardan bir model seçmeye bakayım bir. Görece ekonomik bir marka ve baya satışı var.
Bebek arabasını değil ama oto koltuğunun kullandık evet düz yatmıyor onlar port bebe değil oto koltuğu olarak geçtiği için daha eğimli oturur posuzyonunda yanlız ben bu sefer kraftin arabasını aldım port bebe oluyor ama okadar Büyükkı küçücük bebek onun içinde sağa sola kayar gibi geldi oyuzden ilk zamanlar oto koltuğu bana daha mantıklı geldi tabi arabadan arabaya degisiyordurBebek arabası olarak biz chicco lite way plus aldık ama aldıktan sonra aklıma takıldı port bebesinde bebek tamamen düz yatamıyor. Bu sorun olur mu? Hiç bu ürünü kullanan ya da fikri olan var mı?
Teșekkür ederim :) șimdi benimsedim arabayı bizimki anakucağıymıș. Ben de port bebe sanki yenidoğana daha uygun diye düșünmüștüm demekki dümdüz olması çok da sağlıklı değil.ürünü kullanmadım hiç ama normalde dümdz yatması istenmiyor zaten, hafif eğimli anne karnındakine benzer bir pozisyonun daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. hatta bize portbebe kullanmayın direk anakucağı kullanın demişlerdi.
o kadar beceriksizim ki bu konudaEvet 1 haftada bitti yapımı çok basit yapabilirsiniz zaman varsa
21 arti 3 de yaptirdim yaptirabilirsiniz sorun yok 21 ila 24 arasi yapiyorlar
B bursa_83 Ben de Cmt yaptırdım. Sat göre 18 artı 5 gözüküyor ama bebeğim hep 1 hafta önde gidiyor. Perinatolog ta bunu teyit etti ve tahmini doğum tarihi olarak 30-31 Ağustos olarak belirtti.21 arti 3 de yaptirdim yaptirabilirsiniz sorun yok 21 ila 24 arasi yapiyorlar
Simdi bu cok karistirilan bir durum ben de kaan kocatepenin bununla ilgili bir videosunu izledim. Diyor ki seker testi 2 cesitmis birincinin adı seker taramasi ve tum gebelere yapiliyor 50 mg ile ikincisi eger ilk testten kotu supheli.bir durum cikarsa seker yuklemesi testi yapiliyor bu da 75 mg ila 100 mg ile yapiliyor. Yani size yapilan muhtemelen seker yuklemesi degil seker taramasidir. Seker taramasi icin ac olmaya luzum yok. Siz kaan kocatepe 24 haftalik gebelik baslikli bir video var onu bir izleyin orada detaylica anlatiliyorkızlar size acil bir soru sormam lazımmm.. renkli ultrason ve şeker yüklemesi testi için çarşamba 12.30 a randevum var ama daha yeni aklıma bişe geldi şeker yüklemesi için aç mı olmak gerekiyor..eğer öyleyse . 12.30 a kadar nasıl aç kalıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?