2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Amiiiin insallah:) Yarın için de umarım cok güzel haberler alırsın...

Bizimde yarın..inşallah güzel haberlerle doneriz

Masallah masallah:)
Bana doktorum 19-22 arası bir gün yaptır diye söyledi.Bende 22si özelde yaptıracagım.Calıstıgım için her zaman devlete gidemiyorum maalesef.
Yaptıracagım yeri de aradım gün aldım.Sabah ac karnına gidip halledecegim.

Şeker yüklemesini mi 19_22 arası dedi..erken değil mi ya

Bebek arabası olarak biz chicco lite way plus aldık ama aldıktan sonra aklıma takıldı port bebesinde bebek tamamen düz yatamıyor. Bu sorun olur mu? Hiç bu ürünü kullanan ya da fikri olan var mı?

MaşallahGözünüz aydın canım. Sağlıkla büyüsün...

. imza :) :)

Bebek arabası olarak biz chicco lite way plus aldık ama aldıktan sonra aklıma takıldı port bebesinde bebek tamamen düz yatamıyor. Bu sorun olur mu? Hiç bu ürünü kullanan ya da fikri olan var mı?

ürünü kullanmadım hiç ama normalde dümdz yatması istenmiyor zaten, hafif eğimli anne karnındakine benzer bir pozisyonun daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. hatta bize portbebe kullanmayın direk anakucağı kullanın demişlerdi.

Benim esim weebabynin satışını yapıyor. Onlardan bir model seçmeye bakayım bir. Görece ekonomik bir marka ve baya satışı var.
Evet o markayı da kullandım benim bir şikayetim yoktu
Bebek arabasını değil ama oto koltuğunun kullandık evet düz yatmıyor onlar port bebe değil oto koltuğu olarak geçtiği için daha eğimli oturur posuzyonunda yanlız ben bu sefer kraftin arabasını aldım port bebe oluyor ama okadar Büyükkı küçücük bebek onun içinde sağa sola kayar gibi geldi oyuzden ilk zamanlar oto koltuğu bana daha mantıklı geldi tabi arabadan arabaya degisiyordur

Biraz yürüyüş yaptım geldim kızlar bebekler doğduktan sonra küçükken yürüyüşe gideniniz oldumu biraz büyümeye başladıklarında havalar soguyacak ama ben yürümek istiyorum doğumdan sonra

Teșekkür ederim :) șimdi benimsedim arabayı bizimki anakucağıymıș. Ben de port bebe sanki yenidoğana daha uygun diye düșünmüștüm demekki dümdüz olması çok da sağlıklı değil.

Kızlar hastane için nasıl bir terlik düşünüyorsunuz yaz olucak pofidik ev terlikleri terletir normal bir terlik mı alsam

21 arti 3 de yaptirdim yaptirabilirsiniz sorun yok 21 ila 24 arasi yapiyorlar
21 arti 3 de yaptirdim yaptirabilirsiniz sorun yok 21 ila 24 arasi yapiyorlar
B bursa_83 Ben de Cmt yaptırdım. Sat göre 18 artı 5 gözüküyor ama bebeğim hep 1 hafta önde gidiyor. Perinatolog ta bunu teyit etti ve tahmini doğum tarihi olarak 30-31 Ağustos olarak belirtti.
Kızımda 295 gr ,23 cm çıktı.

kızlar size acil bir soru sormam lazımmm.. renkli ultrason ve şeker yüklemesi testi için çarşamba 12.30 a randevum var ama daha yeni aklıma bişe geldi şeker yüklemesi için aç mı olmak gerekiyor..eğer öyleyse . 12.30 a kadar nasıl aç kalıcammm

Simdi bu cok karistirilan bir durum ben de kaan kocatepenin bununla ilgili bir videosunu izledim. Diyor ki seker testi 2 cesitmis birincinin adı seker taramasi ve tum gebelere yapiliyor 50 mg ile ikincisi eger ilk testten kotu supheli.bir durum cikarsa seker yuklemesi testi yapiliyor bu da 75 mg ila 100 mg ile yapiliyor. Yani size yapilan muhtemelen seker yuklemesi degil seker taramasidir. Seker taramasi icin ac olmaya luzum yok. Siz kaan kocatepe 24 haftalik gebelik baslikli bir video var onu bir izleyin orada detaylica anlatiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…