2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya kizlar simdi ben cevizime muzuma iste vs faydali ne varsa yemeye calisiyorum annem kiziyo diyoki aman sanki eskiden insanlar ne yiyodu cocuklarina biseymi oldu abartma anneannen ne yedide dayilarin hep oqretmen muhendis oldu alakasi yok onla diyo ? Vitamin falan kullanma cocuqu sisirecen diyo canim skldi yani ne varki saqlikli beslenmek kotu biseymi

Evet kısmak lazım biraz mesela yiyeceğin et porsiyonu falan 2 köfte kadar bu ay sini tekrar gideceğim bu arada 500 gr vermişim o kadar da dikkat etmediğim halde şekerden kaynaklı az sık yemek lazım âmâ diyeaiyen kilo ver diyor ikisi farklı konuşuyor salı doktoruma soracağım canım hani kilo vermek mı almamak mı diye bakalım ne diyecek :))

Neden doktorunu değiştirmek istiyordun?
Canım böbrekten rahatsızlanmıştım takipli olduğum hastanede üroloji doktoru hemen operasyona almaya kalktı, kateter takacaktı, görüş almak için kendi kadın doğumcuma yönlendirdi. o da benim o alanda bilgim yok ama böyle olup da taktıran çok hastam var demişti, bir sakıncası olmaz dedi ama ben çok fenaydım ağlayarak karşısında kıvranıyordum. Bebeğe zararı olur mu diye biz üsteleyince böyle durumlarda öncelikli anne, böyle ağrı çekmektense taktırmak daha iyi, asıl böyle ağrı çekersen bebeğe zararı olur dedi. Biz o gün taktırmadık ertesi gün Çapaya gittik ordaki doktor o zaman için taktırmanın kanamaya, erken doğuma sebep olabileceğini, ne kadar geç takılırsa o kadar iyi olduğunu, dayanamazsam sırta mudahele ederek hortumla böbreği rahatlacaklarını söyledi, şimdilik gözlem altında tutalım dedi. Şuan bu olayın üzerinden 1 ay geçti çok şükür ciddi ağrılarım olmuyor. ama biz takipli olduğum hastane hakkında bize risklerini tam söylemedikleri için biraz şüpheyle yaklaşmaya başladık. Eşimin içine kurt düştü resmen. normalde ben doktorumdan çok memnundum aslında ama şimdi napsam bilmiyorum

canım bahçelievler hizmet hastanesi hakan peker benim dr um kızımı da onla takip edip doğurmuştum, şimdi yine aynı , memnunum canım

Kızlar ben de artık masamda otururken çok rahatsız oluyorum. Artık vücudum 20 dk'den sonrasına dayanmıyor, sürekli geziyorum. Öğlen yürüyüşe çıkıyorum ama yetmiyor. 37'ye kadar daha 10 hafta var. Gel teskere diye şarkı söylicem yakında :)

Teşekkürler canım

Canım birde unutmadan 42. Haftaya kadar bekleyecek doğal doğumu destekleyen doktor bulman gerek hangi şehirdesin doktorun doğal doğumu destekliyormu
Daha doğal doğumla ilgili bir şey konuşmadım doktorumla, bir sonraki muayenede bunu da konuşayım not aldım, ay inşallah destekliyordur ya doktorumu çok seviyorum.

Öyle şey olur mu ya, neden tadını kaçırıyorlar ki! Bebek doğmadan sen elinden geleni versen çocuğuna kötü bir şey mi bu sanki? Doktor mühendis olsun diye mi doğuruyoruz sanki çocukları, sağlıklı olsunlar diye sorun yaşamasınlar diye uğraşıyoruz. Ben elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum çocuğuma, onun için hiç etmediğim kadar dikkat ediyorum beslenmeme yaşam şeklime, annen de bunu anlayışla karşılasın bence. Ayrıca anneannelerimizin yedikleri şeylerin kalitesiyle bizim yediklerimiz bir mi? Şimdi her şey oynanmış tohumdan, seradan, utanmasalar toprak görmeden domates yetiştirecek adamlar güneş görmeden yetişen tavuklar gibi.

Canım birde unutmadan 42. Haftaya kadar bekleyecek doğal doğumu destekleyen doktor bulman gerek hangi şehirdesin doktorun doğal doğumu destekliyormu

Canım ya yanlış anlama tam bilmeden soruyorum. Ben de normal doğum istiyorum ama 42'ye kadar beklemek normal mi acaba? Çünkü 40'tan sonrası da biraz tehlikeli diye duymuştum. Ben şahsen doktoruma danışırım ilk başta ama 40'tan sonra pek beklemem gibi geliyor.

Doğan Hastanesi-Yasemin Ağralı doktorum, memnunum seviyorum şimdilik. İstersen bir arayıp sorabilirsin burayı da.

sen takılma o söylenenlere, bence sana göre hangisi doğruysa o yolda devam et,herkes birşey söyleyecek,hele doğsun sen o zaman gör :) he de geç,bildiğini yap yine

benimde belim ve kuyruk sokumum agrıyor oturmaktan is yerinde,hos ayaklarımı uzatıyorum da ama nafile...
bir de bana yürüyüs yasak az hareket et dedi,nasıl dayanacagım bilmiyorum.Neyseki bnim 32. hafta da son,günleri sayıyorum valla

Aynen canim bende oyle dedim simdi hersey hormonlu dedim eskiyle birmi anne diyorum oda cok ustune dusmeyim kafama takmayim diye diyo ama tadim kaciyo ister istemez....Walla kim ne derse desin bebeqim benim rahmime dustuqunden beri onun sorumluluqu benim elimde ben dikkat edecem ediyorumda...Koy tavuqu koy yumurtasi koy sutu ew yoqurdu herseyi onemsiyorum...walla kaynanamlar bu konuda cok iyiler herseyin orqaniqini qetiriyolar saqolsunlar bakalim ben elimden qeleni yapiyimda qerisi Rabbimden :)

Ooh canım. Senin şafak yakın. :) Ben belime ve altıma koymak için koçtaş'tan yastık aldım. O yastıktan önce benim de çok ağrıyordu ama şuan iyi. Sana da tavsiye ederim.

benim de böbrek sıkıntım var hatta biyopsi olmuştum 18 haftalıkken, doktorum riskli gebelikler üzerine alanı ve beni çok rahatlatıyor,asla strese sokmuyor ve bilgisinede güveiyorum zaten hastanede bir tek onun kapısında sıra var kalabalık dene derim

sen takılma o söylenenlere, bence sana göre hangisi doğruysa o yolda devam et,herkes birşey söyleyecek,hele doğsun sen o zaman gör :) he de geç,bildiğini yap yine
Aynen canim bebeqimden ben sorumluyum oyuzden bildiqim yoldan sasmam sonucta Allah korusun bi skntisi ciksa yine uzulecek olan benim onceden tedbirimi aliyimda qerisi Allah'tan :)

Canım benim şahsi fikrim tabiki de sağlıklı beslen ve vitaminini de düzenli olarak al. Bizim annelerimiz muhtemelen omega3 kullanmadı ama biz kullanalım ki bizden sonraki nesiller daha zeki olsun. Hem omega3'ün bize de faydası çok. Lohusa sendromunu azaltıyor diye biliyorum. Bence sen kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…