2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben öyle bir anlattım ki kimsenin canı çekmez bence :) Eskiden çok severdim de artık yiyemiyorum. Eşim farkında olmadan doldurmuşlar bütün hormonluları. O da dedi atalım diye zaten, yiyemedik.
Bir de öyle çakallıkları var, seçemiyorsun, onlar eziklerden kazuletlerden atıveriyorlar poşete. Ben de seviyorum ya ama dediğim gibi ufaklardan ufaklardan ancak. Ne yesek hormonlu GDOlu zaten, balkonda yetiştireceğim en sonunda o olacak ya.

Aynen canım çakal dolu her yer. Doğalı lezzetli oluyor çok ama onu da ancak kendin yetiştirebilirsin işte tadımlık :)

banada vermedi doktor benimde tanıdık eczacı var ondan alayım en iyisi genel olarak ne kullanıyo çoğunluk acaba bende alayım:)

Canm bnm yigenime dediler geriden geriden dogali bi hafta oldu bugun gayet saglikli dogdu 3 200 kili 48 santm boyu yanilma olablyr sen cok takma kafana 38 haftada dogdu 3 hafta geriden diyolardi icini freh tut guzel beslen

çok sevidim canım ya bunları duydukça daha çok sevinitorum dün çok üzülmüştük ama bugün çok önemli olmadığını anladım çok sağolun.

Ay canım inşallah o günleri görürüz. Ben de heyecanlandım çok. Artık havalar ısındı ya ben iyice iş modundan çıktım doğum moduna girdim :)
aminn canımm inşallah, ne kaldı ki şurda yawrulara kavuşmamıza, ewet ya havalar ısındıkça çalışmak normalde bile işkence oluyordu şimdi bide hamiş hamiş hiç çeklmiyor, gelsin biran evvel doğum izni zamanlarımız

Gelsin artık, evet. Hem bebeğimi şimdiden çok özledim. Gelsin de bir sevelim öpüp koklayalım yavrularımızı.

sağol canım benim bende en kısa zamanda kullanacağım doktorum ne derse desin.yanlışmı yaparım bilmiyorum ama

Canım bana doktorum haftada 2 kez balık yiyemiyorsan bunu kullanman lazım diyerek 3.ayda yazmıştı. Her doktor farklı şey söylüyor ama ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Hele sen hiç et yiyemiyormuşsun, bence senin için çok daha önemli.

Bir de kendini biraz zorlasan da farklı kombinasyonlarla et yemeye çalışsan iyi olabilir canım. Sırf et yiyemiyorsan et tadının çok az geldiği bazı alternatif yiyecekleri falan zorla bence canım.

sağol canım benim bende en kısa zamanda kullanacağım doktorum ne derse desin.yanlışmı yaparım bilmiyorum ama

İnternetten hamilelikte omega 3 kullanımını araştır, içine daha çok siner. Sinire strese de iyi geliyor, bebeğin gelişimine de, senin ruhsal dengene de hatta sonrasında kullanırsan lohusa depresyonuna bile iyi geliyor. Ama dediğim gibi biraz araştır için rahat etsin.

Bence sen onlara bakma. Eskiden tüm çocuklara iyi bakilmiyormus, bu yüzden genetik yatkın olanlar aradan hasbel kader sivriliyormus. Şimdi devir öyle mi? Bütün anneler çocuklarına en iyisini en doğalını yedirmeye çalışıyor. Maşallah çocukların çoğu da pek zeki artık. O yüzden rekabet ortamı arttı çocuklar arasında. Artık emek verilen, iyi bakilan çocuk parlıyor. Hasbelkader başarı ise çok zor bu zeki çocukların arasında.

Bu arada kızlar cilek hormon kabul etmeyen bir meyve diye biliyorum. Biz de evde yetiştirirken yamuk yumuk oluyordu :) Serada doğru sıcaklık ayarlandıgi için muhtemelen o kadar kocaman oluyordur.

Hadi ya onu bilmiyordum. Hastane kıyafet mi veriyor? Tecrübeli anneler de bizi daha iyi aydınlatır.:)

Cnm ilk dogumumda gece sancim tuttu normal ev pijamasiyla gittim hastanede normal ameliyat onluklerinden giydiriyolar oyle ozel bi kiyafet yoktu yani dogumdan sonra bi kac daat sonra gelip pijama giyebilir dediler altimda hasta bezi vardi lohusa pijamami giydim oyle leke felanda olmadi tabi bitanede evde yedek pijamam vardi o an gelince zaten bu teferruatlari dusunmuyosun onceden aklina gelipte cantana koyduklarina sukur ediyosun bide zem zem ve hurma buyuk kizimin agzina sutumden once zemzem verdim mesela

Ya bu vitamin meselesini aslinda kafada cok buyutmeye qerek yok ben oqun doktora sordum Ona kalirsa hicbisey kullanmaya qerek yok ama
Canim doktor bana istahin iyiyse decavite qerek yok ama kullanadabilirsin bisey olmaz dedi...ama omeqa 3 icin 2 qune bi alabilirsin dedi ben herqun aliyim diyorum bi zarari olmaz sanirsam dimi ?

Ayyyy yanlis msj yazmisim kusura bakmayin kizlar qormemis olun vitaminle ilqili bisey yazcaktim yarim kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…