2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Artık deneye deneye bulacağım galiba canım bu sorum çok aklıma takılıyor sanki boşlukta kalmış gibiyim

Aynen canim bende oyle dusunuyorum.Annemi kirmiyorum tmm anne deyip qeciyorum ama kesinlikle dikkat ediyorum kim ne derse desin bu benim bebeqim benim sorumluluqum altinda...hicbiseey organik deil napalim mecbur vitamin desteqi aliyoruz :)

Aynen canim bende oyle dusunuyorum.Annemi kirmiyorum tmm anne deyip qeciyorum ama kesinlikle dikkat ediyorum kim ne derse desin bu benim bebeqim benim sorumluluqum altinda...hicbiseey organik deil napalim mecbur vitamin desteqi aliyoruz :)

Aynen 30 sene önceki hayatla şuanki hayat çok farklı. Onlar daha organik beslenmişlerdir muhtemelen, bizim kuşak biraz daha fast food, kimyasal kuşağı. Ben arada meyve yerken bile düşünüyorum acaba şuan meyvenin benim vücuduma faydası var mı diye? Şimdi ismi lazım değil bazı meyveleri ağzıma süremiyorum, ki normalde çok severdim. O meyvenin o boyutta olması doğaya aykırı. Nasıl o boyuta gelmiş acaba? Neyse biz vitaminleri ihmal etmeyelim özetle :)

Ooh canım. Senin şafak yakın. :) Ben belime ve altıma koymak için koçtaş'tan yastık aldım. O yastıktan önce benim de çok ağrıyordu ama şuan iyi. Sana da tavsiye ederim.

yakın yakın evet,sorunsuz belasız evime gitmek istiyorum artık valla :)
var bende de yastık,almıstım ama kar etmiyor bi süre sonra.
Artık idare edecegim biraz daha napalım

Hangisi o ismi lazım olmayan meyve merak ettim de :)

L lwyr03 Bence de sen doktorunu değiştirmekle en iyisini yapıyorsun, insan öyle vurdumduymaz laf söyleyebilen birine çocuğunu emanet etmek istemez. Sana bir de perinatolog tavsiye edeyim istersen, ben muayene olmadım ama ayrıntılı ultrasonumu o çekmişti, Mehmet Aygün, sanırım Rumeli Hastanesi'nde ama emin değilim internette Balat Hastanesi de yazıyor. Benim hastaneme geliyordu haftada bir gün orada yaptırdım ultrasonu. İnternetten bakmıştım adam hakkında iyi şeyler yazmışlardı. Onu da bir araştırabilirsin istersen. Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın.

Kızlar bu sabah aklıma takılan bir şey sorucam size. Muhtemelen basit bir soru ama hazırlıklı olmakta fayda var :)

Şimdi lohusa geceliklerini alıcaz tamam, pijama da alıcaz. Peki doğuma nasıl kıyafetle gidicez? Onun için de ayrı bir gecelik mi almak lazım? Sezeryan ve normal için ayrı ayrı düşünmek lazım. Mesela ben normal istiyorum kısmet olursa, ani bir sancı olursa eşortmanlarımla giderim gibi geliyor. Ama tabi eşortmanla doğum olmayacağına göre doğum için gecelik mi almak lazım ayrıca? :)

İnternette model koymamışlar kendi sitelerine, mağazadan gider bakarım ona da. Üzerinde dantel falan var mı?

Sağolasın canım çok teşekkürler

Ben de hamile elbisesi giyerim giderken muhtemelen rahat olsun diye. Ama doğum için hastanenin doğum ve ameliyat için uygun kıyafetleri vardır sanırım, onlardan verirler herhalde.

Ya canım yazmak istemedim aslında şimdi tam mevsimi diye daha rahat yazabilirim. Çilek canım. Geçenlerde eşim almış da yiyemedim. Feci boyutlardaydı, tadı da yok. İçi beyaz çok değişik bir tecrübeydi.

Zaten böyle anlatınca kimsenin canının çektiğini sanmıyorum :))

Ben de hamile elbisesi giyerim giderken muhtemelen rahat olsun diye. Ama doğum için hastanenin doğum ve ameliyat için uygun kıyafetleri vardır sanırım, onlardan verirler herhalde.
Hadi ya onu bilmiyordum. Hastane kıyafet mi veriyor? Tecrübeli anneler de bizi daha iyi aydınlatır.:)

hayır cnım hastane önlüğü giydiriyorlar :)

Evet ben de koca koca olanlarından almıyorum, ufak tefek olanları tercih ediyorum. Ay benim hiç aklıma gelmedi ismi lazım değil deyince aşermek falan, canı çeken olursa özür dilerim arkadaşlar benim hatam

Evet ben de koca koca olanlarından almıyorum, ufak tefek olanları tercih ediyorum. Ay benim hiç aklıma gelmedi ismi lazım değil deyince aşermek falan, canı çeken olursa özür dilerim arkadaşlar benim hatam

Canım ben öyle bir anlattım ki kimsenin canı çekmez bence :) Eskiden çok severdim de artık yiyemiyorum. Eşim farkında olmadan doldurmuşlar bütün hormonluları. O da dedi atalım diye zaten, yiyemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…