2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Kızlar dogumdan ne kadar önce gögüs kremi kullanmaya baslıyorduk,ben haziran ortası gibi baslayayım diyorum.Bir de Lansinoh markadan baska bir tavsiye okumadım hiç... Ondan alacagız değil mi :)
Evet cnm en iyisi o.. benim ikinci olmasına rağmen şimdiden fena durumda. Anlamadım neden başladım haliyle :)
 
Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)

Cnm 1 : göbek dışında zayıfsan, 2 : göğüslerin çok büyümediyse kesinlikle mavi. Yalnız önündeki parça göğüslerin büyükse hamile gibi değil de şişman gibi gösterir. O yüzden vücut tipine bağlı daha çok. Beyaz olanın kesimi daha ince gösterir. Ama onun da rengi uygun değil bence.
 

Wala bizim de ilk kızın bebek odasını annem aldı. Demek ki öyle oluyor genelde :) beşik konusunda haklısın, altı ay yahut maksimum tutunarak oturana kadar kullanabilir diyeyim. Sonrası tehlikeli. Ben park yatağı sevmiyorum, ama benim sorunum görsel; yani gözüme güzel görünmeyen şeyi kullanamıyorum. Onun dışında herkese de gayet rahat geliyor. Benimki gibi bi takıntın yoksa öyle yap bence, annen de odasını alırken karyolasını öder
 

1. Evlilikte aile konusunda kavga etmek bu yüzyılda artık çok komik geliyor bana.
2. Kesinlikle seni kastetmiyorum ama etrafımda gördüğüm kadarıyla malesef eşinin ailesiyle sorun yaşayan kadınların kendilerinde de çok büyük hatalar var çünkü hem geçinmeyi hem de kriz yönetmeyi bilmiyorlar.
3. Erkeğin ailesini hoş tutarsan karşılığını alırsın.
4. Senin de oğlun olucak, bu söylediklerimi o evlenince anlıcaksın :)
5. Şiddet varsa boşan.
6. Boşanamıyorsan da evden gitmesi isabet olmuş, oğlunu düşün gerisini şimdilik "boşver"...
 
Aaa basladın mı ? o zaman bende baslasam mı ? sanırım bir zararı yok erken baslamanın.Değil mi?
Yok cnm yün yağı neticede, başlayabilirsin. Yalnız ilk bebişte benim birkaç bluzum mahvoldu, leke kaldı. Çamaşırsızken sürmemende fayda var :) ilkinde canım çok yandığı için bu sefer daha da erken tedbir aldım, bence yavaştan başlasın herkes..
 

Cnm wala ilk sezon kadar şahane değil. Ama insana tanıdıklarını görmüş gibi geliyor bu kadar yıldan sonra :))) sevdim ben :)

Tatil alışverişini de bitirdim şükür. Cuma sabahı kaçıyoruz artık zaten :)
 
Hanımlar alışverişimizi yaptık geldik. Aklımdayken yazayım dedim. Ben zaten mothercare bebek ürünlerini çok severim, yazmıştım daha önce de. Yalnız bugün dedim ki gideyim bu defa waikikiden ucuza bol bol şort alayım büyük kıza, çok kaliteli olmasa da bi sezon o bi sezon da kardeşi giydi mi tamamdır, zaten yaz kısa... waikikide biraz idare eder dediğim şortlar 20, fena değil dediklerim 25 lira. Mothercare'e gittim. Üçlü şortlar 70, ikili şortlar 50 lira. Etkikette o fiyatı görünce insana fazla gibi geliyor ama aynı, hatta daha düşük fiyatı. Kalite zaten karşılaştırılamaz. Yani yerli malıdır, alayım diyorum, her gittiğimde yine vazgeçiyorum. Haşır huşur.. o yüzden bebek için de alışverişe devam edenlere tekrar tavsiye ederim.
İkinci olarakkk, hamile şortu yok hanımlar; resmen yok.. en son bi umut pentiye girdim, orada da yok ama karnın altında duran modeller yapmışlar, büyük bedenleri mantıklı. Bir de mayo üstüne yarı şeffaf tunikler yapmışlar ki bayıldım. Aldım da tabi çünkü çoook kullanışlı :) Tatile gidecek olan varsa yazın kenara :)
Üçüncüsü alakasız ama çilekten mobilya alacak olanlar varsa artık beklemeyin alın. Biz neredeyse iki hafta önce sipariş verdik biliyosunuz, ve 2 Haziranda gelicekmiş. Daha temizlenmesi, havalanması, yerleşmesi vs var.. anca yani :)
Kuzumun şortlarını da ekleyeyim tam olsun :)
 

Eklentiler

  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3345.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3346.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 61
Ayyy aynen bende cok utaniyorum yaaa napalim adetler boleee tabi bizde isimize qeliyo
 
Kızlar kafama takılan bir soru var büyüyen beşikten çocuk düşermi acaba ayaklanmaya başlayınca
 
Demi bende oyle dusundum :) simdilik fikrim bu yonde tesekkur ederum canim :) qorunuse onem veriuorumda suan kirada oldugum icin hic bulasmayim mobilyaydi besikti faln dedim :)
 
Ne quzel Rabbim size bi mucize vermis okadar zaman sonra keske kiymetini bilseymis yazik etmis acikcasi...sevqi olmadanda kac tane cocuk olursa olsun yurumez haklisin...insaAllah hakkinda hayirlisi olsun canim bosverrr suan bebeqinden baska hicbiseyi dusunme hersey olacaqina varir...kendine dikkat et umarim uzmeden uzulmeden hersey yoluna qirer
 


@ayshemina gule gule kullanin aldiklarinizi cok guzeller hakikaten bende mothercare urunlerine bayiliyorum hamilelikten once de hediye vs icin kullaniyodum cevremdeki arkadaslarim da cok memnun ve indirim zamanlari bir cok yerden de uyguna geliyor ornek lc waikikiden bile iste...

Hamile sortlari hm hamile kategorisinde gordum guzellerdi aklinda olsun marmara forum hm de hamile koleksiyonu var hem hm e koymuyorlarmis artik.

Cilek konusunda da biz de cmtsi siparis verdik ordan, haziranin ilk haftasi dedi havalandir yika utule derken ben de panik oldum bizim ikiz oldugu icin zaten normal suresinden erken olacak bi de esktra surpriz gormeyiz umarim..
 


Acaba bir baslama haftasi var mi ben su anda baslamali miyim hic karar veremedim aksamlari su an catlak icin liearac suruyorum onu surerken lansinoh da ayni zamanda surulebilir mi?? Kafamda deli sorular

Ayni zamanda dun benim gogsumden sut geldi bi panik oldum ilk basta ama sonra okudum ki normalmis. İlk hamileligi olanlara duyurulur panik yapmayin oyle bisi olursa bayanlar..
 
kızlar 2 gündür ellerim ayaklarım ayrı bir şiş yüzüğümü takamıyorum ayakkabm zor oluyor ve hiç inmiyor şişliği sizde de öyle mi .Tuza da dikkat ediyorum su içiyorum bol bol
Canım gebelikte şişlik oluyor tabiki ama yüksek tansiyon eşlik ederse sıkıntı sen tansiyon takibi yaptır mutlaka
 
Kizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…