Evet cnm en iyisi o.. benim ikinci olmasına rağmen şimdiden fena durumda. Anlamadım nedenKızlar dogumdan ne kadar önce gögüs kremi kullanmaya baslıyorduk,ben haziran ortası gibi baslayayım diyorum.Bir de Lansinoh markadan baska bir tavsiye okumadım hiç... Ondan alacagız değil mi :)
Sıcaklar başladı da o yüzden. Çok normalkızlar 2 gündür ellerim ayaklarım ayrı bir şiş yüzüğümü takamıyorum ayakkabm zor oluyor ve hiç inmiyor şişliği sizde de öyle mi .Tuza da dikkat ediyorum su içiyorum bol bol
Evet cnm en iyisi o.. benim ikinci olmasına rağmen şimdiden fena durumda. Anlamadım nedenbaşladım haliyle :)
Merhaba bana doktorum lanolin göğüs ucu kremi kullanmami tavsiye etti doğuma bir kaç ay kala başla dedi.
Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
Simdi sen tecrubelisin canim sana bisey danisayim :) bizim adette daha doqrusu baska yerlerdede vardirda besiqi kizin annesi alir...annem bana besik alisverisine cikalim dedi bende şoyle dusunuyorum...simdi benim elimde hazir acilmamis bi park besik var hani diyorum 3 yasina kadar bunu kullansamda daha sonra ayri oda yapacaqim zaman annem bana odasini alirken yardimci olsa ? Boyle dusundum ne dersin belli bir aydan sonra besik kullanissiz oluyo biliyrum haksizmiyim ? Bi danisayim dedim :)
Merhaba canim, cok tesekkur ederim iyiyim bilmiyorum esimle anlasamiyorum ailesi konusndan he kavga ediyoruz kotu oluyoruz. 6 yillik evliyim mucize sekilde hamile kaldim mutlu olmamiz gerekirken. Hep mutsuz olduk 2 tup yapmistik negatif AMA bilmiyotum hamile kaldigimdan beri kavga siddet.. kendisi burda degil simdi bosanalim dedim seni bosamam dedi.. sevdiginden degil ha Nafaka falan odememek icinmis.. oglum demiyor artik oglun dedi dun. Yoruldum acikcasi.
Yok cnm yün yağı neticede, başlayabilirsin. Yalnız ilk bebişte benim birkaç bluzum mahvoldu, leke kaldı. Çamaşırsızken sürmemende fayda var :) ilkinde canım çok yandığı için bu sefer daha da erken tedbir aldım, bence yavaştan başlasın herkes..Aaa basladın mı ? o zaman bende baslasam mı ? sanırım bir zararı yok erken baslamanın.Değil mi?
gunaydin hanimlarnasil herkesler iyi misiniz?
valla ben de bilmiyorum nasil oldugumu sabah kalkinca ve gece basliyor batmaya yine bogazim, geniz akintisi falan. gunduz iyiyim neyse ki. bu seferki mikrobik degil usuttum sanirim. umarim ilerlemez.
oo tatil alisverisi, en sevdigim :))) alisveris zaten iyi geliyor bide ucunda tatil olunca tadindan yenmez :)) prison break yeni sezonu mu izliyorsun? begendin mi? brn sanirim onun son sezonunu izlememistim cok uzattilar diye baymisti. yeni sezonu merak etmiyor degilim.
biz odasina buyuyen karyola aldik. kendi odamiza da park yatak aldik. hic anne yani ya da ufak besik dusunmedim ben, hem cok kisa sure kullanilacak hem de uyandiktan sonra kalkar park yataktan alirim o da ayakucumda durucak. bide bizim ailelerimiz sehir disinda. evde kullanmayi biraktigimizda onlardan birine birakiriz ya da giderken yanimizda gotururuz diye park yatak aldik. bakalim kullanmaya baslayinca gorucez artik iyi mi yapmisiz kotu mu :))
Ayyy aynen bende cok utaniyorum yaaacanm bizdede ilk bebege beşigi kiz annesi alir :) ama biz annemle ayri sehirlerde oturuyoz ya ben ona begendigim modeli soyleyip alip yollayacaklr yada annem gelip burda beraber alicaz ama beşik masrafindn bi nebze yirttk sayilir ama insan cok utaniyo kendini yük olms gibi hissediyo :)
Cnm Parmaklık yüksekliği önemli olan, 3 yaşda boyu maksimum 1 mt oluyo çocuğun, öyle düşün :)Kızlar kafama takılan bir soru var büyüyen beşikten çocuk düşermi acaba ayaklanmaya başlayınca
Demi bende oyle dusundum :) simdilik fikrim bu yonde tesekkur ederum canim :) qorunuse onem veriuorumda suan kirada oldugum icin hic bulasmayim mobilyaydi besikti faln dedim :)Wala bizim de ilk kızın bebek odasını annem aldı. Demek ki öyle oluyor genelde :) beşik konusunda haklısın, altı ay yahut maksimum tutunarak oturana kadar kullanabilir diyeyim. Sonrası tehlikeli. Ben park yatağı sevmiyorum, ama benim sorunum görsel; yani gözüme güzel görünmeyen şeyi kullanamıyorum. Onun dışında herkese de gayet rahat geliyor. Benimki gibi bi takıntın yoksa öyle yap bence, annen de odasını alırken karyolasını öder
Ne quzel Rabbim size bi mucize vermis okadar zaman sonra keske kiymetini bilseymis yazik etmis acikcasi...sevqi olmadanda kac tane cocuk olursa olsun yurumez haklisin...insaAllah hakkinda hayirlisi olsun canim bosverrr suan bebeqinden baska hicbiseyi dusunme hersey olacaqina varir...kendine dikkat et umarim uzmeden uzulmeden hersey yoluna qirerMerhaba canim, cok tesekkur ederim iyiyim bilmiyorum esimle anlasamiyorum ailesi konusndan he kavga ediyoruz kotu oluyoruz. 6 yillik evliyim mucize sekilde hamile kaldim mutlu olmamiz gerekirken. Hep mutsuz olduk 2 tup yapmistik negatif AMA bilmiyotum hamile kaldigimdan beri kavga siddet.. kendisi burda degil simdi bosanalim dedim seni bosamam dedi.. sevdiginden degil ha Nafaka falan odememek icinmis.. oglum demiyor artik oglun dedi dun. Yoruldum acikcasi.
Hanımlar alışverişimizi yaptık geldik. Aklımdayken yazayım dedim. Ben zaten mothercare bebek ürünlerini çok severim, yazmıştım daha önce de. Yalnız bugün dedim ki gideyim bu defa waikikiden ucuza bol bol şort alayım büyük kıza, çok kaliteli olmasa da bi sezon o bi sezon da kardeşi giydi mi tamamdır, zaten yaz kısa... waikikide biraz idare eder dediğim şortlar 20, fena değil dediklerim 25 lira. Mothercare'e gittim. Üçlü şortlar 70, ikili şortlar 50 lira. Etkikette o fiyatı görünce insana fazla gibi geliyor ama aynı, hatta daha düşük fiyatı. Kalite zaten karşılaştırılamaz. Yani yerli malıdır, alayım diyorum, her gittiğimde yine vazgeçiyorum. Haşır huşur.. o yüzden bebek için de alışverişe devam edenlere tekrar tavsiye ederim.
İkinci olarakkk, hamile şortu yok hanımlar; resmen yok.. en son bi umut pentiye girdim, orada da yok ama karnın altında duran modeller yapmışlar, büyük bedenleri mantıklı. Bir de mayo üstüne yarı şeffaf tunikler yapmışlar ki bayıldım. Aldım da tabi çünkü çoook kullanışlı :) Tatile gidecek olan varsa yazın kenara :)
Üçüncüsü alakasız ama çilekten mobilya alacak olanlar varsa artık beklemeyin alın. Biz neredeyse iki hafta önce sipariş verdik biliyosunuz, ve 2 Haziranda gelicekmiş. Daha temizlenmesi, havalanması, yerleşmesi vs var.. anca yani :)
Kuzumun şortlarını da ekleyeyim tam olsun :)
Yok cnm yün yağı neticede, başlayabilirsin. Yalnız ilk bebişte benim birkaç bluzum mahvoldu, leke kaldı. Çamaşırsızken sürmemende fayda var :) ilkinde canım çok yandığı için bu sefer daha da erken tedbir aldım, bence yavaştan başlasın herkes..
Canım gebelikte şişlik oluyor tabiki ama yüksek tansiyon eşlik ederse sıkıntı sen tansiyon takibi yaptır mutlakakızlar 2 gündür ellerim ayaklarım ayrı bir şiş yüzüğümü takamıyorum ayakkabm zor oluyor ve hiç inmiyor şişliği sizde de öyle mi .Tuza da dikkat ediyorum su içiyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?