2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana avent yassi uç hediye geldi şuan. En küçük boydan . Arkadasimin demesine göre oğlu orta boyu tercih etmis bu bebekler fazla akıllı damak zevkleri gelismis :)

canim 2.maddenin bir kismina katiliyorum. hicbir sey tek tarafli degildir tabiki,iki tarafta da eksikler olabilir ama herkes senin davrandigin gibi davranmayabiliyor. cok ilgi alaka bazi insanlara fazla geliyor bence.

3.madde de her ailede gecerli olmayabiliyor:)
sen cok ozenli,ilgili alakali davransan da karsi taraftan ayni seyleri goremeyebiliyorsun. en guzeli kavga da etmeden kendini de uzmeden iliskiyi yurutmek.

El ayak şişliği takip gerektiriyor bence kızlar tansiyon takibi şart yüksek tansiyon ödem yapıyor ve anne içinde bebek içinde oldukça tehlikeli tuzu kesip bol su içip tansiyona baktirin mutlaka

El ayak şişliği takip gerektiriyor bence kızlar tansiyon takibi şart yüksek tansiyon ödem yapıyor ve anne içinde bebek içinde oldukça tehlikeli tuzu kesip bol su içip tansiyona baktirin mutlaka

Beşik konusunda ben de kizimda park yatak kullandım biz 3 yıl kullandık görüntü olarak evet diğer beşikler kadar sık durmuyor ama benim için önemli olan yer kaplamamasi ve tasinmasiydi oyuzden tercih sebebim oldu evim müsait olsaydı gardolap ve asansörlü besiklerden alırdım park yatağın mobilya modeli yani :) zaten 3 yaşından sonra yatağa geçiliyor 5 yaşında benim kızım kendi odasında ve bazali yatağında rahatça yatıyordu 4_5 yaş bence artık ayrı oda ve yatak zamanı zaten çocuklarda öyle istiyor beşikte yatmak istemiyorlar ben bebek değilim isyanları başlıyor evde ki benim kızım 3 yaşında ben beşikte yatmam dedi :))

Kizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?
Yenidoğan bebekler için yuvarlak uçlular tavsiye ediliyor, yassı olanlar biraz daha dişleri çıkmaya yakın kullanılıyor sanırım.

Çocuk istediği gibi kullanabilecekse odasının biraz genç işi olması çok sorun olmaz ama 1 yaşındaki çocuk o yatakta yatabilir mi onu bilemiyorum, düşer gibi geliyor sanki. Ya biz Çilek'teki Karayip Korsanları serisini çok beğendik eşimle. Kızımız biraz büyüdüğünde hala duruyorsa ve daha güzelini bulamazsak onu alırız dedik, kız çocuk beğenmezse diye de düşündüm ama biraz annesi babası gibi olursa bence beğenir biraz da izleriz birlikte falan. O takım çok güzel değil mi ya? Olmadı kız beğenmezse çift kişilik yatağını bulup kendimize alalım diyoruz

Ayyyy sen mi ben mi ? Yani cildirdim o lafi duyunca tamam doqumdan sonra belki kalirim orda bana kalsa o qelsin kalsin daha iyi olur ama illa qelmem derse ben kalirim besik kurmak ne demek ya ?
Bi bana fikrimi sorsa bakalim ben istiyomuyum yani kafalarina qore konsuuyolar iste

Aynen bende oyle dusunuyorum tamam qoruntu onemli ama kiradayim ve hic yerim yokkkk oyuzden park yataqi katlayip kaldirip odasini yaparim diye dusundum :)

Aynen bende oyle dusunuyorum tamam qoruntu onemli ama kiradayim ve hic yerim yokkkk oyuzden park yataqi katlayip kaldirip odasini yaparim diye dusundum :)
Evet bizde katlayıp kaldırdık şimdi ikinci bebiş için cikaricaz zaten oda en fazla 2 yıl kullanır malum abla yatakta yatıyor bende yatcam olucak :))) en sonda satarım gider

Hmmmm anladim cok saol tesekkur ederim.En iyisi cesitlerii denemek hanqisini severse ona devam ederim bende napim :) ay ben ilk bebekte bu kadar strese qirdim senin dorduncuyu nasil qozun yedi Allah askina zormu sorumluluk :):))

cok guzel:)
gule.gule kullansin.
benim de bgendigim modeller boyle. cok şık duruyor bence. bizimkinin yaninda cekmece olmayacak.

tam beyaz degil sanirim. bir de duvar ne renk?

dolap aldiniz mi?

90a kac canim olcusu?

yok komple beyaz degil. beyaz ve gri cift renk. besigin olcusu 90x130 cm buyumus hali de 90x190 cm oluyor. sifonyer ve dolabi da var evet. duvarin da boyasi marshall, renk kartelasindan sectik boyayi. kodunu bilemiyorum simdi. fotoda isiktan dolayi biraz acik gorunuyor aslinda daha koyu mavi gri karisimi bi renk :)

hic bulasmayayim o zaman genelde bende hayal kirikligina senep oluyor. son sezonu izlememe sebebim de oydu.
simdiden iyi tatiller keyfini cikar :) kucuk hanim da gule gule giysin kiyafetlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…