2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim karyolayi kurduysan fotosunu atabilir misin sakincasi yoksa?
kimse oda yapmiyor mu,bir tek ben mi yapmayi dusunuyorum

Canım bu konuda tecrübeli bir anne olan arkadașım kesinlikle almamı söyledi. Anne yanı olanların bir tarafı komple açıldığından, gece heran bebeği takip edebiliyormușuz. Yoksa ilk aylar sürekli kontrol etme ihtiyacı duyduğumuzdan iyi uyuyamıyormușuz hem de bebeğin dönme ve kusma durumlarını farketmeme ihtimalimiz oluyormuș. Bana söyledikleri mantıklı geldiğinden aldım anne yanı beșik.

ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim

Eklentiler

• PE288944.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 40
ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim

biz de bi nevi boyle dusundugumuz icin sade bir oda takimi aldik. 4-5 sene diye sinirlamadik ama kullanabildigi kadar kullansin. hangimize 4-5 yilda bir oda yenilendi sonucta dimi ama :) buyuyen karyolasi da zaten tek kisilik baza boyutunda. ama yerden cok yuksek degil o yuzden boyuna alcak grlmeye baslayinca bir tek o degisir sanirim :))
musait oldugumda cekip yollayacagim fotoyu da. ben mi beceremiyorum bilmiyorum telefondan foto yuklenmiyor.

evet mantikli canim ama ne bileyim ben tercih etmedim. bi de sonra evde onu sokusturmaya yer arayacagim. bekara kari bosamak kolay derler ama bir de biraz rahat olmak lazim diye dusunuyorum ben (bebek dogunca farkli davranabilirim tabi kesinlikle buyuk konusmuyorum :))). sakinan goze cop batiyor gercekten :)

Canim senin kararin da gayet guzel. Ben bir daha ugrasmamak icin cocuk odasi seklinde odasini dizdim.
Bu arada bu besik ikea nin besigine cok benziyor. Eger o ise haftasonu firsat kosesinde sadece kucuk bir iki cizigi oldugundan yari fiyatina satiliyordu bilgin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen bizde senin gibi yaptık canım odasına büyüyen karyola aldık 9 yaşına kadar kullanabilir dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama.Yatak odasına da park yatak aldık.Ama şimdi annem beğenmedi park yatağı :/ kumaşı naylon gibi diyor :/

biz prego cosmos aldik park yatagi. kumasi naylon gibi degil. degistirme ya da iade sansiniz varsa tavsiye ederim.

Hmmm oylemi diyosun canim annem istersen parasini vereyim ister simdi al ister bi ihtiyacini qor istersen ilerisi icin kullan dedi cok kararsizim suan fikrimiz bu yonde parayida almak istemiyorum harcanir diye bakalim son durum.ne olacak walla erkek tarafida ne aliyo bilmiyorumda biz erkek tarafiydik kardesime A'dan Z'ye tum alisverisini yapmistik bebeqin 3 te altin takmistik yani

benim ki diyo bile park yatağı bize verin nasılsa sen çalışacaksın bizde kalacak diyo yazla ilgili de planlar yapmaya başladı bile alıp yazlığa götürecekmiş :))
Ayyy ewet ewet kaynanamda bana dedi sen ewe bi besik al ben park besiqi bizim ewe koycam dedi deli oldum

Ben doğumun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası hamileliğin riskli değilse doğumun normal olabilir başka bir doktorla daha görüşebilirsrn görüş derim

Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)

Eklentiler

• IMG_5192.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5194.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5191.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)

ben beyazın modelini beğendim ama başka renkleri yok mu ki? beyaz olmaz sanki gelin gibi :)

canim karyolayi kurduysan fotosunu atabilir misin sakincasi yoksa?
kimse oda yapmiyor mu,bir tek ben mi yapmayi dusunuyorum
Ben de oda yapıyorum büyüyen karyola ve 3 kapılı dolabını alacağım kendi odamıza da akrabalardan kalma küçük beşik var onu koyacağım başlangıç için . drucilla rica etsem hangi marka olduğunu da paylaşabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…