gunaydin hanimlarnasil herkesler iyi misiniz?
valla ben de bilmiyorum nasil oldugumu sabah kalkinca ve gece basliyor batmaya yine bogazim, geniz akintisi falan. gunduz iyiyim neyse ki. bu seferki mikrobik degil usuttum sanirim. umarim ilerlemez.
oo tatil alisverisi, en sevdigim :))) alisveris zaten iyi geliyor bide ucunda tatil olunca tadindan yenmez :)) prison break yeni sezonu mu izliyorsun? begendin mi? brn sanirim onun son sezonunu izlememistim cok uzattilar diye baymisti. yeni sezonu merak etmiyor degilim.
biz odasina buyuyen karyola aldik. kendi odamiza da park yatak aldik. hic anne yani ya da ufak besik dusunmedim ben, hem cok kisa sure kullanilacak hem de uyandiktan sonra kalkar park yataktan alirim o da ayakucumda durucak. bide bizim ailelerimiz sehir disinda. evde kullanmayi biraktigimizda onlardan birine birakiriz ya da giderken yanimizda gotururuz diye park yatak aldik. bakalim kullanmaya baslayinca gorucez artik iyi mi yapmisiz kotu mu :))
Canım bu konuda tecrübeli bir anne olan arkadașım kesinlikle almamı söyledi. Anne yanı olanların bir tarafı komple açıldığından, gece heran bebeği takip edebiliyormușuz. Yoksa ilk aylar sürekli kontrol etme ihtiyacı duyduğumuzdan iyi uyuyamıyormușuz hem de bebeğin dönme ve kusma durumlarını farketmeme ihtimalimiz oluyormuș. Bana söyledikleri mantıklı geldiğinden aldım anne yanı beșik.gunaydin hanimlarnasil herkesler iyi misiniz?
valla ben de bilmiyorum nasil oldugumu sabah kalkinca ve gece basliyor batmaya yine bogazim, geniz akintisi falan. gunduz iyiyim neyse ki. bu seferki mikrobik degil usuttum sanirim. umarim ilerlemez.
oo tatil alisverisi, en sevdigim :))) alisveris zaten iyi geliyor bide ucunda tatil olunca tadindan yenmez :)) prison break yeni sezonu mu izliyorsun? begendin mi? brn sanirim onun son sezonunu izlememistim cok uzattilar diye baymisti. yeni sezonu merak etmiyor degilim.
biz odasina buyuyen karyola aldik. kendi odamiza da park yatak aldik. hic anne yani ya da ufak besik dusunmedim ben, hem cok kisa sure kullanilacak hem de uyandiktan sonra kalkar park yataktan alirim o da ayakucumda durucak. bide bizim ailelerimiz sehir disinda. evde kullanmayi biraktigimizda onlardan birine birakiriz ya da giderken yanimizda gotururuz diye park yatak aldik. bakalim kullanmaya baslayinca gorucez artik iyi mi yapmisiz kotu mu :))
ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim
Canım bu konuda tecrübeli bir anne olan arkadașım kesinlikle almamı söyledi. Anne yanı olanların bir tarafı komple açıldığından, gece heran bebeği takip edebiliyormușuz. Yoksa ilk aylar sürekli kontrol etme ihtiyacı duyduğumuzdan iyi uyuyamıyormușuz hem de bebeğin dönme ve kusma durumlarını farketmeme ihtimalimiz oluyormuș. Bana söyledikleri mantıklı geldiğinden aldım anne yanı beșik.
Canim senin kararin da gayet guzel. Ben bir daha ugrasmamak icin cocuk odasi seklinde odasini dizdim.ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim
gunaydin hanimlarnasil herkesler iyi misiniz?
aynen bizde senin gibi yaptık canım odasına büyüyen karyola aldık 9 yaşına kadar kullanabilir dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama.Yatak odasına da park yatak aldık.Ama şimdi annem beğenmedi park yatağı :/ kumaşı naylon gibi diyor :/
aslında bencede değil araştırdım bebeklere uygun kumaşlı ama beğenmedi illa küçük beşik alın diyorbiz prego cosmos aldik park yatagi. kumasi naylon gibi degil. degistirme ya da iade sansiniz varsa tavsiye ederim.
canim sen nasil istiyorsan onu yap. buyuklere kalsa cocugu ver sen yapamazsin ben buyuturum diyecekleraslında bencede değil araştırdım bebeklere uygun kumaşlı ama beğenmedi illa küçük beşik alın diyor
benim ki diyo bile park yatağı bize verin nasılsa sen çalışacaksın bizde kalacak diyo yazla ilgili de planlar yapmaya başladı bile alıp yazlığa götürecekmiş :))canim sen nasil istiyorsan onu yap. buyuklere kalsa cocugu ver sen yapamazsin ben buyuturum diyecekler
Biz de öyle yapacağız, şimdilik birkaç yıl idare edecek beşikle sonra yatağa geçerken oda kuracağız.ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim
Hmmm oylemi diyosun canimCanım bence șöyle de düșün. Șimdi almayın ilerisinde odasına destek olursunuz diyeceksin ama ilerisi de yaklașık 3-4 yıl sonra yani torun heyecanı bitmiș olacak. Bazı șeyler ilk heyecanla yapılıyor. Bence bașka bir eksiğini aldır eğer beșik istemiyorsan. O zaman gelince eliniz boș kalabilir. Sonuçta bu dönenler bizlere oldukça masraflı aileler ne alırsa kar bence.
Ya șu adetlerde erkek tarafı ne yapıyor kızlar?
Ayyy ewet ewet kaynanamda bana dedi sen ewe bi besik al ben park besiqi bizim ewe koycam dedi deli oldumbenim ki diyo bile park yatağı bize verin nasılsa sen çalışacaksın bizde kalacak diyo yazla ilgili de planlar yapmaya başladı bile alıp yazlığa götürecekmiş :))
Ben doğumun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası hamileliğin riskli değilse doğumun normal olabilir başka bir doktorla daha görüşebilirsrn görüş derimGünaydın bayanlar..ben 25+2 haftalik hamileyim.37 yasimdayim ilk hsmileligim.dun dr kontrolum vardi.cok sukur hersey yolunda..fakat erken ama dogumu konusalim dedim.normal dogum istiyorum dedim.dr yaşın ikeri sezerysn öneriyorum dedi.miralim bozuldu. Etrafinizda 35 yas sonrasi ilk cocugunu normal fogumla doğuran var mi?
Mavi olan çok güzelKızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
Bence de mavi :)Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
Mavi güzelmiş bence model olarak:)Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
Ben de oda yapıyorum büyüyen karyola ve 3 kapılı dolabını alacağım kendi odamıza da akrabalardan kalma küçük beşik var onu koyacağım başlangıç için .canim karyolayi kurduysan fotosunu atabilir misin sakincasi yoksa?
kimse oda yapmiyor mu,bir tek ben mi yapmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?