Kizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?
canım ben lcw de gördüm hamile şortu vardı ama ben Adanadayım burda baya sıcaklar başladı belki o yüzden gelmiştirHanımlar alışverişimizi yaptık geldik. Aklımdayken yazayım dedim. Ben zaten mothercare bebek ürünlerini çok severim, yazmıştım daha önce de. Yalnız bugün dedim ki gideyim bu defa waikikiden ucuza bol bol şort alayım büyük kıza, çok kaliteli olmasa da bi sezon o bi sezon da kardeşi giydi mi tamamdır, zaten yaz kısa... waikikide biraz idare eder dediğim şortlar 20, fena değil dediklerim 25 lira. Mothercare'e gittim. Üçlü şortlar 70, ikili şortlar 50 lira. Etkikette o fiyatı görünce insana fazla gibi geliyor ama aynı, hatta daha düşük fiyatı. Kalite zaten karşılaştırılamaz. Yani yerli malıdır, alayım diyorum, her gittiğimde yine vazgeçiyorum. Haşır huşur.. o yüzden bebek için de alışverişe devam edenlere tekrar tavsiye ederim.
İkinci olarakkk, hamile şortu yok hanımlar; resmen yok.. en son bi umut pentiye girdim, orada da yok ama karnın altında duran modeller yapmışlar, büyük bedenleri mantıklı. Bir de mayo üstüne yarı şeffaf tunikler yapmışlar ki bayıldım. Aldım da tabi çünkü çoook kullanışlı :) Tatile gidecek olan varsa yazın kenara :)
Üçüncüsü alakasız ama çilekten mobilya alacak olanlar varsa artık beklemeyin alın. Biz neredeyse iki hafta önce sipariş verdik biliyosunuz, ve 2 Haziranda gelicekmiş. Daha temizlenmesi, havalanması, yerleşmesi vs var.. anca yani :)
Kuzumun şortlarını da ekleyeyim tam olsun :)
Hayırlı olsun canım güle güle giysin Ben hamile şortu lcw de gördüm vardı ama ben adanadayım burda sıcaklar baya başladığı İçin gelmiş olabilir Bu arada bizde 2 hafta önce çilekten aldık mobilya 3 Haziran'da gelecekmiş siz hangi takımı aldınız canımHanımlar alışverişimizi yaptık geldik. Aklımdayken yazayım dedim. Ben zaten mothercare bebek ürünlerini çok severim, yazmıştım daha önce de. Yalnız bugün dedim ki gideyim bu defa waikikiden ucuza bol bol şort alayım büyük kıza, çok kaliteli olmasa da bi sezon o bi sezon da kardeşi giydi mi tamamdır, zaten yaz kısa... waikikide biraz idare eder dediğim şortlar 20, fena değil dediklerim 25 lira. Mothercare'e gittim. Üçlü şortlar 70, ikili şortlar 50 lira. Etkikette o fiyatı görünce insana fazla gibi geliyor ama aynı, hatta daha düşük fiyatı. Kalite zaten karşılaştırılamaz. Yani yerli malıdır, alayım diyorum, her gittiğimde yine vazgeçiyorum. Haşır huşur.. o yüzden bebek için de alışverişe devam edenlere tekrar tavsiye ederim.
İkinci olarakkk, hamile şortu yok hanımlar; resmen yok.. en son bi umut pentiye girdim, orada da yok ama karnın altında duran modeller yapmışlar, büyük bedenleri mantıklı. Bir de mayo üstüne yarı şeffaf tunikler yapmışlar ki bayıldım. Aldım da tabi çünkü çoook kullanışlı :) Tatile gidecek olan varsa yazın kenara :)
Üçüncüsü alakasız ama çilekten mobilya alacak olanlar varsa artık beklemeyin alın. Biz neredeyse iki hafta önce sipariş verdik biliyosunuz, ve 2 Haziranda gelicekmiş. Daha temizlenmesi, havalanması, yerleşmesi vs var.. anca yani :)
Kuzumun şortlarını da ekleyeyim tam olsun :)
aynen bizde senin gibi yaptık canım odasına büyüyen karyola aldık 9 yaşına kadar kullanabilir dediler
biz de bi nevi boyle dusundugumuz icin sade bir oda takimi aldik. 4-5 sene diye sinirlamadik ama kullanabildigi kadar kullansin. hangimize 4-5 yilda bir oda yenilendi sonucta dimi ama :) buyuyen karyolasi da zaten tek kisilik baza boyutunda. ama yerden cok yuksek degil o yuzden boyuna alcak grlmeye baslayinca bir tek o degisir sanirim :))
musait oldugumda cekip yollayacagim fotoyu da. ben mi beceremiyorum bilmiyorum telefondan foto yuklenmiyor.
evet mantikli canim ama ne bileyim ben tercih etmedim. bi de sonra evde onu sokusturmaya yer arayacagim. bekara kari bosamak kolay derler ama bir de biraz rahat olmak lazim diye dusunuyorum ben (bebek dogunca farkli davranabilirim tabi kesinlikle buyuk konusmuyorum :))). sakinan goze cop batiyor gercekten :)
Canim senin kararin da gayet guzel. Ben bir daha ugrasmamak icin cocuk odasi seklinde odasini dizdim.
Bu arada bu besik ikea nin besigine cok benziyor. Eger o ise haftasonu firsat kosesinde sadece kucuk bir iki cizigi oldugundan yari fiyatina satiliyordu bilgin olsun.
Canim senin kararin da gayet guzel. Ben bir daha ugrasmamak icin cocuk odasi seklinde odasini dizdim.
Bu arada bu besik ikea nin besigine cok benziyor. Eger o ise haftasonu firsat kosesinde sadece kucuk bir iki cizigi oldugundan yari fiyatina satiliyordu bilgin olsun.
Avent tek tip canım hepsi ayniKizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?
aynen bizde senin gibi yaptık canım odasına büyüyen karyola aldık 9 yaşına kadar kullanabilir dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama.Yatak odasına da park yatak aldık.Ama şimdi annem beğenmedi park yatağı :/ kumaşı naylon gibi diyor :/
Ben qecen qun qordum iki kiside ikisininkide avent uclari farkliydi canim oyuzden sorayim dedim ? 0-6 alacam zaten buyuk olmaz demi:)Avent tek tip canım hepsi ayni
Biz de öyle yapacağız, şimdilik birkaç yıl idare edecek beşikle sonra yatağa geçerken oda kuracağız.
Hmmm oylemi diyosun canimannem istersen parasini vereyim ister simdi al ister bi ihtiyacini qor istersen ilerisi icin kullan dedi cok kararsizim suan fikrimiz bu yonde parayida almak istemiyorum harcanir diye bakalim son durum.ne olacak walla erkek tarafida ne aliyo bilmiyorumda biz erkek tarafiydik kardesime A'dan Z'ye tum alisverisini yapmistik bebeqin 3 te altin takmistik yani
Ayyy ewet ewet kaynanamda bana dedi sen ewe bi besik al ben park besiqi bizim ewe koycam dedi deli oldum
Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
masko'da bebishroom diye bir firmaya yaptirdik. B bursa_83
Eki Görüntüle 1996308
o zaman en uygunu mavi :)
masko'da bebishroom diye bir firmaya yaptirdik. B bursa_83
Eki Görüntüle 1996308
o zaman en uygunu mavi :)
teşekkürler90 cm eni.
ya o değil de yatak ölçüsü standart olmadığından geçen hafta nevresim takımı için kumaş aldık dikilecek. baştan lastikli istemedim yatağı kaldırması zor olur geçirirken diye ama sonra da düşündüm, yatağın parmaklıkları asansörlü değil ve 6 aydan sonra yatağı alta indirdiğimizde çarşaf değiştirmesi hepten işkence olacak o yüzden lastikli olsun dedim. bi fikir verin iyi demişim dimi
teşekkürler90 cm eni.
ya o değil de yatak ölçüsü standart olmadığından geçen hafta nevresim takımı için kumaş aldık dikilecek. baştan lastikli istemedim yatağı kaldırması zor olur geçirirken diye ama sonra da düşündüm, yatağın parmaklıkları asansörlü değil ve 6 aydan sonra yatağı alta indirdiğimizde çarşaf değiştirmesi hepten işkence olacak o yüzden lastikli olsun dedim. bi fikir verin iyi demişim dimi
Merhaba canim, cok tesekkur ederim iyiyim bilmiyorum esimle anlasamiyorum ailesi konusndan he kavga ediyoruz kotu oluyoruz. 6 yillik evliyim mucize sekilde hamile kaldim mutlu olmamiz gerekirken. Hep mutsuz olduk 2 tup yapmistik negatif AMA bilmiyotum hamile kaldigimdan beri kavga siddet.. kendisi burda degil simdi bosanalim dedim seni bosamam dedi.. sevdiginden degil ha Nafaka falan odememek icinmis.. oglum demiyor artik oglun dedi dun. Yoruldum acikcasi.
Canim yaaaa emzik konusu zir. Ilk kizimda hepsini denedik ama sadece bakkal memesi aldı hemde kocaman yuvarlak uçlu . Küçük kizimda doğmadan aldik yatsi olani kesinlikle reddetti. Baska denedik almadi . Anlican her bebek kendisi secimini yapıyor. Ben hâlâ biberona alıştırma ya calisiyorum istemiyor. Benim meme çok tatli galiba :)) o yüzden önce uygun marka ikisinden dene hangisini isterse. Hastanede hemsirede beni. Kıza cok ugrasti hep reddetti.Kizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?
Wala bizim de ilk kızın bebek odasını annem aldı. Demek ki öyle oluyor genelde :) beşik konusunda haklısın, altı ay yahut maksimum tutunarak oturana kadar kullanabilir diyeyim. Sonrası tehlikeli. Ben park yatağı sevmiyorum, ama benim sorunum görsel; yani gözüme güzel görünmeyen şeyi kullanamıyorum. Onun dışında herkese de gayet rahat geliyor. Benimki gibi bi takıntın yoksa öyle yap bence, annen de odasını alırken karyolasını öder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?