2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?

canim ben duzlerden aldim meme yapisina daha cok benziyor diye ama onlar 1 yasina kadar kullaniliyormus 1 yasindan sonra damakli oneriyorlar.

canım ben lcw de gördüm hamile şortu vardı ama ben Adanadayım burda baya sıcaklar başladı belki o yüzden gelmiştir
Hayırlı olsun canım güle güle giysin Ben hamile şortu lcw de gördüm vardı ama ben adanadayım burda sıcaklar baya başladığı İçin gelmiş olabilir Bu arada bizde 2 hafta önce çilekten aldık mobilya 3 Haziran'da gelecekmiş siz hangi takımı aldınız canım

aynen bizde senin gibi yaptık canım odasına büyüyen karyola aldık 9 yaşına kadar kullanabilir dediler

keske 6-7 yasina kadar yatabilse canim:)
en azindan 4e 5e kadar yatsa sonra allah nasip kismet ederse sunnet ettirecegimiz zaman genc odasina gecilir diye dusunerek dedim.
gecen mobilya bakmaya gittik,muhabbet ederken adam "hangimize boyle odalar yapildi,çingen beşiğinde buyuduk hepimiz" dedi. cok azimiza oda yapildi belki ama iste bizler ozeniyoruz. 30 sene oncesiyle suan ayni degil. heves ediyorsak yapmaliyiz bence kesemize gore.

evet onun besigi ama ordan almayacagiz sanirim cunku boyutlari cok kucuk onun. en fazla 2ye kadar yatar onda. modeli gostermek icin onu yukledim.
annemin bi tanidigi da 1 yasindaki ogluna genc odasi almis. o da cok erken geldi bana. herkesin kendi dusuncesi tabiki ama cocuk oldugu yaslara da uygun bir oda olmasi guzel olur bence.

gule gule kullansin canim insallah. hepimiz yapiyoruz bakalim bir seyler. rabbim saglikla odalarina getirmemizi nasip etsin.

annen benim kafadan:)

esimin tarafinin kiyafet disinda bir sey alacagini sanmiyorum.

90a kac canim olcusu?

iyi demissin canim

canim allah yardimcin olsun. bebisini saglikla kucagina al insallah. allah esinin icine merhamet versin.
siddet konusuna girmek bile istemiyorum.

Kizlar yaaa emzik olarak avent alacam ama ucu nasil olmali bilemedim hani bi yatsi olanlar var bi yuvarlak hanqisi rahat olurki ?
Canim yaaaa emzik konusu zir. Ilk kizimda hepsini denedik ama sadece bakkal memesi aldı hemde kocaman yuvarlak uçlu . Küçük kizimda doğmadan aldik yatsi olani kesinlikle reddetti. Baska denedik almadi . Anlican her bebek kendisi secimini yapıyor. Ben hâlâ biberona alıştırma ya calisiyorum istemiyor. Benim meme çok tatli galiba :)) o yüzden önce uygun marka ikisinden dene hangisini isterse. Hastanede hemsirede beni. Kıza cok ugrasti hep reddetti.

benim gibi biri varmis:)
aynen ya,gorsellik cok onemli benim icin de. tabiki kullanis da cok onemli ama su park yataklari sevemedim bir turlu. alsam kesinlikle her seferinde niye aldim ki diyecegime emin olacagim icin almiyorum:))
sagolsun yatagini ve dolabini annem alacak:) sagolsunlar valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…