2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hmmm qerci ilklede alakasi yokta daha bi heyecanli oluyolar diye sordum :) ne sacma demi torunlari oluyo sade bi kiyafet ne bilim bende benimkolerden zerre bisey beklemiyorum :)

en azindan bir seye ihtiyaciniz var mi diye sorulabilir. cok iyi insanlardir ama bu konularda cok ozenleri yoktur sagolsunlar:)
oyle kabul ettim, o yuzden alirlar mi ki diye aklima getirip beklenti icine girip kendimi uzmuyorum:)

Bu kaynana kayinbaba doqum hediyesi aliyomu kizlar yada alaniniz oldumu hic ilk bebeqinizde :):):)

İlkinde bebeğe tam altın taktılar iki aile de cnm. Ayrıca kayınvalidem hamileyken beraber kontrole gittiğimizde nazar boncuğu şeklinde ucu olan bi altın kolye takmıştı bana. Bu seferkinde de annemle eşim beştaş alyans aldılar, hemen sonrasında da kayınvalidem kendine 20-30 yıl önce yaptırdığı bi pırlantalı küpeyi getirdi ben de şimdiden vereyim diye. Bebeğe de yine altın takarlar heralde. anneye herkeste takılır mı bilmiyorum; benim babam da anneme almış falan ama her ailede yok bence.. yalnız bildiğim kadarıyla bebeğe takmaları lazım bişey illa ki; durum müsaitse tabi..

Oooo walla sen sansliymissin canim :):) benim bebeqime annem ve babam ayri ayri altin takacaklar kaynanamlarda buyuk ihtimal oyle yapar ama qecen qun bana kaynanam dediki sana ceyrekli bileklik yaptiracam falan ama lafta kalirmi bilemem seninkiler cok iyiymis masaAllah bizde sukredelim buna napalim :)

Kızlar hastane için gecelik değilde pijama takimimi alsam acaba
Ben pijama almayi dusunuyorum canim :) bi normal pijama ustune sabahlikli falan quzel olur diye dusundum qeceliqi normaldede sevmediqim icin rahat edemem sanki :) bide emzirmek sknti olur sanki :)

Ben pijama almayi dusunuyorum canim :) bi normal pijama ustune sabahlikli falan quzel olur diye dusundum qeceliqi normaldede sevmediqim icin rahat edemem sanki :) bide emzirmek sknti olur sanki :)
düğmeli gecelik en rahatı cnm. Ama sen bilirsin tabi :) kontrolde, wc'de falan pijama sıkıntı oluyo. Ben ilkinde ikisini de aldım da o yüzden :)

Çeyrekli bileklik dediği tahmin ettiğim gibi bişeyse epey pahalı cnm bilgin olsun :) şükretmeye devam et yani :))) benim eşim, abisi babası kuyumcu çarşıda, hatta pırlantacı cnm; o yüzden baya ekonomik oluyor :) bi de ben pek istemem öyle altın falan, hatta hiçbişey istemem kolay kolay.. öyle tok gözlü olunca da kendileri yapıyorlar zaten saolsunlar.. bu arada eşim yüzüğü getirirken ayrıca minik tek taş küpeler yaptırmış bi de, bunu da anneler gününe sayalım dedi. sonra da aradan bi ay geçince unutup bi de çanta almış :)))))) ama diyorum ya idare etmek, ufak şeylerle bile çok mutlu olduğunu göstermek bence aşırı önemli. Ben kayınvalidem kıza bişey alıp gönderdiğinde bile giydirip fotoğrafını gönderirim mutlaka. Onlar da kıymet verdiğimi aza çoğa bakmadığımı bilirler o yüzden :)

düğmeli gecelik en rahatı cnm. Ama sen bilirsin tabi :) kontrolde, wc'de falan pijama sıkıntı oluyo. Ben ilkinde ikisini de aldım da o yüzden :)
Bitanede yanina qecelik al diyosun yani oylemi :) sezeryanla normal farketmez demi her ikisindede lazim yani :) bize fikir werin iste bole ilk anneliqimiz :):):)

Oooo sen bide boyle kocaya mac izliyo diye kiziyon yani oylemi suan kizdim sana kesinlikle haklisin katiliyorum hersey karsilikli sen deqer veriyosun karsiliqinida qoruyosun en quzeli :) Rabbim mutluluqunuzu huzurunuzu daim etsin insaAllah :) ben esime hani benim.anneler quunu hediyem dedim hani bi cocuk ortaliqa ciksinda oyle dedi odun qibi ya

Umarım yüksek çıkmaz canım. Ama öğlen yediğin meyvenin çok zararı olmaz gün içinde yemek iyi, akşam yemektense.

Canım mesajını yeni gördüm, yakın sayılırım işyerim beylikdüzünde.
Avcılar medicana da özgür hanım var canım. Çok tatlıdır. Asla gereksiz test yapmaz, ilaç vermez. Testlerini devlette yapıp getirmene izin verir. Arkadaşımda onda Doğum yaptı, normal doğum. Ben de gidiyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…