• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
oy ben sana kıyamam :KK19: sıkma canını boşver. canın bişeyler isterse kalk kendin yap bu seferlik hem vakit geçer :KK66:
Neyse artik yaoacak bisey yok en iyisi kafayi bi sekilde daqitmak :işsiz: ya sabahtan beri kurabiye istiyorum nette browni kurabiye qordum yedinizmi hic nasil oluyo acaba serbetli falan:hamarat:

Günaydın herkese beni bu hamilelikte sıcaklardan daha çok alerji yordu her sabah yarım saat hapşırık ve burun silmeyle geçiyor gün içinde de devam ediyor doktor şu anda bişey kullanamazsin dedi dogurmayi beklicekmisim. :( Bu arada rüyamda doktora gidiyorum bebek 5 kilo olmuş :oha: ay ne üzüldüm nasıl dogurucam ben onu diye tövbe yarabbim şu garip rüyalar arada geri geliyor

Kızlar yazmıştım karnımın kaşıntısından duramıyorum diye tahlil falan yaptık bir şey çıkmadı bir anda aşırı çatladığım için oldu kanısına vardık . Hakiki zeytinyağı sürüyorum biraz rahatlatıyo . Doktor göğüs uçlarına bir şey sürme dedi ama benim çok yara olduğu için sürüyorum zeytinyağı şimdiden düzelmeye başladı yoksa bu göğüs uçlarıyla emzirmek bir felaket olurdu heralde

Yok ya eşin ailesini, hamile karısını ve çocuğunu bırakıp bayramda tek başına el öpmeye mi gidecekmiş, neyin bencilliği bu! Gelmeyen gelmesin, gölge etmesinler o da yeter, gelseler bir de bir sürü trip atıp canını sıkacaklar, boşver. Bebek olunca haber vermezsin "siz gelmediniz en azından kv gelip yardımcı olsaydı haber verirdik ama cezalısınız, torununuzu görmeyin de görün ceza neymiş" deseniz belki anlarlar yaptıkları terbiyesizliği. Ama sanmıyorum anlayacaklarını, aman can sıkmaya değil düşünmeye bile değmez.

Aynen anlayacak şnsan değiller zaten anlayacak olsalar teklif bile etmezler bayramda gel işini cok umrumda değil eşim üzüldü ben ona üzüldüm gerisi cok önemli değil gelse de gelmesede

Bana hep 2 saat dinle, düzenliyse gel düzensizse yalancıdır diyor, sen de doktorla konuş bir daha olursa ne yapman gerektiğini kararlaştırın da stres yaşama tekrar.

Sagolun arkadaslar uyumusum uyadıgımda hamile bile degilmis gibi hafiftim bel ağrımda gecmiş. Şimdide bir sıkıntı yok zaten bir saat sonra kontrolun var bakalim doktor ne dicek.
FarahFarah FarahFarah nasıl oldun canm.
Düzenli kasılma ve hafif bile olsa sancila varsa dinlenerek gecmiuorsa asla gözardı etmeyin kızlar. Benimki adet ağrısı gibi başladı. Çok az ağrı çekerim ben. Öyle gitmistim doğuma. O yüzden aman diyim ihmal etmeyin. Tetikte olmalıyız hepimiz artik

FarahFarah FarahFarah ne yaptın canım? Gecti mi sertlesme ,agrı vsss?

Canım bu hamileliğim ve doğumundan aldığım tek ders varsa öldürmeyen herşey olacağına varıyor kasmaya gerek Yok :) baştan beri yaşamadığım terslik kalmadı. Eşi aşağıdaydı, dörtlü testi Yüksek riskli çıktı, 2 kere kanamam oldu, erken Doğum riskim başladı, rahim ağzı yumuşaktı, kasılmalarım çok ama çok oluyodu, 33 haftalıkken sancım başladı az daha doğuyodu ki serum iğne durdurdular, 35 haftalıkken açılmam başladı.. Elhamdülillah 36 haftalık olduk ben son haftalarda sürekli yattım.. derken Doğumda bi o kadar terslik ama hiç bişey olmamış gibi yanımda yatıyo şu an sıpa :)))) yapabileceğimiz bişey varsa sonuna kadar yapalım ama gerçekten Allah koruyo onları ve alında ne yazıyorsa o yaşanıyor. O yüzden çok rahat ol.. :KK66:
Seninde baya zor gecmis ayni benim gibi. Hatta ben baska cocuk düsünmedigim icin 5 çocugun hamileliğini bunda geciriyorsun diyorlar :silah:. MaşaAllah size cok duygulandım insallah bizimde kavusmamız guzel olur.

gittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur
Can'ım benim ya Allah yardımcın olsun ,

gittim canım benim sancılarım başlamış yavaş yavaş artık her hafta görücek sanırım zaten son günlerde çok iyi değildim meğer sancılarmış bakalım neler yaşıyacağız zaten son 4 haftam kalmıştı ama erken gelicek bizimki sanırım rabbim hakkımızda ne hayırlı olucaksa onu nasib etsin psikolojim çok bozuk bu aralar dua edin bana nolur

allahim yar ve yardimcin olsun,icine ferahlik versin,insalllllllllah saglikli bir sekilde cocugunu kucagina almani nasip etsin:dua::dua::dua::dua::dua:

Back
X