• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evet sadece karindaydi. bugun her yeri dedi:KK43:
Canım senin de mi plesanta da sorun var ?yani öyle bişey dedi mi doktor bende o sıkıntı var eğer gerilemeye başlarsa bebek alırım hemen dedi çok şükür şimdilik gelişimi önden bebeğimin ama bebekte gerileme plesenta dan olabilirmis :(

En son 8inde gittik kontrole benim doktor da asiri relaks ben geriliyorum cumartesi hayirlisiyla bi gitseydik günümüz de belli olacak

Bizim evi su bastı:kızgın: dolu parçalarını keşke çekseydim cevizden büyük:oha:

Kızlar yağmur çok fenaydı. Bizim de banyo küvetinden sular fışkırdı :/ balkon zemini sular altında. E-5 de yine nehir olmuş sanırım.

Sagolasin canim. Bizim arabada baya hasar var tam nst deydim tam o sırada...

kizlar cok gecmis olsun :(

Kızlar bu arada ben hala göğüs kremine başlayamadım. Yani evde var doğumu tetiklerse diye elim gitmiyor sürmeye bir türlü :) Bir şey olmaz dimi, siz kullanıyor musunuz?
ben kullanmiyorum canim. cunku sursen de surmesen de bebek memeyi duzgun tutmazsa yaralarin kacinilmaz oldugunu dusunuyorum.

Kaburgam kırılacak galiba :KK43: ne yaptıysam yerini degistirtemedim bebe inatçı çıktı resmen neyi var anlamadım kaburgam da ama ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum yer de değiştirmiyor off off bi an önce dolsa şu günler de alsak kucagimiza saglicakla...

Slm yeni anneler ne mutlu size bebeklerinize kavustunuz darisi biz bekleyenlere masallah bebeklerin geneli emiyo da gogus yaralari ne durumda ben ilk kizimda cok cektim tek dermanim tahin yagi oldu onerebilceginiz baska krem varmi
Bide 3gundur sancisiz kuru kasilmam var benim biraz once tuvalete ciktim belli belirsiz garip bi renkte akinti olmus kahverengi desem degil yesil yada sari desem hic degil nisan olabilirmi acaba diye dusundum ilk dogumuda nisan gelneden dogum olmustu bundada boyle olunca bilemedim tek seferde mi geliyo nisan parca parca da gelebiliyormu rengi tam olarak kirmizi yada kahverengimi oluyo acabaa?

hangi hastanedesin canm.. Allahim yardimcin olsun. bebegini sagsaglim kucagina alirsin insallah. suan kac haftaliksin ve doktor ne diyor dogumla ilgili.
Şu anda 35+2 oldu canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah memorial de Doğum ile ilgili doktorum 2 gün daha dayan dedi.

benimde bugun cok sancim vardi...nst de sancı çıktı ama hic acilmam yokmuş eve gönderdiler...bir dus aldim uzandim simdi daha rahatım kasilma sanci falan kalmadi
dogum yapan arkadaşlar allah anali babalı büyütsün inşallah...dogum bekleyenlerde hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim inşallah

Şu anda 35+2 oldu canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah memorial de Doğum ile ilgili doktorum 2 gün daha dayan dedi.
Allah yardımcın olsun inşallah 2 gün daha sabreder bebeğin ama kilosu vs iyi haftasına göre önden gidiyordu sanırım

Allah yardımcın olsun inşallah 2 gün daha sabreder bebeğin ama kilosu vs iyi haftasına göre önden gidiyordu sanırım
Amin canım hepimizin inşallah 2 hafta önden gidiyor gelişimi evet umarım 2 gün daha dayanır gerçi burandan itibaren 1 buçuk günümüz kaldı sayılır

Esimle tartistim aqlamaktan uyuyamiyorum...Allah kahretsin yaa okadar canim skknki bebekte vurdukca iyice sinirim bozuluyo kendime :kızgın:Sanki cok uyuyomusuz qibi bide ustune bu cikti kafayi yicem su saat oldu adam hic sallamiyo beni :kızgın:

Kilosu ve boyu haftasında doğacak çocuklarla uyumlu ki zaten 5 gün sonra haftasında sayılıyor, inşallah 2 gün daha dayanır da ciğer geliştirici de etkisini gösterir ve sağ salim alırsın kucağına yavrunu.

Beşiğin her şeyini serdik üzerine de kocaman bir çarşaf serdik yere kadar, toz girmesin içine diye. Dediğin gibi tüm camlar açık ister istemez tozlanıyor. Kıyafetleri de çekmeceyi ya da kapağı kapatınca bir şey girmiyor içeri ama istersen üzerlerine bir örtü örtebilirsin
Teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

yarin temizlikcim gelecek ziyaretine gelmek destek olmak isterdim arkadasim. evim hemen oranin asagisinda cnku. ofm nin orda..bisey ihtiyacin olursa ozelden msj at mutlaka.

yarin temizlikcim gelecek ziyaretine gelmek destek olmak isterdim arkadasim. evim hemen oranin asagisinda cnku. ofm nin orda..bisey ihtiyacin olursa ozelden msj at mutlaka.
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun eve çıktık biz doktorum bir geceye daha gerek görmedi sancı kesici bir hap verdi 2 gün daha dayanmam için benimde yarın yardımcı abla gelecek normalde ağustosta alacaktım Doğuma yakın olsun diye ama Doğum yaklaştı hissediyorum benimde yarın gelecek sağolsun. İkimize de kolay gelsin :temizlik:

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun eve çıktık biz doktorum bir geceye daha gerek görmedi sancı kesici bir hap verdi 2 gün daha dayanmam için benimde yarın yardımcı abla gelecek normalde ağustosta alacaktım Doğuma yakın olsun diye ama Doğum yaklaştı hissediyorum benimde yarın gelecek sağolsun. İkimize de kolay gelsin :temizlik:

cok saol tatlim. Allah yardimcimiz olsun valla cok zor ya. ozellikle antalya gibi bi yerde bu sicaklarda hamilelik cok zorr geciyor. sicaklar deli gibi odem yapiyor nem filan

Esimle tartistim aqlamaktan uyuyamiyorum...Allah kahretsin yaa okadar canim skknki bebekte vurdukca iyice sinirim bozuluyo kendime :kızgın:Sanki cok uyuyomusuz qibi bide ustune bu cikti kafayi yicem su saat oldu adam hic sallamiyo beni :kızgın:
Al benden de o kadar sonra bizim hormonlarimiz bozuk oluyo onlar masum oluyo benim ki de beni ağlattı bu gece küstüm gitmiyorum yanına :KK12:yine de takmamak lazım canım bebelerimiz daha önemli suan onlar üzülmesin:KK14:

Şu halinle kusura bakma ama ne alıp veremediği var seninle eşinin zaten canımız burnumuzda Allah Allah gerçekten gece gece Allah sabır versin sana arkadaşım

cok saol tatlim. Allah yardimcimiz olsun valla cok zor ya. ozellikle antalya gibi bi yerde bu sicaklarda hamilelik cok zorr geciyor. sicaklar deli gibi odem yapiyor nem filan
Ayyy sorma bugün aynaya baktım ve sanki burnumda hamile o kadar şişmiş ki eller ayaklar hiç bahsetmiyorum bile çok sıcak çokkkk

Al benden de o kadar sonra bizim hormonlarimiz bozuk oluyo onlar masum oluyo benim ki de beni ağlattı bu gece küstüm gitmiyorum yanına :KK12:yine de takmamak lazım canım bebelerimiz daha önemli suan onlar üzülmesin:KK14:
Bak iste ya bunlar ne bicim.insan anlamadim :kızgın: gorende ben deil o hamile sanacak walla zaten son zamanlar iyice bunaldim hala ustume qelirse cikip qidecem yani o derece...bide suclu olduqu halde beni sallamayip fosur fosur uyumasi ayrica canimi sktida neyse dua etsin şu cocuqa sesimi cikarmiyorum doqum.olsun bi ozaman qorusuruz elbet :KK67:

Back
X