• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu halinle kusura bakma ama ne alıp veremediği var seninle eşinin zaten canımız burnumuzda Allah Allah gerçekten gece gece Allah sabır versin sana arkadaşım
Amin canim amin :KK12: ayda yilda biseye aserdim tartismadan once qitti aldi ama sonra burnumdan qetirdiqi icin aqzimi surmedim yemedim :KK12:

Kızlar sezaryen olanlar kaç gün sönra emzirdi kolostru m var ama yetmiyor bi göğsüm yara olmak üzere birinin de ucu yok mama verdik dün bikaç gün böyle olabilir ama süt gelir mi ne zaman gelir ne yapim sizce

Bak iste ya bunlar ne bicim.insan anlamadim :kızgın: gorende ben deil o hamile sanacak walla zaten son zamanlar iyice bunaldim hala ustume qelirse cikip qidecem yani o derece...bide suclu olduqu halde beni sallamayip fosur fosur uyumasi ayrica canimi sktida neyse dua etsin şu cocuqa sesimi cikarmiyorum doqum.olsun bi ozaman qorusuruz elbet :KK67:

sakin ol canim. bebisi etkiliyorsun annesi. bizim en ufak stresimiz onlari deli gibi etkiliyor. ve ileride gene zulmunu biz cekecegz cnku huysuz olmalarina nedenn oluyoruz bylelikle. herseyi bosver bebgine odaklan sadece

sakin ol canim. bebisi etkiliyorsun annesi. bizim en ufak stresimiz onlari deli gibi etkiliyor. ve ileride gene zulmunu biz cekecegz cnku huysuz olmalarina nedenn oluyoruz bylelikle. herseyi bosver bebgine odaklan sadece
Offf bilmiyorum canim iste stres olmadanda olmuyo canim sklyo :işsiz: ben bide aqlayinca ole hemen susan bi insan deilim illa bi elim ayaqim bosalir ama bebek var diye kendimi ttuyorum sabir az kaldi...Anlayisli olmasi lazim bana en cok onun desteqi lazim su donemde ama yokkk :KK12:

Offf bilmiyorum canim iste stres olmadanda olmuyo canim sklyo :işsiz: ben bide aqlayinca ole hemen susan bi insan deilim illa bi elim ayaqim bosalir ama bebek var diye kendimi ttuyorum sabir az kaldi...Anlayisli olmasi lazim bana en cok onun desteqi lazim su donemde ama yokkk :KK12:

adamlarin cogu oyle canim ya. kendileri cekmedikleri icin halimizden anlamiyorlar. kolay bisey saniyorlar. bizim hem psikoljimiz ve dengemiz alt ust durumda. ama sen genede sakinligini koru tatlim bebegini dusun. ilik bi dusa gir sakinles rahat edersin bence.

Günaydın kızlar
@ayshemina @Simge 84 Hayırlı doğumlar kızlar:)
Nefesimmmsin Nefesimmmsin sen ne yaptın canım bugün sen de gün almıştın ama ?
Cnm bengünü doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan küvöze aldılar şuan ewdeyim bebeğim hastanede spinal aneztezi il doğum yaptım ve hiç ii değilim normal doğum candır can hem bebeğin hem annenin sağlığı normal doğuma uygunsa sonuna kadar değerlendirmeli burdan doğurmayan arkadaşlara duyrulur :stop:

Bak iste ya bunlar ne bicim.insan anlamadim :kızgın: gorende ben deil o hamile sanacak walla zaten son zamanlar iyice bunaldim hala ustume qelirse cikip qidecem yani o derece...bide suclu olduqu halde beni sallamayip fosur fosur uyumasi ayrica canimi sktida neyse dua etsin şu cocuqa sesimi cikarmiyorum doqum.olsun bi ozaman qorusuruz elbet :KK67:
Aynen canım hiç takma sen kafana boşver benimki de uyuyo fosur fosur hiç sabah bişey olmamis gibi davranır öper gider bu gece yaşananlarla kalırız bizde :kızgın:ama dediğin gibi çocuk doğsun hepsini hatirlatiriz üzülme canım:KK200:

Cnm bengünü doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan küvöze aldılar şuan ewdeyim bebeğim hastanede spinal aneztezi il doğum yaptım ve hiç ii değilim normal doğum candır can hem bebeğin hem annenin sağlığı normal doğuma uygunsa sonuna kadar değerlendirmeli burdan doğurmayan arkadaşlara duyrulur :stop:
Canım biran önce kavuş inşallah bebisine sağ salim evinize gelsin bol sağlıklı günleriniz olsun :anne::KK200:

Normal doğum yapacak olan can arkadaşlarım epidural almayın lütfen. Nerde okuduysam ikinma hissi gitti ,sancı süresi uzadı diyor tecrübe edenler bilginiz olsun. Yinede dr takdiri ama sizin tercihinze kaldıysa almayın derim. İlk doğumda almadım bunda da düşünmüyorum insaallah. Ve dogumhaneue girdim herhalde max 5 dk ya doğum olmuştur. 3. İkinmada doğru nefes alıp verince. Bebek plesanta hepsi bir anda bitmişti.
Bende almayı düşünmüyorum. Benim sebebim tamamen farklı ben epidural e karşıyım daha doğrusu bana tehlikeli geliyor. İşinin ehli değilse riskli geliyor. O yüzden düşünmüyorum açıkçası. Acıyı sancıyı başa gelince bir şekilde atlatıcam nasılsa diyorum.

Benim 2.hamileligim ilkinde üst bacaklarda olmuştu bunda da karında oldu göbek deliği çevresinde hindistan cevizi yağı sürüyorum çok düzenli kullanmadım ama son günlerde her gün sürmeye çalışıyorum kasiniyor açıyor yoksa
Bende bi süredir hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama benim kaşıntılarım geçmiyor. Şimdilik çatlağım yok ama mutlaka olucaktır hem karnım çok büyük hemde çok kilo aldım. İnşallah olmaz tabi ama ben en az hasarla atlatmaya çalışıyorum.

Bende bi süredir hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama benim kaşıntılarım geçmiyor. Şimdilik çatlağım yok ama mutlaka olucaktır hem karnım çok büyük hemde çok kilo aldım. İnşallah olmaz tabi ama ben en az hasarla atlatmaya çalışıyorum.
Inşallah olmaz çatlak falan canım

Selam kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de sabah sancı ve leke ile gittim ciğer geliştirici vurdular iki doz birden. Bugün doğum olabilirdi ama sancılar düştü şükür. Evdeym şimdilik dualarınızda unutmayın
Haftan guzel sakin korkma ama insallah enaz 2 hafta daha bekler de zamaninda dogar. Dua edecegim

Selam kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de sabah sancı ve leke ile gittim ciğer geliştirici vurdular iki doz birden. Bugün doğum olabilirdi ama sancılar düştü şükür. Evdeym şimdilik dualarınızda unutmayın
Bugün seninle ayni şeyleri yaşamışız resmen bende gece 4 de sancı ile gittim sabahına ciğer geliştirici oldum 2 doz tek seferde sancı kesici bir hap verdi dr 2 gün daha sabır dedi.
Senin doktorun doğum şu zaman olur gibi bişi dedi mi? Bide benim rahim ağzı yolum kısalmış

Bugün seninle ayni şeyleri yaşamışız resmen bende gece 4 de sancı ile gittim sabahına ciğer geliştirici oldum 2 doz tek seferde sancı kesici bir hap verdi dr 2 gün daha sabır dedi.
Senin doktorun doğum şu zaman olur gibi bişi dedi mi? Bide benim rahim ağzı yolum kısalmış
Bende Antalya'da yaşıyorum memorial da doktorun kim? Medicalparkta doğum yapacağım bende

Back
X