• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm Duru çok iyi,, 3580 gr 51 cm doğdu. HEmen emmeye başladı ve Ayşe'nin aksine şu an uyumayı da epey seviyo gibi :) Ayşe de tahmin ettiğimden çok farklı,, bir iki kere ben de meme emicem dedi, tamam em kızım dedim, sütü görünce kendi vazgeçti :) kardeşini seviyo sürekli,, hiç ağlamadı,, ayaklarına dokunuyo, yanağını okşuyo,,, kısacası oyuncak muamelesi yapıyo :))) umarım ikisi de böyle devam eder :))))
AMan nazar değmesin
maşallah :

Kızlar sezaryen olanlar kaç gün sönra emzirdi kolostru m var ama yetmiyor bi göğsüm yara olmak üzere birinin de ucu yok mama verdik dün bikaç gün böyle olabilir ama süt gelir mi ne zaman gelir ne yapim sizce
canım sezaryen durumunu bılmıyorum ama ucu olmayan meme ye silikon meme ucları satılıyor ondan alıp emzırebılırsın hatta yara olan memeydiler öle verebılırsın , süt muhakkak gelır ama memeyı uyarman Laz'ım makınayla sağım yapsan ıyı olur, sütümüz yetmiyor mu düşüncesini aklımızdan siliyoruz bugun bende acabalarda kaldım

Günaydııın, beni uykular tutmuyor erkenden hastaneye gideceğiz diye. Ama daha 3 saat var :KK70:
Ben de geçmişi okuyayım dedim;

Öncelikle İstanbul'daki arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, dün kardeşim bi video gönderdi şok olduk. Resmen şelale akıyordu. Sonra haberler, sosyal medya derken dehşete düştüm. Hiç normal gelmiyor bana Allah beterinden saklasın...

Hamileyi olmayı ben de çok seviyorum ya, özlerim diye düşünüyorum:KK200::anneadayı: Ama kuzumu koklamayı da çok istiyorum.:anne: Bu yüzden hala kafamızda bi tarih belirleyemedik istediğimiz doğum için. Eşim artık izinde sayılır eğer doktor 41. haftayı beklerse haftaya kalacak bizim doğum. Beklemezse belki yarın bile doğum isteyebilirim. Bana belli olmaz:halay:

Kızlar selamlar :))

Sizleri çok özledim :) Başlığımız ben yokken ne kadar da güzel haberlerle dolmuş. Doğum yapan bütün arkadaşlarımızın gözü aydın. Hepsini Allah bebeklerini analı babalı büyütsün.:KK200: Bizlere de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah. :dua:

Ben son 3 gündür çook yoğun şekilde evde hazırlıklarla boğuşuyorum. O kadar çok ütü yaptım ki ütüyü bozdum öyle söyliyim size :) Sonra kaç makina çamaşır yıkandığını sayamadım :) Bebek çantasının da çok büyük bir kısmı hazırladım. Doğuma %85 hazır sayılırım yani. Geri kalanı için de bir kaç güne ihtiyacım var. :KK24: Evde bütün günüm bu hazırlıklarla geçtiği için son günlerde nete giremedim. Ama son yarım saattir falan geçmişi okuyorum neredeyse her sayfada ayrı bir heyecan, ayrı bir doğum haberi var :) Maşallah. Artık hazırlıkları biraz yavaştan alıcağıma göre, burada daha çok vakit geçirebilicem inşallah. Yalnız siz sırayla doğumlara gidiyorsunuz ben burda hala bugün bile netten bir sürü şey siparişi verdim. Eksik bitmiyor :)))

Cumartesi günü de kontrol var, inşallah ondan da güzel haberler alırız. Benim doktorum doğum için 12 Ağustos'u 1 gün bile geçirmem dedi :KK43: Yani 41.haftayı kesinlikle bekleymicez. Aslında ben biraz daha bekleme taraftarıydım ama sanırım eğer gününe kadar gelmezse ya suni sancı vericek ya da sezeryan olucak. Biz de haberler böyle, şimdi biraz daha geçmiş sayfaları karıştırıyım yazarım yine :)

Benim doktorla aynı kafada senin doktor da. Ben 40+1 oldum bugün her şey açıklığa kavuşuyor inşallah, 40'ı çok geçirmem demişti artık bu günlerde alır herhalde ben suni sancı denemeyi düşünüyorum ilk olarak. Suni de olsa normal olsun diye. Senin o zamana kendiliğinden doğmamış olursa, aynı kaderi paylaşanlar olarak dertleşiriz :D

Kızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır.:KK200: odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah :dua::anneadayı:

Aaa bu şey değil mi ya, baby cotton :D O kadar çok mobilya baktım ki, ezberlemişim :D
Çok güzel olmuş maşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :KK200:

Slm yeni anneler ne mutlu size bebeklerinize kavustunuz darisi biz bekleyenlere masallah bebeklerin geneli emiyo da gogus yaralari ne durumda ben ilk kizimda cok cektim tek dermanim tahin yagi oldu onerebilceginiz baska krem varmi
Bide 3gundur sancisiz kuru kasilmam var benim biraz once tuvalete ciktim belli belirsiz garip bi renkte akinti olmus kahverengi desem degil yesil yada sari desem hic degil nisan olabilirmi acaba diye dusundum ilk dogumuda nisan gelneden dogum olmustu bundada boyle olunca bilemedim tek seferde mi geliyo nisan parca parca da gelebiliyormu rengi tam olarak kirmizi yada kahverengimi oluyo acabaa?
Arkadaşım da beyaz renkte epey koyu kıvamlı büyük bir parça gelmişti cnn sanırım rengi kişiden kişiye değişiyor. Bende sadece sanciyka gittigimdrn bilmiyorum merak ediyorum açıkçası. Ama sanırım en güzeli sancinin gelmesi. Nisandan zaten hemen sonra olmayabiliyor. Şu geldiğinde 24 saatimjz oluyor. O da bir yandan hem iyi hem kötü. Hayirlisini yasayalim insallah

Cnm bengünü doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan küvöze aldılar şuan ewdeyim bebeğim hastanede spinal aneztezi il doğum yaptım ve hiç ii değilim normal doğum candır can hem bebeğin hem annenin sağlığı normal doğuma uygunsa sonuna kadar değerlendirmeli burdan doğurmayan arkadaşlara duyrulur :stop:
Hangi gün oldu doğum? Bebeğin hayırlı olsun, inşallah tez vakitte kucağınıza da alırsınız evinize de götürürsünüz bebeğinizi. Kordon dolanmasından dolayı mı kuvöze aldılar yoksa başka bir sebepten mi? Doktorlar tahmini bir çıkış zamanı söylediler mi? Çok soru sordum ama merak ettiğimden hep.
Neyse hayırlısıyla geldi ya yavrun dünyaya, hastaneden de çıkar sağlıkla inşallah, için rahat olsun :)

Günaydııın, beni uykular tutmuyor erkenden hastaneye gideceğiz diye. Ama daha 3 saat var :KK70:
Ben de geçmişi okuyayım dedim;

Öncelikle İstanbul'daki arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, dün kardeşim bi video gönderdi şok olduk. Resmen şelale akıyordu. Sonra haberler, sosyal medya derken dehşete düştüm. Hiç normal gelmiyor bana Allah beterinden saklasın...

Hamileyi olmayı ben de çok seviyorum ya, özlerim diye düşünüyorum:KK200::anneadayı: Ama kuzumu koklamayı da çok istiyorum.:anne: Bu yüzden hala kafamızda bi tarih belirleyemedik istediğimiz doğum için. Eşim artık izinde sayılır eğer doktor 41. haftayı beklerse haftaya kalacak bizim doğum. Beklemezse belki yarın bile doğum isteyebilirim. Bana belli olmaz:halay:

Benim doktorla aynı kafada senin doktor da. Ben 40+1 oldum bugün her şey açıklığa kavuşuyor inşallah, 40'ı çok geçirmem demişti artık bu günlerde alır herhalde ben suni sancı denemeyi düşünüyorum ilk olarak. Suni de olsa normal olsun diye. Senin o zamana kendiliğinden doğmamış olursa, aynı kaderi paylaşanlar olarak dertleşiriz :KK70:

Aaa bu şey değil mi ya, baby cotton :KK70: O kadar çok mobilya baktım ki, ezberlemişim :KK70:
Çok güzel olmuş maşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :KK200:
Haberlerini bekliyorum bugün bir elim bir gözüm hep forumda olur senden haber gelene kadar. İnşallah yarın demez de doktorun birkaç gün daha şans verir İpek Hanım'a, artık o zaman da gelmezse demek ki İpek içeriyi çok sevdi der ikna etmeye çalışırsınız gelmeye; rüşvet falan teklif edersiniz çocuğa, yine olmazsa zor kullanırsınız madem doktor zoruyla :)

Yarin 5 saatlik bi yola qidip qelmem qerekiyo kizlar acaba sknti cikarmi korkuyorum kendimi iyi hissediyorum ama yinede :(

Canm benim bildiğim karın çevresini ölçüp kg bakıyor.yinede gidince bir sorarsin. Boşa endişe ediyorsun gibi
Tamam canim tamam sen kilosu iyiyse karin cevresi qeri olamaz diyosun simdi anladim kusura bakma walla kafa qitti benim :KK48: acikcasi ben bu ultrason olcumlerinde hata payi olduqu icin cokta inanip takilmak istemiyorum ama yinede Allah korusun insanin aklinda soru isareti kaliyo diqer qittiaimde soracam.bunu canim tesekkur ederim :KK200:

Canım senin de mi plesanta da sorun var ?yani öyle bişey dedi mi doktor bende o sıkıntı var eğer gerilemeye başlarsa bebek alırım hemen dedi çok şükür şimdilik gelişimi önden bebeğimin ama bebekte gerileme plesenta dan olabilirmis :KK43:

plesentadan olabilir diye doppler cektirmemi istemisti ve onda sorun cikmadi canim.

Back
X