• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm Duru çok iyi,, 3580 gr 51 cm doğdu. HEmen emmeye başladı ve Ayşe'nin aksine şu an uyumayı da epey seviyo gibi :) Ayşe de tahmin ettiğimden çok farklı,, bir iki kere ben de meme emicem dedi, tamam em kızım dedim, sütü görünce kendi vazgeçti :) kardeşini seviyo sürekli,, hiç ağlamadı,, ayaklarına dokunuyo, yanağını okşuyo,,, kısacası oyuncak muamelesi yapıyo :))) umarım ikisi de böyle devam eder :))))
Maşallah canım. Ömrü uzun güzel olsun inşallah

Mesajını ilk okuduğumda hamilelik takvimine baktım ve 8 ağustos zannettim. Beden iğne vurdular diye de düşündüm birkaç saniye. Halbuki eylülmüş. Daha erken canım benim. Allah sağlıkla getirtsin tabi ama daha beklesin biraz, annesini üzmesin bıdık.
Lütfen kendini yorma, mümkün olduğunca ihtiyaçların dışında yat uzan. Sancı öyle gelir gider, sen dikkat et yeter.
İnşallah canım teşekkür ederim. Allah kmseyi evlatlarıyla sınamasın

Günaydın kızlar Mutella Mutella ve B bursa_83 güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Evininhatunu Evininhatunu canım ben en son bayramda 33 haftalıkken gitmiştim 4 saatlik yola halim falan iyiydi ama göbekten dolayı bir türlü rahat edememiştim sürekli pozisyon değiştirerek gidebilmiştm ondan sonra da hiç gözüm yemedi uzun yola çıkmaya eğer mecburiyse yapacak bişe yok ama değilse gitme boşver

Canım öncelikle göğüs pompasını kurup hazır etmem lazım, emzikleri biberonları falan kaynatcam yarın. Daha bugün odasına yeni perde tül sipariş ettim, yorganı kargoda o yüzden henüz nevresimi takamadım. Bir de kendi dolabımı falan da elden geçiriyorum. Evde bir yenileşme sadeleşme hareketine gittim. :) Elime geçeni atıyorum "bu gereksiz, bunu kullanmam." falan diye. Bugün yine 2 torba eşya çıkardım atılcak :) Bir de ben emzirme sütyeni falan almadım. Aklıma o takılıyor, acaba alsamıydım falan. Satış danışmanı straplez sütyen de bu görevi görür diyip gün aldırmadı ama şimdi de içim rahat etmedi. Ben yine de alıcam sanırım. Aslında düşünce sanki eskiden emzirme sütyeni mi varmış. En kötü ihtimalle doğumdan sonra alırız diye düşünüyorum. Çantamız hazır sayılır, yani pek bir eksik yok aslında. Ben de biraz gereksiz gerilim yapıyorum sanırım :) Doğum stresi sardı beni biraz :)
Baya işin varmış canım:) neyse bebek biraz daha beklese iyi olur gibi sanki:)))
Emzirme sütyeni de pek mantıklı bir şey değil gibi ben aldım kullanıyorum şu an. Memeyi çıkaracağım yer biraz dar geldi bana, rahat değil gibi. Ben de straplez alacağım. Sen nasıl bir şey aldın?
Aynen canim bizede hep kremden cok emzirmeyi oqrenin yeter bu doqum.oncesi surduqunuz kremin cokta bi onemi yok zaten doqru emzirirseniz yara olmaz olursa bile tek tedavisi kendi sutunuzu surun kurutun dediler :)
Evet aynen canım:)
korkum zaten bu saydigin sebeplerden kaynaklaniyor.plesenta sorun yok demisti,o yuzden geriye allah korusun diger secenek kaliyor.
evet hep ayni doktora gidiyorum. olcumlerin yanlis oldugunu pek sanmiyorum.
yarin uludag universitesine gidecegim. oraya sevk etti. daha once de etmisti. burda takibe gerek yok demislerdi tetkikler sonucu,kendi doktoruma devam etmistim. simdi ne diyecekler bakalim. ordan aldigim sonuca gore tekrar gidecegim doktoruma.
eger gelisiminin iyice yavasladigini gozlemlersek aliriz dedi. her hafta kontrole cagirdi ama bakalim universite ne diyecek.
Güzel haberlerini bekliyorum canım ya sanki doktorun biraz fazla pimpirikli gibi :/
Genel olarak cem Yılmaz'ın da dediği gibi, birinin başarısını ancak fısıldarız, ama kusurunu bağırırız. O yüzden önemseme bunları. Zaten Doğumdan sonra mis gibi de verirsin o kiloları. Sen bebeğinin sağlığına bak :)
Söz hoşuma gitti. Sağ ol canim inşallah veririm :) Önemsemiyorum yorumları.

İyi akşamlar kızlar herkese... bursada çok güZel bir yağmur yağdı hava mis gibi.. istanbul gerçekten çok fena olmuş çok yağmış... tim arkadaşlarıma geçmiş olsun..

Bizimde bugün konrolümüz vardı sata göre 35+3 gündeyiz. Benim bugüm kasılmalarım ve vajene baskı hissi ve bel ağrılarım vardı. İlk bebeğim 37+4 günde doğmuştu. Nst temiz çıktı sancı yoktu. Ama çatı muayenesi yaptı açılma varmı diye açılma yok ama incelme var bebeğin kafası baskı yapmaya başlamış abiside erken geldiği için her an doğum olabilir dedi . Ama henüz erken içeride ne kadar kalırsa o kadr iyi dedi progestan verdi günde 2 kez vajenden uygulayacağım .9 ağustosta kontrole çağırdı. Yürüyüşü yasakladı. Bu arada bebeğim sata göre 35+3 ama karın çevresi 2 hafta geriden gelşyormuş kilosu 2.5 kg bu haftalarda 2700-2900 olmasını bekleriz wn az dedi bol protein et baklagil et süt yoğurt tüketme söyledi. Bacak ve kafa ölçümü haftası ile uyumlu ama karın çevresi 2 hafta geride 33 hafta imiş. İnanılmaz moralim bozuldu hem erken doğım olalir hem kilosu düşük çıktı. En az ikç hafta daha anne karnında kalması iyi olur dedi çünkü bu haftada doğarsa kuvöz veya olsijen desteği ihtiyacı doğabilirmiş. İnşallah düzelir ve yoluna girer herşey. Bugüne kadar gwlişimi hep iyiydi bu kontrol beklediğim gibi olmadı.
Canını sıkma canım. Inşallah bebeğin için en hayırlısı olur. Sağlıkla kucağına alırsın bu bebeklere ne oluyor böyle yaaa hepsi bi geriden geliyor.
Kıyafete veya iç çamaşırına leke bırakıyor mu Can'ım sürdükten sonra ped koyuyor musun
Bırakmıyor canım ama ben lierac diye bi krem kullanıyorum. Farklı benimki
Slm yeni anneler ne mutlu size bebeklerinize kavustunuz darisi biz bekleyenlere masallah bebeklerin geneli emiyo da gogus yaralari ne durumda ben ilk kizimda cok cektim tek dermanim tahin yagi oldu onerebilceginiz baska krem varmi
Bide 3gundur sancisiz kuru kasilmam var benim biraz once tuvalete ciktim belli belirsiz garip bi renkte akinti olmus kahverengi desem degil yesil yada sari desem hic degil nisan olabilirmi acaba diye dusundum ilk dogumuda nisan gelneden dogum olmustu bundada boyle olunca bilemedim tek seferde mi geliyo nisan parca parca da gelebiliyormu rengi tam olarak kirmizi yada kahverengimi oluyo acabaa?
Nisan olabilir canım kahverengi de kırmızı da olabiliyormuş. Hayırlısıyla gelsin bebisin.
Cnm bengünü doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan küvöze aldılar şuan ewdeyim bebeğim hastanede spinal aneztezi il doğum yaptım ve hiç ii değilim normal doğum candır can hem bebeğin hem annenin sağlığı normal doğuma uygunsa sonuna kadar değerlendirmeli burdan doğurmayan arkadaşlara duyrulur :stop:
Gözün aydın canim bebeğin dünyaya gelmiş. Allah anali babali buyutsun. Inşallah sezaryen ağrıların, sıkıntıların da geçer kısa zamanda. Bebeğin problemi ne? Neden kuvozde. Kaç kilo doğdu?

Günaydın kızlar Mutella Mutella ve B bursa_83 güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Evininhatunu Evininhatunu canım ben en son bayramda 33 haftalıkken gitmiştim 4 saatlik yola halim falan iyiydi ama göbekten dolayı bir türlü rahat edememiştim sürekli pozisyon değiştirerek gidebilmiştm ondan sonra da hiç gözüm yemedi uzun yola çıkmaya eğer mecburiyse yapacak bişe yok ama değilse gitme boşver

insallah canim,sagol.

canım sezaryen durumunu bılmıyorum ama ucu olmayan meme ye silikon meme ucları satılıyor ondan alıp emzırebılırsın hatta yara olan memeydiler öle verebılırsın , süt muhakkak gelır ama memeyı uyarman Laz'ım makınayla sağım yapsan ıyı olur, sütümüz yetmiyor mu düşüncesini aklımızdan siliyoruz bugun bende acabalarda kaldım
Ben de direniyorum hanımlar,,, gece biraz ağladı ama her sıktığımda süt geliyo,, verdirmedim mama o yüzden. Sabah da tartım yaptılar 180 gr kaybetmiş normal dediler. Yalnız sürekli emmek istiyor tabi :) durum özeti fotoda :)))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 115
Baya işin varmış canım:) neyse bebek biraz daha beklese iyi olur gibi sanki:)))
Emzirme sütyeni de pek mantıklı bir şey değil gibi ben aldım kullanıyorum şu an. Memeyi çıkaracağım yer biraz dar geldi bana, rahat değil gibi. Ben de straplez alacağım. Sen nasıl bir şey aldın?

Evet aynen canım:)

Güzel haberlerini bekliyorum canım ya sanki doktorun biraz fazla pimpirikli gibi :/

Söz hoşuma gitti. Sağ ol canim inşallah veririm :) Önemsemiyorum yorumları.

Canını sıkma canım. Inşallah bebeğin için en hayırlısı olur. Sağlıkla kucağına alırsın bu bebeklere ne oluyor böyle yaaa hepsi bi geriden geliyor.

Bırakmıyor canım ama ben lierac diye bi krem kullanıyorum. Farklı benimki

Nisan olabilir canım kahverengi de kırmızı da olabiliyormuş. Hayırlısıyla gelsin bebisin.

Gözün aydın canim bebeğin dünyaya gelmiş. Allah anali babali buyutsun. Inşallah sezaryen ağrıların, sıkıntıların da geçer kısa zamanda. Bebeğin problemi ne? Neden kuvozde. Kaç kilo doğdu?

insallah sadece onun pimpirikligiyle kalir her sey ve saglikli bir sekilde alirim yavrumu kucagima.

Ben de direniyorum hanımlar,,, gece biraz ağladı ama her sıktığımda süt geliyo,, verdirmedim mama o yüzden. Sabah da tartım yaptılar 180 gr kaybetmiş normal dediler. Yalnız sürekli emmek istiyor tabi :) durum özeti fotoda :)))))
Maşallah canım çok iyi gidiyorsunuz:) darısı bizim başımıza. Böyle güzel haberlerini duydukça mutlu oluyorum:)

Canım mide bulantısı neden oluyor. Anesteziylemi ilgili yoksa stres heyecan mı. Bende bu sefer spinal düşünüyorumda onun için sordum.
Mide bulantina nasil mudahale ettiler cnm cunku bende kizimin dogumunda masada kusmustum simdide korkuyorum.zor oluyor çünkü yatarken bide icin disina cikiy
Canım o mide bulantısı neden oluyor. Anestwziyle mi ilgili yoksa stres heyecan mı. Bende bu sefer spinal düşünüyorumda onun için sordum.

Günaydınnn:) nasıl huzurlu ve mutlu uyandım. Çümkü wc kalkmaları hariç uyudum. Nasılda özlemişim uyumayı. İstanbulda hava çok serindi gece şimdide öyle. Hiç yataktan çıkasım yok. Oğlumla yatak keygisi yapalım biraz:KK66: bu arada yağmur fırtına bizim buraları teğet geçti galiba. 5dk yağdı durdu.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bu gece de ben deli gibi uyumak isterken kizim uyumadi ağladı mizirdandi durdu sinirlerim bosaldi artik inanin uykusuzluk.ne zor allahim bebek olunca daha zor olacak hayat sanirim :(

Canım mide bulantısı neden oluyor. Anesteziylemi ilgili yoksa stres heyecan mı. Bende bu sefer spinal düşünüyorumda onun için sordum.
Cnm.anesteziyle ılgili sanirim.herkeste muyor aslinda ben masaya yattim ameliyat basladi bulanmaya basladi.en son cikardim ama.zehir gibi bisey kusuyorsun.ama belkide onun sayesinda daha sonra bas agrisi falan yaşamadım ama o masada kusmakta berbat bi duygu malesef

Selam kızlar, hala hastanedeyiz.
Bebek iyi her şey yolunda, doktor beni görünce doğuramadın mı dedi :D doğmuyor Napıcaz dedim bakalım dedi ölçümler yapıldı işte, alttan bakalım dedi 2 cm açıklık var nst çektirdim onu göstermek için bekliyorum. Yalnız sancım var, açıklığa bakarken girdi. Bakalım nst ne diyor. İstersen bekleriz 40 a kadar ama senin kararın diyor biz karar veremiyoruz. Her şeyin riski var yok diyemem diyor, kararsızım.

Back
X