- 29 Mayıs 2016
- 126
- 106
- 103
- 36
Köyden getiriyoruz canımKeçi yoğurduylamı başlamak gerekiyor?
Nerden buluyosunuz keçi sütünü?
İstanbulda bulmak zordur.marketlerde var ama doğalını bulmaz çok zor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köyden getiriyoruz canımKeçi yoğurduylamı başlamak gerekiyor?
Nerden buluyosunuz keçi sütünü?
İstanbulda bulmak zordur.marketlerde var ama doğalını bulmaz çok zor.
Bende normal sütle yapacağım bulunduğum yerde onu bile bulmak zor çünkü sıkıntı olmaz hatta önce bi günlük sütle deneyeceğim.Günaydın kızlar ben normal sütle yoğurt yapıcam amahiç keçi sütü düşünmemiştim
Ben aslında ilçedeyim komşum var arıyorum ineklerindem sağdığı sütü getiriyor kapıma kadar ama keçisi olan birini bulmam lazım pekte kimseyi tanımıyorumBende normal sütle yapacağım bulunduğum yerde onu bile bulmak zor çünkü sıkıntı olmaz hatta önce bi günlük sütle deneyeceğim.
Sen bunları yazınca dün Kocaeli'de olan olayı izledim o geldi aklıma.Şoför bebeği kurtarmış ya.Allahım videoyu izledim o annenin çığlığı caresizligi babanın caresizligi..Bugün çok huzursuzdu yavrum. Diş dicem ama damak yarılmış ama diş görünmüyor henüztırnağıyla yırtmış olabilir mi ? Yarılır yarılmaz diş görünüyor mu nasıl oluyor
inşallah dişlendik başka bi sıkıntısı yoktur bulguları takip ediyorum çok hafif ateşi var gibi geldi ama yükselmedi hiç. Bir öksürük birkaç hapşırık. Bilmiyorum sanki kalbim onda atıyor. Allah’a daha çok yaklaştırıyor beni. Ne kadar aciz olduğumu hissediyorum. Ne gerekiyorsa yapsan da Allah’tan başka sıkıntısını giderecek yok. En büyük dayanağımız tevekkül.. Elhamdülillah .. Rabbim çocuğunun hastalığına derman bulamayan annelere sabır versin. En büyük acı evlat acısı değil mi.. daha şu 5 aylık sürede çok bir şey yaşamasakta bu cümleyi kalbinden geçirmeyen yoktur. İman ve sağlık.. başka hiçbir şey istemiyorum.
Bulabilsek iyi belki ama ben çokta takılmiyorum sonuçta evde mayalayacagiz olduğu kadar :)Ben aslında ilçedeyim komşum var arıyorum ineklerindem sağdığı sütü getiriyor kapıma kadar ama keçisi olan birini bulmam lazım pekte kimseyi tanımıyorum
Ben günlük süt kullanacağım, pastorize.Bulabilsek iyi belki ama ben çokta takılmiyorum sonuçta evde mayalayacagiz olduğu kadar :)
Peynirci gibi olan yerlerde var. İyi bir peynirci bulursan güvenebilirsin. Eğer bu civara yakinsan Peynirci Sefa'yı önerebilirim daha hiç sevmediğim bir süt ürününe rastlamadım orada. Ben de kızımın süt alerjisi olmasa oradan alacaktım sütleri daha önce bir kez keçi sütü de almıştık, vardı.
Nereden bulabiliyoruz canım onuKeçi sütü sindirim acısından daha kolaymış ama ben de inek sutu ile mayaliyorum hep. Yalnızca kızım için probiyotik ve kombiyotik mayaları denemek istiyorum. Bakalım onları mayalayabilecek miyim :/
İnstagram da şanslı anne var prebiyotik yoğurt mayalıyor mayayı nerde bulabileceğinide yazmış bakmanı tavsiye ederimKeçi sütü sindirim acısından daha kolaymış ama ben de inek sutu ile mayaliyorum hep. Yalnızca kızım için probiyotik ve kombiyotik mayaları denemek istiyorum. Bakalım onları mayalayabilecek miyim :/

Yolculugunun iyi geçtigine sevindim Allah kavuştursun ailene tekrar. Internette biraz baktım beyaz tutkalla da yapılıyormuş. Ya da en kötü ihtinal alcıyla yaparım diye düşundüm.Kendinden şüphe etme canım bence yapabilirim diye kolları sıva. Sen annesin her şeye yetersin:)
Ben sana atayım dm olarak.
Tamam canım kışın zor ama tabi yazın buymuş olurlar belki bi sansimizolur :)
Insallah hepsini gerceklestirirsin. Allah şifa.versin ağrılarına da.
Ben elektrik elektronik mühendisiyim
Çok sağ ol insallab:)
Yolculuk kolaydı ya hiç sorun çıkmadı. Bebek arabasını uçağın önünde görevliler alıyorlar zaten hiç zorlanmiyorsun. Uçakta da çok sakindi yani gözün korkmasın.
Tuz seramiğini ben gönderdiğim tarifteki gibi yaptım aynen başka bir şey yapmadım. Çok hafif kabardı. Kabarmasa iyiydi aslında ama onu nasıl engellerim bilemedim.
http://www.blwmarketim.com/DANEM-KEFIR,LA_15-2.htmlNereden bulabiliyoruz canım onu
Sağ ol şanslı anneye baktım çok güzel paylaşımlar var teşekkür ederim :) takipliyorumİnstagram da şanslı anne var prebiyotik yoğurt mayalıyor mayayı nerde bulabileceğinide yazmış bakmanı tavsiye ederim![]()
Ikisi de olsa? :) çeşit olurPeki sizce labnemi lor mu
Çok sağ ol. Hımm eskiden biz tutkalla hamur yapardık çok güzel olurdu şimdi hatirladim da aslında güzel fikir. Nasıl oldu peki sizinkilerYolculugunun iyi geçtigine sevindim Allah kavuştursun ailene tekrar. Internette biraz baktım beyaz tutkalla da yapılıyormuş. Ya da en kötü ihtinal alcıyla yaparım diye düşundüm.
Teşekkür ederim :)http://www.blwmarketim.com/DANEM-KEFIR,LA_15-2.html
Ben burdan alacağım keçi sutu için dr inek sütü için de ayrı mayalar var. Daha once de almıştım buradan.
Sağ ol şanslı anneye baktım çok güzel paylaşımlar var teşekkür ederim :) takipliyorum
Ikisi de olsa? :) çeşit olur
Çok sağ ol. Hımm eskiden biz tutkalla hamur yapardık çok güzel olurdu şimdi hatirladim da aslında güzel fikir. Nasıl oldu peki sizinkiler
Verdiğim linkte şubeleri yazıyor önceki mesajda. Evet İstanbul'dayım. Başka peynircilerde de vardır ben bunu bildiğim için söyledim.Canım nerde bu peynirci sefa.
İstanbuldamısın?
Kutusunu atmışım ben ama bu resimdeki cnm.Purferro gorselini atabilir misnz ben bumu diye atacağım ama resim yüklemeyi bi yapmıştım simdi bilemedim
Verdiğim linkte şubeleri yazıyor önceki mesajda. Evet İstanbul'dayım. Başka peynircilerde de vardır ben bunu bildiğim için söyledim.