Çokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
hımmm,insallah daha basidir ve hemen gecer. gittiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta beklememe gerek kalmadı. Hapşurukla burnuda akıyor ve geniz akıntısıda var sanırım. Nefes alırken fış fış ses geliyor. Aspire ettim ama dahat nefes alamıyor. Eşimi bekliyorum götürücez.
Günaydın arkadaşım nasıl güzel bir günaydı mesajı enerji doldum. Hayırlı cumalar.
Günaydın arkadaşım hiç evhamlanma inşallah kolay geçer zatem sıkıntısı bir gün ertesi gün herşey normale dönüyor merak etme.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Regl olmaya başlayan arkadaşlar ve hamilelik öncesi sancılı regl olanlar su anda sancı yasiyor musunuz?Ben daha olmadım umarım geçmiştir su ağrılar.
Benim çok ağır geçiyordu. Ölüyordum resmen ağrıdan. Normal doğumda geçer dediler hep acil sezaryen oldum ona rağmen çok şükür geçti. 2dir oluyorum ve farketmiyorum bileRegl olmaya başlayan arkadaşlar ve hamilelik öncesi sancılı regl olanlar su anda sancı yasiyor musunuz?Ben daha olmadım umarım geçmiştir su ağrılar.
ayrıca süresi de azaldı bende. Normalde 7 gün sürerdi şimdi 4e düştüGeçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah paşayaYok canım 16.30 da randevumz![]()
Haftaya yaptırıyorux canım allah izin verirseenerji lazim biz analara
sunneti naptiniz canim.ocakta demistin.
Sizin de kolaylikla gecsin insallah.Haftaya yaptırıyorux canım allah izin verirse
Biz yarın Bahçelievler medical park Ali bey den randevu aldık tavsiye üstüne. Eğer içime sinirse bir kaç gün içinde yaptırıcam ben de. Yorumumu yazarım buraya.İstanbulda yaşayan arkadaşlar bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Bu haftasonu hastaneleri bir gezeceğiz. Sünnet yaptırdığınız doktor ve hastaneleri yazarsanız çok sevinirim.
Ben kaç aydır regl olmuyorum. KorkuyorumBenim çok ağır geçiyordu. Ölüyordum resmen ağrıdan. Normal doğumda geçer dediler hep acil sezaryen oldum ona rağmen çok şükür geçti. 2dir oluyorum ve farketmiyorum bileayrıca süresi de azaldı bende. Normalde 7 gün sürerdi şimdi 4e düştü
Sizin de kolaylikla gecsin insallah.
Ben kaç aydır regl olmuyorum. Korkuyorumnormal mi acaba? Test alıp yaptırıcam o durumdayım. Benim gibi olan var mı başka kızlar?
Canım selam ben ilk oğlumu levent özkana yaptırmıştım ünlü sünnetçi kemal özkanın oğlu ürolog çok memnun kalmıştım buradaİstanbulda yaşayan arkadaşlar bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Bu haftasonu hastaneleri bir gezeceğiz. Sünnet yaptırdığınız doktor ve hastaneleri yazarsanız çok sevinirim.
Uykusuz anne kalmasin yazari tansu oskay teve2 de
bulvardaki bahsettigin doktor mu,adini unuttum. klipsli mi,lokal mi?Haftaya yaptırıyorux canım allah izin verirse
Biz yarın Bahçelievler medical park Ali bey den randevu aldık tavsiye üstüne. Eğer içime sinirse bir kaç gün içinde yaptırıcam ben de. Yorumumu yazarım buraya.
Canım selam ben ilk oğlumu levent özkana yaptırmıştım ünlü sünnetçi kemal özkanın oğlu ürolog çok memnun kalmıştım buradadrucilla da tavsiyem üzerine yaptırdı memnun kaldı
Çocuk cerrahı canım. Bizim kendi doktorumuz mutlaka bir çocuk cerrahına yaptırın demişti.ürolog mu canim