Ben arkadaşa burada ortada “yazım dilin bu kadar güzelken neden daha önce yazmadın, ben de merak ediyorum” demiştim cnm. Genel olarak kırıldığını söyleyen bir yorum yaptığında da zaten özür diledim. Kendisi de özelden bana “ne özürü estağfirullah,,, sana kırılmadım, sen kendini geliştirmiş bir kadınsın, herşeyden önce insansın” diye mesaj attı. Ama sonrasında görüntüdeki bu konuşmada olmadığım halde, beni yahut başkalarını zan altında bırakacak şekilde “aşırı abartıp ağdalandırarak” paylaşım yapması çok çirkin. Ona bu konuşmayı göndermek de çok çirkin. Ki bunu kendisini seven bir arkadaşı olsa kırmamak adına zaten göndermezdi.. bu konuşmayı kaydetmek de çok çirkin.. vs vs.. bir insanın bu görüntüyü kaydetmesi “ben hain insanın tekiyim, bu insanlara dost göründüm, rahat rahat fotoğraf paylaştıkları özellerini konuştukları alanı sinsice gözetleyip kaydettim ve başkalarına servis ettim” demesiyle aynı şey değil mi sence? Hiç tanımadığı insanlarla paylaşanın misal kocasıyla paylaşmayacağı ne malum? Başı normalde kapalı olup resimlerde saçı görünenlerin hakkına girmediği ne malum? Üstelik bunu yapanın kendi konuştukları kendi ekranından silinebiliyor oysa.. ve haliyle kendisi neler söylemiş belli bile değil yapılan paylaşım istenilen yerden kesilip biçildiği için... hayatımda hiç yaşamadığım birşey.. insanlar liseye falan benzetmiş de, bu kadar derinlemesine çalışan bir liseli hainliği de görmedim ben yani hiç :) yazmayın buraya bir süre diyen arkadaşın (gerçekten hatırlamıyorum şu an kimdi ama), hatrına artık yazmamayı tercih etmeye çalışıyorum ama mevzu bir şekilde tekrar tekrar açılıyor malesef.. kendi adıma böyle saçma bir meseleyle yer kapladığımız için senden de özür dilerim bu vesileyle.. kendine iyi bak..