Coledan d vitaminini deneyebilirsiniz. Devlet karşılıyor ve parabensiz. Aile hekimine yazdırıp alabilirsiniz. Fiyatı 5,5 tl dir.Haklisin ihmal etmemem gerekir arastiricam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coledan d vitaminini deneyebilirsiniz. Devlet karşılıyor ve parabensiz. Aile hekimine yazdırıp alabilirsiniz. Fiyatı 5,5 tl dir.Haklisin ihmal etmemem gerekir arastiricam
Çok geçmiş olsun kuzuyaSelam herkese benim Kuzumda hastaantibiyotik başladık iştahsız emmiyor mama içmiyor çok zor
![]()
Evet canım çoğu hasta kontrole gittiğimiz gün iki üç çocuk vardı gerisi hep bebektiÇok geçmiş olsun kuzuya
Bütün bebekler hasta nerdeyse![]()
Zaten akşama pilimiz bitiyo çocuklar hep hasta tam hastalık zamanı hiç kendimizi yormaya gerek yokHaklısın aslında pek ugrasmamak lazım çocuklarla zor oluyor. Gelen insanlarda umarım anlayışlı olur. Bugün benden birşey çıkmadı da bakalım önümüzdeki günler neler olacak. Oğlum sağlıklı olsun da gerisi bos
Geçmiş olsuun canımSelam herkese benim Kuzumda hastaantibiyotik başladık iştahsız emmiyor mama içmiyor çok zor
![]()
iyileşsin tüm kuzucuklar hemencikkk
Amiinnn insallah cnmİnşallah cnm, sürekli birşeyleri kemirme halindeydi zaten.. artık elma veriyorum onu kemiriyor birkaç gündür. Rahatlatıyor sanırım o da, sonrasında emip uyuyor hemen çünkü :) hepsi rahat geçirsin, hepsinin inci gibi dişleri olsun inşallah![]()
KıyamammAminn hiçbir bebe hasta olmasın ya yaşlı gözlerle bakıyor masum masum![]()
Çok gecmis olsun cnm ,kıyamam...Selam herkese benim Kuzumda hastaantibiyotik başladık iştahsız emmiyor mama içmiyor çok zor
![]()
Çok geçmiş olsun cnm,bian önce iyi olur inşallahSelam herkese benim Kuzumda hastaantibiyotik başladık iştahsız emmiyor mama içmiyor çok zor
![]()
Bebim elimdeki d vitaminim bitmişti, sağlık ocağından colegan vermişlerdi, kullandığımı alana kadar onu kullanayım dedim ama 2-3 gün denedim her defasında o gün çok şiddetli kusmalar yaşadık. Bize pek yaramadı.Coledan d vitaminini deneyebilirsiniz. Devlet karşılıyor ve parabensiz. Aile hekimine yazdırıp alabilirsiniz. Fiyatı 5,5 tl dir.
Sürekli kalktı oğlum. Dr a gittik nezle dedi. Umarım çabuk geçer of
Hattı Türk Telekom olanlar YILLAR yazıp 5555’e yolluyor kaç yıldır bu hattaysa 3 katı kadar GB internet geliyor![]()
Ben bu aralar çok tuhaflaştım. Deniz saat 10 da derin uyumuş oluyor. Uykusuzsun yat işte. Yok saat 12 den önce girmiyorum yatağa. Deniz uyanıyor ben uyanığım. Deniz uyuyor ben yine uyanığım. Sadece sabaha karşı saat 5 den sonra uykum geliyor. Zaten saat 7.30 alarm çalıyor. 8.30 da deniz uyanıyor. Sonra da gün içinde yorgun uykusuz oluyorum. Bir haftadır durum böyle. Ne yapsam acaba bilemedim![]()
Bu kehribar bir bizde mi ise yaramadı? Neredeyse devamli takmaya rağmen salya da falan hic azalma yok.Huysuzluk ve uykuyu hiç söylemiyorum onlar zaten had safhada.Taktiğim ve takmadigim gün arasında hiçbir fark yok![]()
Ne çok severimmmm
Bebişler daha karla tanışmadı çok heyecan verici![]()
Acaba dişi çıkmış/çıkıyor olabilir mi?? Duru son 3-4 gündür sık sık kısa kısa uyanmaya başlamıştı,, canı acır gibi ses çıkarıyordu, dün sabah nokta kadar minicik gördük dişini çok şükür :) gece de nispeten rahat uyudu :)
Haftaya çarşambada benim oglanin sünneti var. Abim düğün yapmıyorsunuz deyip, üzerine senin mesajida görünce çark etti. Bende mevlüdlu davullu zurnali düğün yapmaya karar verdim :) Ama büyük ihtimal bir daha ki kışa olur