Valla oyle makineden ciksa bu kadar islak olamaz nasil bir salya deryasidirAy cok sirinler izle izle stres at![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla oyle makineden ciksa bu kadar islak olamaz nasil bir salya deryasidirAy cok sirinler izle izle stres at![]()
Ayagini ilk defa agzina goturdu bizim oglan birakmiyor...ayiramiyoruz

Yok onu biliyorum da bebekler icin 400 olani veriyorlar ya onun baska cesidi var sandim![]()
Valla saglikla buyusunler gelissinler yanlis dua etmeyeyim ama ben de uzuluyorum zaman cabuk geciyor cok ama cok tatlilar yaBizimkide oynamaya başladı.demin ayaklarıyla oynuyor büyüyor diye gözlerim doldu :) çok tuhaf bi anne oldum ben![]()
İyi akşamlar canım ben uyanıkken kesiyorum kucağıma oturtuyorum kesiyorum.Bebeği uyanıkken tırnak kesebilen var mı. Var mı öyle bir yiğit![]()
![]()
Aynen 400 olani alin mavi gunde 1 puf eczaci soyler zatenHee bende bilmediğimden size soruyum dedim :) bizde mavisini alalım o zaman :)
İyi akşamlar canım ben uyanıkken kesiyorum kucağıma oturtuyorum kesiyorum.
De mi yaBizimkide oynamaya başladı.demin ayaklarıyla oynuyor büyüyor diye gözlerim doldu :) çok tuhaf bi anne oldum ben![]()
Kızlar bizde dün sünnet olduk çok şükür iyi geçti. Tabi dün gece bayağı huzursuzdu ama çok şükür bugün hiçbir sıkıntımız kalmadı .
Geçmiş olsun maşallah oğluna :) damatligini gör insallahKızlar bizde dün sünnet olduk çok şükür iyi geçti. Tabi dün gece bayağı huzursuzdu ama çok şükür bugün hiçbir sıkıntımız kalmadı .
Oglusum ilk defa döndü
Bu atakların bir anlamı olmaliydi
Hadi geçmiş olsun , hayırlı olsun düğününü de görün inşallahKızlar bizde dün sünnet olduk çok şükür iyi geçti. Tabi dün gece bayağı huzursuzdu ama çok şükür bugün hiçbir sıkıntımız kalmadı .
[/QUOTE]Benim minnosum da eliyle dizine vurmaya basladi pat pat sabahtir yapiyor buyuyorlar hanimlar su misali geciyor zaman daha dun karnimizda degiller miydi ...![]()
Geçmiş olsun.Kızlar bizde dün sünnet olduk çok şükür iyi geçti. Tabi dün gece bayağı huzursuzdu ama çok şükür bugün hiçbir sıkıntımız kalmadı .
masallah sizin kuzucuga
![]()
hayirli olsun canim,allahdamatligini da gostersin:)
size neler soyledi doktor bardak,krem vs.
Geçmiş olsun maşallah oğluna :) damatligini gör insallah
Hadi geçmiş olsun , hayırlı olsun düğününü de görün inşallah![]()
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm Allah damatlığınıda göstersinKızlar bizde dün sünnet olduk çok şükür iyi geçti. Tabi dün gece bayağı huzursuzdu ama çok şükür bugün hiçbir sıkıntımız kalmadı .
Hayirli olsun agrisi sizisi gecmis olsun.tum guzel gunlerini gorun insallahÇok teşwkkür ederim kızlar sağolun. Bizde bardak koyuyoruz canım ve emla krem sürüyoruz pipiye . Dün ağrısı oldıuğu için de 4 saat ara ile calpol verdik.
Evet evettttt sizden 2 gun once dogmus bizim pasa.donme eylemlerine ayagini agzina goturme eklendi bugun patikli alt giydirdim corabini cikartamasin diye.cok tatlilar yaaa masallah kuzularimizaaa.Oglusum ilk defa döndü
Bu atakların bir anlamı olmaliydi