• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaaa benim kızın uyku vakti geldi müzik açıp coşturmak istemiyorum ama kıskandım. Siz şunu dinleyin Defne uyanınca aranıza katılacağım :-) Pek kimse bilmez ama şahanedir bence.

Biliyorum bennnn....:21: yuklemeyi bilmedigim icin paylasamiyorum ama. Mehmet Erdem-Han sarhos hanci sarhos dinlemenizi oneririm.çok cool yorumlamis...

2018-01-25 15.20.00.webp

Yüklemeyi bilmiyorum diyenlere DEV HİZMET. Youtube linkini buraya yapıştırın ve siz de video paylaşın. Sevgiler :KK50:

Ben kızımda aldığım chicco pollyi kullanıyorum canım.Çok kullanışlı güvenli bi o kadar da büyük ama evin büyükse o da sorun diildir diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim tavsiye için. Ben de ondan alıcam gibi duruyor. E-bebek ye gördüm biraz büyük gibiydi gerçekten ama hoşuma gitti, gerekli bir şey idare edicez artık :)

Ek gıdaya geçince sıvıları bardakla vereceğim. Bu yüzden iki gündür sütümü azıcık sağıp bardakla veriyorum. Düne göre gelişme var :KK70: dün ağzına dökmemi bekliyor, yutmuyordu. Bugün içmesi gerektiğini çözdü ama nasıl içeceğini bilmiyor :KK70: dilini sokuyor bardağın içine :KK70:

kuzu ya,o dilleri nasil tatli:KK200:
29unda geciyor musun?

Evet canim bizde de vardi oyle kucuk canavar saldirir gibi isirmaya calisiyodu hem bizom ellerimizi hem kendi ellerini hem de buldugu herseyi :KK70: iki gundur sakinlesti biraz yine elini sokuyor kasindiginda ama saldiri gecti:KK48: daha disi patlamadi
Tabir cuk demiş, "küçük canavar" :rolleyes: üç gundür meme haric herseye saldırıyor. Bizde de dis yok daha.
FarahFarah FarahFarah evet olabilir bizimki de yapıyor :) kulaklarını da çekiyor çok fena :) beyazlık falan var mı dişlerde ?
Kulaklarını da arada tutuyor, peki beyazlık nerede olmalı disin olacağı yerde tepede mi yoksa asşağıda damagın dibinde mi? Eger aşağıdakiyse oralar bayadır beyaz bizde.

Back
X