- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cosmusuz hanimlar keyfiniz bol olsun simdi biz de katiliyoruz araniza manus dan baslayarakv![]()

Rica ederim muti
Yaaa benim kızın uyku vakti geldi müzik açıp coşturmak istemiyorum ama kıskandım. Siz şunu dinleyin Defne uyanınca aranıza katılacağımPek kimse bilmez ama şahanedir bence.
Yaaa benim kızın uyku vakti geldi müzik açıp coşturmak istemiyorum ama kıskandım. Siz şunu dinleyin Defne uyanınca aranıza katılacağımPek kimse bilmez ama şahanedir bence.
Şaka maka az kaldi yaaaaa....mayis gelsiiiiinnnnnn

Çok teşekkür ederim tavsiye için. Ben de ondan alıcam gibi duruyor. E-bebek ye gördüm biraz büyük gibiydi gerçekten ama hoşuma gitti, gerekli bir şey idare edicez artık :)Ben kızımda aldığım chicco pollyi kullanıyorum canım.Çok kullanışlı güvenli bi o kadar da büyük ama evin büyükse o da sorun diildir diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2100520
Yüklemeyi bilmiyorum diyenlere DEV HİZMET. Youtube linkini buraya yapıştırın ve siz de video paylaşın. Sevgiler![]()
Mavi kutu olan cnm
Ek gıdaya geçince sıvıları bardakla vereceğim. Bu yüzden iki gündür sütümü azıcık sağıp bardakla veriyorum. Düne göre gelişme vardün ağzına dökmemi bekliyor, yutmuyordu. Bugün içmesi gerektiğini çözdü ama nasıl içeceğini bilmiyor
dilini sokuyor bardağın içine
![]()
Tabir cuk demiş, "küçük canavar"Evet canim bizde de vardi oyle kucuk canavar saldirir gibi isirmaya calisiyodu hem bizom ellerimizi hem kendi ellerini hem de buldugu herseyiiki gundur sakinlesti biraz yine elini sokuyor kasindiginda ama saldiri gecti
daha disi patlamadi
Kulaklarını da arada tutuyor, peki beyazlık nerede olmalı disin olacağı yerde tepede mi yoksa asşağıda damagın dibinde mi? Eger aşağıdakiyse oralar bayadır beyaz bizde.FarahFarah evet olabilir bizimki de yapıyor :) kulaklarını da çekiyor çok fena :) beyazlık falan var mı dişlerde ?
Çookkuzu ya,o dilleri nasil tatli
29unda geciyor musun?
Çook
1 hafta daha bekleyelim dedik. Aşıları atlatalım diye