Ben de yalnizim yani annem yanimda aslinda ama onun da baska problemleri var evin annesi benim her anlamda temizliginden yemegine her konuda yalnizim. Esim sagolsun yine elinden geleni yapmaya calisiyor ama o da calisiyor sonucta... bizim uyku duzenimiz de yok sabahtan beri bir kere yatti 20 dk sonra kalkti simdi yeni uyutabildim tekrar arti gece de uyumuyoruz surekli hareket halinde emmek istyor bazen 1 saatten bile kisa araliklarla kalkiyorz e tabi ikimizin de pili bitiyor sabah 7 gibi derin daliyor 9 da kalkiyor en son. ha gece de 1 den once uyumuyor

iki tane dis patlatti arka arkaya dis sıkıntısi cok daha onceden baslamisti uzerine gaz problemi dogdugunda beri simdi bu asidan sonra mi ek gidadan mi bilemedim ki dpgru duzgun basladim sayilmaz kabiz gibi kaka yapamiyor o yuzden surekli uykusu bolunuyor aglama krizleri ... Kucagimda tutmaktan elimde zedelenme var 2 haftadir doktora gidemedigmden sizlaya sizlaya devam.. Mizik mizik bir durum icindeyiz iste napalim cani sagolsun diyorum tukeniyorum ama o bi kere gulsun diye de kirk tane sebeklik yapmaya guc buluyorum

mesela cok agladiginda kucagimda bile durmuyorsa yatriyorum yataga alkis yapip dikkatini dagitoyorum sonra ali babanin ciftligini soyluyorum hayvan seslerinin taklitlerini yaparakconun ellerini tutup sallayarak sakinlesiyor biraz

ay azcik paylasip rahatlayaym dedim kesinlikle sikayet degil

Rabbim bizlere guc kuvvet versin arkadasim insallah atlatacagiz bu gunleri