2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım hemen stres olma, belki herkeste artış tam tamına 2 katı olmuyordur, doktor muayene ettiğinde bilgi verir mutlaka

canım hemen stres olma, belki herkeste artış tam tamına 2 katı olmuyordur, doktor muayene ettiğinde bilgi verir mutlaka

ben cumartesı ıkıncı sonucu alınca farkettım ztn hıc normal degıl dıye butun gecede okudum burdan sankı allah korusun dıs gebelık gıbı.Allahım yardım et sevıncım yarıda kalmasın.

Evet canim ayni gidiyoruz ben 25 inde gidicem bakalim 6+4 olucam bu cuma insallah hepimiz hayirlisiyla duyariz bebislerin minik kalpciklerini

Deger 2 gunde bir imi katina cikar 1 gun arayla degil 2 gunde bir tekrarla bu kadar kendini strese sokmazsin

Benim de artışım iki katı değildi, ama tam olarak aynı saatlerde ve aynı yerde baktırman gerekiyor canım, sen aynı saatde 2 gün sonra tekrar baktır, çok da az değil sanki artış, benimkini 10 gün takip etmiştik, sonra alındı ama, 100de1 ihtimal demişti bana doktor, çok sık görülmüyormuş, her az artış o demek değilmiş, sıkma kendini,saatine dikkat edip tekrar bak, sanki tam saati olsa geçermiş gibi geldi bana ama bilemem tabiki

ama son ıkı deger 1,5-2 gun arayla cıktı. cmartesı aksam 147 bu sabah 190.okuyorum sureklı dıs gebelık cıkıyor karsıma umarım degıldır.
Canim dis gebeliktr deger az olmaz aksine cok yuksek cikar kimyasal gebeliklerde deger dusuk cikar ama sen korkma degerin yavasta olsa artiyo sen buna degil degerin gerilerse kork suan korkulcak birsey yok rahat ol

İNŞALLAH DEDIGIN GIBIDIR. BNM ILK VE UCUNCUSU AYNI HASTANE IKINCISI BASKA HASTANEDE YAPILDI AMA NEBILEYIM BU KADAR FARKEDEBILIR MI ? SEVINEMEDIM YEMIN EDERIM HASTA OLSAM BU AYDA OLMADI DER GECERDIM.ALLAHIM YARDIM ETSIN İNŞAALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…