- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canım hemen stres olma, belki herkeste artış tam tamına 2 katı olmuyordur, doktor muayene ettiğinde bilgi verir mutlakaKIZLAR MERHABA ,
SABAH KAN VERDIM BETA ARTISI ICIN,
CUMA GUNU 117
CUMARTESİ 147
BUGUNDE 196 OLMUŞ.
OF ALLAHIM NE SIMDI BU DIS GEBELIK MI ARTIS COK YUKSEK DEGIL ...
GERCI CMARTESI AKSAM VERMISTIM BUGUNDE SABAH ARADA 1BUCUK GUN VAR AMA. İLK GEBELIGIM AKSAM DOKTORA GIDICEM ..VAR MI FIKRI OLAN
Tamam bat dan 6 gün sonra silik çizgi çıkmış burdaki arkadaştaDün olmam gerekti cnm
canım hemen stres olma, belki herkeste artış tam tamına 2 katı olmuyordur, doktor muayene ettiğinde bilgi verir mutlaka
Evet canim ayni gidiyoruz ben 25 inde gidicem bakalim 6+4 olucam bu cuma insallah hepimiz hayirlisiyla duyariz bebislerin minik kalpcikleriniF FindikkiranNonipo kızlar takvimlerimiz aynı sizinle..beni önümüzdeki cuma çağırdı bebeği görelim diye ama kalp atışı duyarız diye birşey demedi duyar mıyım ki acaba 6+5 oluyoruz
Deger 2 gunde bir imi katina cikar 1 gun arayla degil 2 gunde bir tekrarla bu kadar kendini strese sokmazsinKIZLAR MERHABA ,
CUMA GUNU 117
CUMARTESİ 147
BUGUNDE 196 OLMUŞ.
GERCI CMARTESI AKSAM VERMISTIM BUGUNDE SABAH ARADA 1BUCUK GUN VAR AMA. İLK GEBELIGIM AKSAM DOKTORA GIDICEM ..VAR MI FIKRI OLAN
Ayyy hadi inşEvet canim ayni gidiyoruz ben 25 inde gidicem bakalim 6+4 olucam bu cuma insallah hepimiz hayirlisiyla duyariz bebislerin minik kalpciklerini
Deger 2 gunde bir imi katina cikar 1 gun arayla degil 2 gunde bir tekrarla bu kadar kendini strese sokmazsin
Benim de artışım iki katı değildi, ama tam olarak aynı saatlerde ve aynı yerde baktırman gerekiyor canım, sen aynı saatde 2 gün sonra tekrar baktır, çok da az değil sanki artış, benimkini 10 gün takip etmiştik, sonra alındı ama, 100de1 ihtimal demişti bana doktor, çok sık görülmüyormuş, her az artış o demek değilmiş, sıkma kendini,saatine dikkat edip tekrar bak, sanki tam saati olsa geçermiş gibi geldi bana ama bilemem tabikiKIZLAR MERHABA ,
CUMA GUNU 117
CUMARTESİ 147
BUGUNDE 196 OLMUŞ.
Ayyy bilmiyorum gecikince umitlenmistim bu ay.ama yine husrann..Tamam bat dan 6 gün sonra silik çizgi çıkmış burdaki arkadaşta
Olur canim paylasiriz tabikiAyyy hadi inşpaylaşalım cuma günü
Canim dis gebeliktr deger az olmaz aksine cok yuksek cikar kimyasal gebeliklerde deger dusuk cikar ama sen korkma degerin yavasta olsa artiyo sen buna degil degerin gerilerse kork suan korkulcak birsey yok rahat olama son ıkı deger 1,5-2 gun arayla cıktı. cmartesı aksam 147 bu sabah 190.okuyorum sureklı dıs gebelık cıkıyor karsıma umarım degıldır.
İnşallah güzel haberlerini alırızOluyor bazen Can'ım ya bi ay düzenli bi ay düzensiz
Bekle biraz daha geç döllenme olduysa idrarda hemen çıkmaz. 1 hafta bekle benceAyyy bilmiyorum gecikince umitlenmistim bu ay.ama yine husrann..
kizlar
kizlar sonuc 1.25 cikti
kizlar sonuc 1.25 cikti
Doktor ne dedi canım?kizlar sonuc 1.25 cikti
Benim de artışım iki katı değildi, ama tam olarak aynı saatlerde ve aynı yerde baktırman gerekiyor canım, sen aynı saatde 2 gün sonra tekrar baktır, çok da az değil sanki artış, benimkini 10 gün takip etmiştik, sonra alındı ama, 100de1 ihtimal demişti bana doktor, çok sık görülmüyormuş, her az artış o demek değilmiş, sıkma kendini,saatine dikkat edip tekrar bak, sanki tam saati olsa geçermiş gibi geldi bana ama bilemem tabiki
Gorunce duyarsin bence kuzum insallahF FindikkiranNonipo kızlar takvimlerimiz aynı sizinle..beni önümüzdeki cuma çağırdı bebeği görelim diye ama kalp atışı duyarız diye birşey demedi duyar mıyım ki acaba 6+5 oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?