Canim dis gebeliktr deger az olmaz aksine cok yuksek cikar kimyasal gebeliklerde deger dusuk cikar ama sen korkma degerin yavasta olsa artiyo sen buna degil degerin gerilerse kork suan korkulcak birsey yok rahat ol
Benim 5+5 de bebegim gorunmedi ya anormallik yoktr dimicanım cumartesi doktora gittiğimde 5+5 tim ve kalp atışını duydum, sen de duyarsın mutlaka.
Yeniyila kadar araliktada denicez sansimizi batta tam yeni yila denk gelicek. noluyo bana bu ay bilmiyorum hormonlarim beni ele gecirmis durumda..slm tatlım bende sana benim durumumdan bahsedeyim bende geçen hafta çok saçma bişey için ağlamaya başladım ama ben çok duygusalım umut bağlamamak için ona yordum çok alakasız bişeydi ama, bide çok acıkıyorum sabah kalktığımda dünyaları yiyesim var ben normalde zayıfım çokta iştahlı değilim bu aralar çok şişlik var karnım 5aylık hamile gibi zaten herkes hamile misin diye soruyor göbeğimi görünce değilim iştearada belime sancı giriyor şimdilik bu kadar geçen hafta bikaç defa sarı akıntı geldi şuan kuruyum açıkçası umutluda değilim yeniyıla buruk girecem
Prolaktin yuksekligi gecen yil sınırda cikmisti benimde bu yil gecen ay baktirdim normaldi. ve prolaktinim yuksek oldugunda gogus uclarima bu ayki gibi dokunamiyodum hassasliktan. insallah bu defa bebistendir ikimizinde.ya benim göğüsler de dokununca ağrıyor ama adet e yaklaşınca hep olur benim. prolaktinim yükselmişti geçen ay benim acaba yine mi yükseldi diye de korkuyorum bir yandan. başka da pek bişey hissetmedim akıntım da hayli az zaten sanırım ben bu ay da kutumu boş hissediyorum
Canim benziyor ama psikolojikte olabilir haftaya pzts cift cizgiyi gormeden beynimiz her oyunu oynayabilir..friendlyfriendly senin belirtiler epey hamilelik belirtilerine benziyor inşallah hepsi hamileliktendir canım.
haftaya bugün test yapcaz şimdiden tek çizgiyi görecek olmanın stresi var
kızlar üzmek istemem sizi ama bunlar hep bizim psikolojik yaptığımız seyler adete daha var daha 3 haftalık bile olmamak Bebek bu belirtilerin nerdeyse hepsi 1 ayı bitirmiş 2 . Ayda olan kişilerde oluyor gözünüzü seveyim kendinize bunu yapmayın okudukça cok üzülüyorum @frendly
yok canım hiçbir anormallik yoktur, kullanılan ultrason cihazları ile ilgili olmalı, doktor bende de net göremedi çok az görebildik kalp atışını. normalde 6. haftalarda görünüyor zaten.Benim 5+5 de bebegim gorunmedi ya anormallik yoktr dimi
Saat de farkediyor, yer de farkediyor, ben şuan anlıyabiliyorum seni, bütün gün internete bakıyodum, sayıp sayıp duruyodum, sabah bi hastaneye öğlen başka bi hastaneye gidiyordum her gün, arada fark oluyor, sen saatinde ve aynı yerde yaptır, değerlerinin olması gerekenle çokfarkı yok bence, sanki beklesen aynı saatiolurmuş gibi geliyo, işallah değildir canım, allah gönlüne göre versinİNŞALLAH DEDIGIN GIBIDIR. BNM ILK VE UCUNCUSU AYNI HASTANE IKINCISI BASKA HASTANEDE YAPILDI AMA NEBILEYIM BU KADAR FARKEDEBILIR MI ? SEVINEMEDIM YEMIN EDERIM HASTA OLSAM BU AYDA OLMADI DER GECERDIM.ALLAHIM YARDIM ETSIN İNŞAALLAH..
Kesem boyle ama hafif bi seyler var gbi duruyor sanki icinde bos degildir insallahyok canım hiçbir anormallik yoktur, kullanılan ultrason cihazları ile ilgili olmalı, doktor bende de net göremedi çok az görebildik kalp atışını. normalde 6. haftalarda görünüyor zaten.
yoktur canım, bir anormallik olsa doktorun mutlaka söylerdi. dert etme hiç, kalp atışını duymak için heyecanlan baska da bir şey takma kafana.Kesem boyle ama hafif bi seyler var gbi duruyor sanki icinde bos degildir insallah
bir de içi boş dediğin boş gebelik oluyor, doktor onu yol kesesinden anlıyor, ihtimali olsa mutlaka sana söylerdi. demek ki her şeyi normal sadece çok minicik olduğu için gözükmüyor.Kesem boyle ama hafif bi seyler var gbi duruyor sanki icinde bos degildir insallah
Allahin izniyle olmaz canim iyisini dusun iyisi olsun ayetel kürsi oku geceleri yatarken 7 kez karnini dokunarak sonra karnina ufle allaha dua etİNŞALLAH BIR IKI GUNEDE GERILEMEYE BASLAMAZ.. HAYIRLISI TABIKI AMA COK SEVINMISTIM.. EŞİMEDE SOYLEDIM HALIYLE HAMILEYIM DIYE .. INSALLAH Bİ AKSILIK OLMAZ..
Canim sikayette bulun ve birdaha o doktorada gitme kesinlikle baska doktora git iyi arastir doktorunuKizlarr..hastanedeyim oturdum ağlıyorum resmen ...kadin doguma geldim 6aydır olmuyo çocuğumuz dedim,önceden yaptırdığım testleri de getirdim verdim,kadin degersiz bi kagit gibi aldi bakmadı dogru.durust bile ,1yil canim 1yıl deniceksiniz.snra geleceksin dedi ,e bir yil hic muayane olmadan problem varsa da onunla mi yasiycam.yani varsa şimdi ciksin ki tedavi olayim dedim hala 1yil diyo yerinden bile kalkmadi,ben.belki alttan bakar diyodum ultrasonla bile bakmadi yaa arkadasimin basina gelen bi.durum var erken teshis olmadigi icin diyorum bana başkalarından örnek verme diyo,yaa hormon testi yapılmadi hic belki onda bi sorun var diyorum 1sene olmada. bisey yapamayiz diyo ,bosuna mi geldim yani ben buraya dedim en.son vezneden.iptal ettirin madem barkodunuzu dedi kalktim saka.gibi yaa dedim carptim.ciktim kapiyi .gittim iptal ettirdim vezneden.oturdum ağlıyorum sinirimden..ben 1ay önce randevu almisim olaya bak...
Boyle gerizekalilar oluyor canim iyi arastir ve farkli bir doktora gorun.Sikayet edebilir miyim ben bu kadını ???nereye ederim?
Canim uzulme. Illa ki 2 kati artis olmak zorunda degil %66 artis normal kabul ediliyor. Kendini strese sokma mumkun oldugu kadar. Dr u da kafana takma onlar seviyor insanlari korkutmayi sanirim.ben cumartesı ıkıncı sonucu alınca farkettım ztn hıc normal degıl dıye butun gecede okudum burdan sankı allah korusun dıs gebelık gıbı.Allahım yardım et sevıncım yarıda kalmasın.
Evet canim hayirli olsun kan testine git hemen brnimde 1 hafta kala boyle cikmisti testimAkşam yaptığım test bata bir hafta var varmı sizce
Başka bir doktora git canım. Sende 1 senedir deniyoruz olmuyor de. Madem illa 1 sene diyorlar sende oyle yap canim o zamaanKizlarr..hastanedeyim oturdum ağlıyorum resmen ...kadin doguma geldim 6aydır olmuyo çocuğumuz dedim,önceden yaptırdığım testleri de getirdim verdim,kadin degersiz bi kagit gibi aldi bakmadı dogru.durust bile ,1yil canim 1yıl deniceksiniz.snra geleceksin dedi ,e bir yil hic muayane olmadan problem varsa da onunla mi yasiycam.yani varsa şimdi ciksin ki tedavi olayim dedim hala 1yil diyo yerinden bile kalkmadi,ben.belki alttan bakar diyodum ultrasonla bile bakmadi yaa arkadasimin basina gelen bi.durum var erken teshis olmadigi icin diyorum bana başkalarından örnek verme diyo,yaa hormon testi yapılmadi hic belki onda bi sorun var diyorum 1sene olmada. bisey yapamayiz diyo ,bosuna mi geldim yani ben buraya dedim en.son vezneden.iptal ettirin madem barkodunuzu dedi kalktim saka.gibi yaa dedim carptim.ciktim kapiyi .gittim iptal ettirdim vezneden.oturdum ağlıyorum sinirimden..ben 1ay önce randevu almisim olaya bak...
Testte var gorunyor ama siz birde kan verin insallah hayirli sonuc alirsiniz.Benim 4.gunum hala adet olmadm ama testte yapmadm cikmaz diyeAkşam yaptığım test bata bir hafta var varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?