2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim dis gebeliktr deger az olmaz aksine cok yuksek cikar kimyasal gebeliklerde deger dusuk cikar ama sen korkma degerin yavasta olsa artiyo sen buna degil degerin gerilerse kork suan korkulcak birsey yok rahat ol

İNŞALLAH BIR IKI GUNEDE GERILEMEYE BASLAMAZ.. HAYIRLISI TABIKI AMA COK SEVINMISTIM.. EŞİMEDE SOYLEDIM HALIYLE HAMILEYIM DIYE .. INSALLAH Bİ AKSILIK OLMAZ..

Yeniyila kadar araliktada denicez sansimizi batta tam yeni yila denk gelicek. noluyo bana bu ay bilmiyorum hormonlarim beni ele gecirmis durumda..
Prolaktin yuksekligi gecen yil sınırda cikmisti benimde bu yil gecen ay baktirdim normaldi. ve prolaktinim yuksek oldugunda gogus uclarima bu ayki gibi dokunamiyodum hassasliktan. insallah bu defa bebistendir ikimizinde.
friendlyfriendly senin belirtiler epey hamilelik belirtilerine benziyor inşallah hepsi hamileliktendir canım.
haftaya bugün test yapcaz şimdiden tek çizgiyi görecek olmanın stresi var
Canim benziyor ama psikolojikte olabilir haftaya pzts cift cizgiyi gormeden beynimiz her oyunu oynayabilir..
Eceikrahaluk 4 defa hamile kaldim 4ünde de hamileligi gebelik testiyle 5 gun onceden ogrendim ve hepsindeki ortak belirti göğsün tamaminin acimasiydi ve bu belirti yaklasik olarak yumurtlamadan 2 3 gun sonra ortaya cikti. hatta 2.gebeligimi 13.gun ovulasyonda cift cizgiyi gorup 23.gun idrarda pozitifi gordum yani adete 1 hafta kala. ondaki belirtim gogus acisi ve surekli zeytin yiyordum. ben gecen ay amaaan diyordum bu aysa gozyaslarimi tutamiyorum yapmayin kizlar desende bu pek elde olan bisey degil hormonlar yonetiyor sagol destegin icin canim

İNŞALLAH DEDIGIN GIBIDIR. BNM ILK VE UCUNCUSU AYNI HASTANE IKINCISI BASKA HASTANEDE YAPILDI AMA NEBILEYIM BU KADAR FARKEDEBILIR MI ? SEVINEMEDIM YEMIN EDERIM HASTA OLSAM BU AYDA OLMADI DER GECERDIM.ALLAHIM YARDIM ETSIN İNŞAALLAH..
Saat de farkediyor, yer de farkediyor, ben şuan anlıyabiliyorum seni, bütün gün internete bakıyodum, sayıp sayıp duruyodum, sabah bi hastaneye öğlen başka bi hastaneye gidiyordum her gün, arada fark oluyor, sen saatinde ve aynı yerde yaptır, değerlerinin olması gerekenle çokfarkı yok bence, sanki beklesen aynı saatiolurmuş gibi geliyo, işallah değildir canım, allah gönlüne göre versin

yok canım hiçbir anormallik yoktur, kullanılan ultrason cihazları ile ilgili olmalı, doktor bende de net göremedi çok az görebildik kalp atışını. normalde 6. haftalarda görünüyor zaten.
Kesem boyle ama hafif bi seyler var gbi duruyor sanki icinde bos degildir insallah

Eklentiler

• 20161120_000732-1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 40
İNŞALLAH BIR IKI GUNEDE GERILEMEYE BASLAMAZ.. HAYIRLISI TABIKI AMA COK SEVINMISTIM.. EŞİMEDE SOYLEDIM HALIYLE HAMILEYIM DIYE .. INSALLAH Bİ AKSILIK OLMAZ..
Allahin izniyle olmaz canim iyisini dusun iyisi olsun ayetel kürsi oku geceleri yatarken 7 kez karnini dokunarak sonra karnina ufle allaha dua et

Kizlarr..hastanedeyim oturdum ağlıyorum resmen ...kadin doguma geldim 6aydır olmuyo çocuğumuz dedim,önceden yaptırdığım testleri de getirdim verdim,kadin degersiz bi kagit gibi aldi bakmadı dogru.durust bile ,1yil canim 1yıl deniceksiniz.snra geleceksin dedi ,e bir yil hic muayane olmadan problem varsa da onunla mi yasiycam.yani varsa şimdi ciksin ki tedavi olayim dedim hala 1yil diyo yerinden bile kalkmadi,ben.belki alttan bakar diyodum ultrasonla bile bakmadi yaa arkadasimin basina gelen bi.durum var erken teshis olmadigi icin diyorum bana başkalarından örnek verme diyo,yaa hormon testi yapılmadi hic belki onda bi sorun var diyorum 1sene olmada. bisey yapamayiz diyo ,bosuna mi geldim yani ben buraya dedim en.son vezneden.iptal ettirin madem barkodunuzu dedi kalktim saka.gibi yaa dedim carptim.ciktim kapiyi .gittim iptal ettirdim vezneden.oturdum ağlıyorum sinirimden..ben 1ay önce randevu almisim olaya bak...

Canim sikayette bulun ve birdaha o doktorada gitme kesinlikle baska doktora git iyi arastir doktorunu

ben cumartesı ıkıncı sonucu alınca farkettım ztn hıc normal degıl dıye butun gecede okudum burdan sankı allah korusun dıs gebelık gıbı.Allahım yardım et sevıncım yarıda kalmasın.
Canim uzulme. Illa ki 2 kati artis olmak zorunda degil %66 artis normal kabul ediliyor. Kendini strese sokma mumkun oldugu kadar. Dr u da kafana takma onlar seviyor insanlari korkutmayi sanirim.

Başka bir doktora git canım. Sende 1 senedir deniyoruz olmuyor de. Madem illa 1 sene diyorlar sende oyle yap canim o zamaan

ya doktorlar adam akilli bsy soylermi gebe deglsn diyo biz soruyoruz adet olmazsak ne yapalim diye . adet olmazsan 1 hafta sonra yine gel dedi bakicaz yukseliyomu bence baslangic var cunku goguslerim sis belim agriyor ben bi daha yaptirim doktorla
ra kalirsak ooooo ayrica bi hafta once yaptigimda 0.100 cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…