- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Canim sikayette bulun ve birdaha o doktorada gitme kesinlikle baska doktora git iyi arastir doktorunu
İnşallah canm yaİnşallah güzel haberlerini alırız
Kanda cikarmiki korkuyom biraz dahami beklesemEvet canim hayirli olsun kan testine git hemen brnimde 1 hafta kala boyle cikmisti testim
Evet canım geçmiş olsun ama maalesef böyle ilerliyor iş bu konuda 1 yıl korunmada ilski yaşadık ve bebeğimiz olmuyor demek zorundasın.bunu beyan etmeyen sürece bakmiyorlar bu olayda Dr suçlu değil bastada belirttim süreç buKizlarr..hastanedeyim oturdum ağlıyorum resmen ...kadin doguma geldim 6aydır olmuyo çocuğumuz dedim,önceden yaptırdığım testleri de getirdim verdim,kadin degersiz bi kagit gibi aldi bakmadı dogru.durust bile ,1yil canim 1yıl deniceksiniz.snra geleceksin dedi ,e bir yil hic muayane olmadan problem varsa da onunla mi yasiycam.yani varsa şimdi ciksin ki tedavi olayim dedim hala 1yil diyo yerinden bile kalkmadi,ben.belki alttan bakar diyodum ultrasonla bile bakmadi yaa arkadasimin basina gelen bi.durum var erken teshis olmadigi icin diyorum bana başkalarından örnek verme diyo,yaa hormon testi yapılmadi hic belki onda bi sorun var diyorum 1sene olmada. bisey yapamayiz diyo ,bosuna mi geldim yani ben buraya dedim en.son vezneden.iptal ettirin madem barkodunuzu dedi kalktim saka.gibi yaa dedim carptim.ciktim kapiyi .gittim iptal ettirdim vezneden.oturdum ağlıyorum sinirimden..ben 1ay önce randevu almisim olaya bak...
Bimere şikayet edebilirsin. Bi de 170 ti sanırım oraya da şikayet edebilirsinSikayet edebilir miyim ben bu kadını ???nereye ederim?
Saglik bakanligi sikayet hatti var hatti var 184 burdan sikayet edebilirsin canimNereye sikayet ediyoruz peki canim deli olcam sinirimden yaaa.,kadindaki.havayı gorseniz küçük dağları ben.yarattim diyo resmen..
biki cikar gebelik testinde ciktiysa kanda kesin cikar cunku once kana sonra idrara geciyo progrstoron hormonuKanda cikarmiki korkuyom biraz dahami beklesem
Tesekkur ederim kuzum benmyoktur canım, bir anormallik olsa doktorun mutlaka söylerdi. dert etme hiç, kalp atışını duymak için heyecanlan baska da bir şey takma kafana.
Hcg yi değiştiren başka ne var ki, 1.70 e kadar değişmiş? Beklicez görcez yani...ya doktorlar adam akilli bsy soylermi gebe deglsn diyo biz soruyoruz adet olmazsak ne yapalim diye . adet olmazsan 1 hafta sonra yine gel dedi bakicaz yukseliyomu bence baslangic var cunku goguslerim sis belim agriyor ben bi daha yaptirim doktorla
ra kalirsak ooooo ayrica bi hafta once yaptigimda 0.100 cikmisti
Sagol kuzum :)bir de içi boş dediğin boş gebelik oluyor, doktor onu yol kesesinden anlıyor, ihtimali olsa mutlaka sana söylerdi. demek ki her şeyi normal sadece çok minicik olduğu için gözükmüyor.
YA EVET IKI KAT ARTMASADA OLUYOMUŞ AMA BURDA OKUDUKCA KORKUYORUM DEGER SONRADAN DÜŞECEK DIYE.. TABIKI HEPSİ ALLAHTAN AMA IKI GUNDUR BULUTLARIN UZERINDEYDIK ŞİMDİ BÖLE KOTU BITERSE YIKILICAZ RESMEN..DOKTOR DAHA BISEY DEMEDI AKSAM GIDINCE DER MUHTEMELEN .. GENELDE HEP EN KOTU OLANI SOYLERLER ZTN,Canim uzulme. Illa ki 2 kati artis olmak zorunda degil %66 artis normal kabul ediliyor. Kendini strese sokma mumkun oldugu kadar. Dr u da kafana takma onlar seviyor insanlari korkutmayi sanirim.
Goguslerin sisecek kadar belirtin varsa gebelige dair kanda 0.100 cikmaz canim. Goguslerinin sismesi gebeliktense bhcg de yuksek olurdu yani doktorunu dinle benceya doktorlar adam akilli bsy soylermi gebe deglsn diyo biz soruyoruz adet olmazsak ne yapalim diye . adet olmazsan 1 hafta sonra yine gel dedi bakicaz yukseliyomu bence baslangic var cunku goguslerim sis belim agriyor ben bi daha yaptirim doktorla
ra kalirsak ooooo ayrica bi hafta once yaptigimda 0.100 cikmisti
Gogus hassasiyeti var ama asiri degil 2 gun cok sanci yapti sonra hafifledi ama ara ara sanciyo kasik agrisi 3 gun boyunca cekdim normal adette bile o kadar sanci yasamadim ama bugun cok sukur sancim yok beklemedeyim bide adet olamadigimdan asiri odem olusdu dudaklarim bile sisdiinsallah bunlar hamilelik belirtisidir ama oyle anlatildigi gibi yogun bi akintmda yok hatta hic akintim yok hayirlisiBelirtin olmadı mı hiç göğüs hassasiyeti kasık ağrısı felan?
Evet canım geçmiş olsun ama maalesef böyle ilerliyor iş bu konuda 1 yıl korunmada ilski yaşadık ve bebeğimiz olmuyor demek zorundasın.bunu beyan etmeyen sürece bakmiyorlar bu olayda Dr suçlu değil bastada belirttim süreç bu
Bence yanlış bir süreç. Kişinin rahatlığı olabilir 1 sene sonra geç kalınmış olabilir. Ben doktora gittiğimin 3. Ayında eşim kontrollerini yaptırdı. 7.ayda ben hsg çektirdim. Bunları doktor istemedi. Ben yaptırıyorum sıkıntı varsa tedavisini uygularsınız dedim. Bana arkadaşın anlattığı gibi bir tepki gelmedi. Bazı doktorlar sabit fikirli oluyor ve çok biliyosan bana niye geliyorsun tepkisi oluyor.Hiç bisey çıkmaz şikayet et sende surec buu çünkü..
Evet resmen var bugün yine yapsaydınAkşam yaptığım test bata bir hafta var varmı sizce
merhaba canım sakın sıkma canını böyle asalaklar için bence.Bana da bir defasında denk gelmşti böyle bir doktor ve aynı şekilde sinirden ağlamıştım ama inan ki değmezler.özel hastane mi yoksa devlet hastanesimi?Sikayet edebilir miyim ben bu kadını ???nereye ederim?
Canım sakın üzülme evet var böyle duyarsızlar ama ben 4 bayan dr dan nasibimi aldım 10 yıl önce ve birdahada bayana gitmem erkek dr daha duyarlı anlayışlı ve sıcak kanlı bence başka bi dr dan randevu al ve ona gitKizlarr..hastanedeyim oturdum ağlıyorum resmen ...kadin doguma geldim 6aydır olmuyo çocuğumuz dedim,önceden yaptırdığım testleri de getirdim verdim,kadin degersiz bi kagit gibi aldi bakmadı dogru.durust bile ,1yil canim 1yıl deniceksiniz.snra geleceksin dedi ,e bir yil hic muayane olmadan problem varsa da onunla mi yasiycam.yani varsa şimdi ciksin ki tedavi olayim dedim hala 1yil diyo yerinden bile kalkmadi,ben.belki alttan bakar diyodum ultrasonla bile bakmadi yaa arkadasimin basina gelen bi.durum var erken teshis olmadigi icin diyorum bana başkalarından örnek verme diyo,yaa hormon testi yapılmadi hic belki onda bi sorun var diyorum 1sene olmada. bisey yapamayiz diyo ,bosuna mi geldim yani ben buraya dedim en.son vezneden.iptal ettirin madem barkodunuzu dedi kalktim saka.gibi yaa dedim carptim.ciktim kapiyi .gittim iptal ettirdim vezneden.oturdum ağlıyorum sinirimden..ben 1ay önce randevu almisim olaya bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?