2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım geçmiş olsun ama maalesef böyle ilerliyor iş bu konuda 1 yıl korunmada ilski yaşadık ve bebeğimiz olmuyor demek zorundasın.bunu beyan etmeyen sürece bakmiyorlar bu olayda Dr suçlu değil bastada belirttim süreç bu

Hcg yi değiştiren başka ne var ki, 1.70 e kadar değişmiş? Beklicez görcez yani...

Canim uzulme. Illa ki 2 kati artis olmak zorunda degil %66 artis normal kabul ediliyor. Kendini strese sokma mumkun oldugu kadar. Dr u da kafana takma onlar seviyor insanlari korkutmayi sanirim.
YA EVET IKI KAT ARTMASADA OLUYOMUŞ AMA BURDA OKUDUKCA KORKUYORUM DEGER SONRADAN DÜŞECEK DIYE.. TABIKI HEPSİ ALLAHTAN AMA IKI GUNDUR BULUTLARIN UZERINDEYDIK ŞİMDİ BÖLE KOTU BITERSE YIKILICAZ RESMEN..DOKTOR DAHA BISEY DEMEDI AKSAM GIDINCE DER MUHTEMELEN .. GENELDE HEP EN KOTU OLANI SOYLERLER ZTN,

Goguslerin sisecek kadar belirtin varsa gebelige dair kanda 0.100 cikmaz canim. Goguslerinin sismesi gebeliktense bhcg de yuksek olurdu yani doktorunu dinle bence

Belirtin olmadı mı hiç göğüs hassasiyeti kasık ağrısı felan?
Gogus hassasiyeti var ama asiri degil 2 gun cok sanci yapti sonra hafifledi ama ara ara sanciyo kasik agrisi 3 gun boyunca cekdim normal adette bile o kadar sanci yasamadim ama bugun cok sukur sancim yok beklemedeyim bide adet olamadigimdan asiri odem olusdu dudaklarim bile sisdiinsallah bunlar hamilelik belirtisidir ama oyle anlatildigi gibi yogun bi akintmda yok hatta hic akintim yok hayirlisi

Süreç mi?yaa bacak bacak ustune attigi pozisyonu bile.degsitrmedi kadin..bi ultrason ile bakmadi bile,belki yumurtaligim da sorun.var..herseyi gectim degersiz gibiler davranmaya ne hakki var kii bana bende bi öğretmenim insanlarla cocuklarla ic iceyim kimseyi kucuk gormem degersiz davranmam..yoksa bakmamasina takilmiycam.ben böyle kndini.büyük görüp davranmasına deli oldumm...

Hiç bisey çıkmaz şikayet et sende surec buu çünkü..
Bence yanlış bir süreç. Kişinin rahatlığı olabilir 1 sene sonra geç kalınmış olabilir. Ben doktora gittiğimin 3. Ayında eşim kontrollerini yaptırdı. 7.ayda ben hsg çektirdim. Bunları doktor istemedi. Ben yaptırıyorum sıkıntı varsa tedavisini uygularsınız dedim. Bana arkadaşın anlattığı gibi bir tepki gelmedi. Bazı doktorlar sabit fikirli oluyor ve çok biliyosan bana niye geliyorsun tepkisi oluyor.

Canım sakın üzülme evet var böyle duyarsızlar ama ben 4 bayan dr dan nasibimi aldım 10 yıl önce ve birdahada bayana gitmem erkek dr daha duyarlı anlayışlı ve sıcak kanlı bence başka bi dr dan randevu al ve ona git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…