2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İçini ferah tut her okuduğuna her söylenene inanma ve zaten okumada lütfen sabırla bekle stres yapma zaten bebekte etkilenir o yüzden akışına bırak neyse hayırlısı o olsun inşallahh

Canım bence hiç canını sıkma ve doktorunu değiştir.Bende 2 ay denemenin sonucunda doktora gittim hormon testi istediğimi söyledim banada doktor gerek yok teste 1 yıla kadar normal olmayışı felan birşey yoktur sende dedi ikna etmeye çalıştı beni ama ben olmadım.Hormon testlerimde bazı değerlerim yüksek çıktı ve tedavi oldum geçen ay normale dönmüştü.O doktordan hoşlanmadığım için doktorumu değiştirip başka doktora kontrole gittim doktorum rahimde polip gördü histeroskopi oldum ben şimdi 1 sene bekleseydim boşuna zaman kaybetmiş olacaktım tavsiyem doktorunu değiştir o ruhsuz içinde hiç canını sıkma

İçini ferah tut her okuduğuna her söylenene inanma ve zaten okumada lütfen sabırla bekle stres yapma zaten bebekte etkilenir o yüzden akışına bırak neyse hayırlısı o olsun inşallahh

İŞTE İLK COCUK HEYECANI MI DIYEYIM BILINCSIZLIK MI .. TECRUBE OLMNAYINCA BOYLE PA NIK OLUYOR INSAN.. ZATN NORMALDEDE TEZCANLI BIRISIYIM.. INSALLAH NORMALDIR HERSEY VE OYLE GECER...

Can'ım bak göğüs hassasiyeti okey haklısın ama bu acıkma bulantı falan bunlar psikolojik

Devlet hastanesi canim bakirkoy sadi konuk .sikayet ettim hem hastanedeki hasta haklarina hem de 184e.

İŞTE İLK COCUK HEYECANI MI DIYEYIM BILINCSIZLIK MI .. TECRUBE OLMNAYINCA BOYLE PA NIK OLUYOR INSAN.. ZATN NORMALDEDE TEZCANLI BIRISIYIM.. INSALLAH NORMALDIR HERSEY VE OYLE GECER...
İnşallah canım öyledir ama merak etme sabırla ve dua ile bekle bende dua edicem inan yürekten istiyorum inşallah sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…