ALLAH RAZI OLSUN..İnşallah canım öyledir ama merak etme sabırla ve dua ile bekle bende dua edicem inan yürekten istiyorum inşallah sağlıklıdır
Sendende canım yaaa herşey güzel olcak inan bende sana inşallah hamileyim haberi vericem. Kan testi yaptırınca bilgilendir beniALLAH RAZI OLSUN..
Canım beni de al dualarına...Elçinkizlar ben yasin ve meryem suresi okucam anne olmak iateyenler isimlerini yazsin onlarida katicam duama insallah
yok canım ben senin o üzüldüklerinden değilim :) göğüs ağrımı zaten prolaktine yorup belirti bulamadığımı yazmıştım.kızlar üzmek istemem sizi ama bunlar hep bizim psikolojik yaptığımız seyler adete daha var daha 3 haftalık bile olmamak Bebek bu belirtilerin nerdeyse hepsi 1 ayı bitirmiş 2 . Ayda olan kişilerde oluyor gözünüzü seveyim kendinize bunu yapmayın okudukça cok üzülüyorum @frendly
4 günlük gecikmede 28 çıkmıştı. Geç döllenme olmuş
Canim ben hicbi zaman bat gecmeden acikma bulanti falan yasamadim zaten bunlarin da psikolojik oldugunu dusunurumCan'ım bak göğüs hassasiyeti okey haklısın ama bu acıkma bulantı falan bunlar psikolojik
İNŞALLAH EN YAKIN ZAMNDA IKIMIZDE GUZEL HABERLER ALALIM.. ALLAH NASIP ETSIN ANNELIGI BIZLERE.. AKŞAM SONUCLARIMI GOSTERMEYE GIDICEM .. SABAH KAN VERDIM TEKRAR ALMAZ GIBI GELIYOR KISMET BAKALIM HAYIRLISI HAKKIMIZDASendende canım yaaa herşey güzel olcak inan bende sana inşallah hamileyim haberi vericem. Kan testi yaptırınca bilgilendir beni
Değerin çok iyi korkma Allah'ın izniyle olmaz bişey. 2 gün sonra tekrar baktır canımBenim bugün regl günüm 461 çıktı ama boş gebelik yaşadım bundan önce korkuyorum
Regli gününe göre değer çok güzel değilmi maşallah hiç bir şey olmaz Allahın izni ile merak etmeBenim bugün regl günüm 461 çıktı ama boş gebelik yaşadım bundan önce korkuyorum
Beni de duana katarsan çok mutlu olurum rabbim duani kabul etsin Tuğba ismimkizlar ben yasin ve meryem suresi okucam anne olmak iateyenler isimlerini yazsin onlarida katicam duama insallah
Bende merve canm bende herkese ediyrm benide unutmaBeni de duana karardan çok mutlu olurum rabbim duani kabul etsin Tuğba ismim
Canim ben 14.gun ovu testinde cift cizgiyi gordum yani 15.gun catladigini dusunursek bugun 21.gunum yani insallah dollenme olduysa bugun daha 6.gun. Benim gunlerimi baz alirsak henuz testte cikmaz diye dusunuyorum. en azindan bi 5 gun daha gecmeli bence. tabi sizde erken dollenme olduysa cikma ihtimali var. ayyy kizlar dua edelim hepimiz iyi haberi verelim cok duygusalim yaafriendly8584 aylllliiinnn35 kızlar bakın fatmaelifnur test yapmış bat bizden birgün önce bizde yapsak çıkar mı acaba
Canim ben 14.gun ovu testinde cift cizgiyi gordum yani 15.gun catladigini dusunursek bugun 21.gunum yani insallah dollenme olduysa bugun daha 6.gun. Benim gunlerimi baz alirsak henuz testte cikmaz diye dusunuyorum. en azindan bi 5 gun daha gecmeli bence. tabi sizde erken dollenme olduysa cikma ihtimali var. ayyy kizlar dua edelim hepimiz iyi haberi verelim cok duygusalim yaaayllllliiiin35
friendly8584 aylllliiinnn35 kızlar bakın fatmaelifnur test yapmış bat bizden birgün önce bizde yapsak çıkar mı acaba
Ben kızın kırılın diye kesinlikle demedim bende sizin gibiydim araştırdım günlerce uyumadan bildigin saçmalıyormusumCanim ben hicbi zaman bat gecmeden acikma bulanti falan yasamadim zaten bunlarin da psikolojik oldugunu dusunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?