Bendede akıntı yok ama bel ağrısı uyku hali var göğüslerimde biraz hassasiyet var dün gecede kasıklarda hafif batma vardı. Belirti arama zaten herkesin aynı olmuyormuş ki hemdaha var bat aslm kızlar nasılsınız ayllliinn35 friendly pariskizim morsevdam5 kızlar ne durumdasınız ben kupkuruyum akıntı falan yok göğüslerde ağrı yok sanırım olmadı bitek çok fena şişlik var karnım davul gibi oda adet yaklaştı diyedir
Uyumusum incir yumurtayı olgunlastirirrmis ninem dediydi adet başlayınca yemeye başladım eskiler bizden iyi biliyorYazdığıma bakar mısınız
Aynı koyu sari degil ama sarı yani ooof umutlanmaya başladımYengem suan hamile beraber test yapmistk akintisi varmis suan beyazda dedil diyo koyu sarida degil ama sarimsi diyo cnm bkamadgm icin bilmyrm onun dedigi bu
Hiç test yapmadınız. Mı şimdiye kadarKızlar meraba adetim geceli 15 gun oldu bugün kan testi için hastaneye gidicem bilmiyorum psikolojik mi ama sanki burdaki bütün belirtiler var bende kasıklarına ani sancı giriyor adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorgoguslerim sis sürekli acıkıyorum sari akintim var belim ağrıyor bilmiyorum ışte bugün test için gitcem lütfen dua edin bana pozitif çıksın hayırlısıyla
Canim bu ilaci yatarken alin der genelde dr.lar yoksa cok fenadir sana oyle demedimi dr?Kizlar doktor progestan verdi ictim bir saat sonra asiri derecede basdonmesi basladi ve siddetlendi ayaga kalkinca yere dustum tururken kalcami basimi carptim ve konusmam okadar tuhaflastiki morfin almis gibi güldüm sacma sapan konustum. Yan etkilerinde yaziyor ve hemen hastaneye gidin yaziyor ama doktoru aradim bise olmaz dedi. Bi saat kadar surdu simdi biraz hafifledi.. Boyle bise yasayan oldumu cok tuhaf ilk defa basma geliyo
Merhaba canim bende de akıntı yok. nedense bugun olmadigina inandim boylece biraz psikolojikmende rahatladim adete hazirliyorum kendimi aralikta klomen kullanicam. yoksa var mi hamile miyim ya degilsem diye kafayi oynaticam. Boyle dusununce belirtide aramiyo insan ohh miss. Sen nasilsin?slm kızlar nasılsınız ayllliinn35 friendly pariskizim morsevdam5 kızlar ne durumdasınız ben kupkuruyum akıntı falan yok göğüslerde ağrı yok sanırım olmadı bitek çok fena şişlik var karnım davul gibi oda adet yaklaştı diyedir
Canim bu ilaci yatarken alin der genelde dr.lar yoksa cok fenadir sana oyle demedimi dr?
Evde yaptim 6 gun geçtiğinde ama negatif ciktiHiç test yapmadınız. Mı şimdiye kadar
Canım mide bulantısı yapar ama bırakma bende kullandım. Bende sadece mide bulantısı oldu. Dayanılmayacak gibiyse vajinal olarak da kullanılıyor diye biliyorum. Ama bırakma ben çok faydasını gördümKizlar doktor progestan verdi ictim bir saat sonra asiri derecede basdonmesi basladi ve siddetlendi ayaga kalkinca yere dustum tururken kalcami basimi carptim ve konusmam okadar tuhaflastiki morfin almis gibi güldüm sacma sapan konustum. Yan etkilerinde yaziyor ve hemen hastaneye gidin yaziyor ama doktoru aradim bise olmaz dedi. Bi saat kadar surdu simdi biraz hafifledi.. Boyle bise yasayan oldumu cok tuhaf ilk defa basma geliyo
İnşallah canım çok sağol. Bende bir kaç belirti var ama pozitif göremem diye korkuyorum eşime de dedim umitlenmeyelim adet olmazsam yaparız :)Iyi haberlerle gel canim
Seni cok iyi anlıyorum canim.yasadiklarini bende yasadim.ama sabret dua et.ben hergun agliyodum ama rabbim verdi.bir yil bizde denedik bir yilin sonunda Allah verdi.simdi kese var mi yok mu onun telasindayiz.Allahim isteyen herkese versin.saglikli sihhatli.Merhaba kizlar bizde bir bebek istiyoruz ozellikle esim fakat 11 aydir duzeli ugrasiyoruz olmuyor birazda kilom var acikcasi doktora gittim butun hersey normal gorunuyor hormonlar vs. falan bu aydan cok umutluydum ama yine husrana ugradim bugun kirmizilari gorduk yine esimin akrabasina gittik bu gece onlarda daha 5 haftalik evliler ve esi hamileymis onlar adina cok sevindim ancak esimin ne hissettigini hissettim surat ifadesinden psikolojim bozuluyor artik gorumcem benden sonra evlendi arka arkaya iki cocugu oldu guzel ALLAH'im bizede nasip et yarabbim ve isteyen herkese
TabikiPoZitifse görünür demi
Tmm canm cok sagolasınTabiki
Merhaba kızlar benimde 1 yılım bitti olmuyor kaç defa doktora gittim suan batın 2 günümdeyim yarın randevum var yıne hormon testi falan ALLAH yardımcımız olsun bu aralar o kadar kafama takıyorum ki anlatamamYine devlet hastanesındeki doktor hiç bişey demezse artık özel bi yere gidicem her defasında hormon testi yap eee foliksit kullan başka bişey demiyor sinir olmamak elde değil....
Bu seferde yok die stres oluyosun. Valla artık nasip diyorum. Ne var nede yok demicem hayırlısı.az kaldı zaten öğrenicez.Merhaba canim bende de akıntı yok. nedense bugun olmadigina inandim boylece biraz psikolojikmende rahatladim adete hazirliyorum kendimi aralikta klomen kullanicam. yoksa var mi hamile miyim ya degilsem diye kafayi oynaticam. Boyle dusununce belirtide aramiyo insan ohh miss. Sen nasilsin?
Can'ım bende bugün test yaptım bu erken gebelik testlerinden hemen çift çizgi çıktı heyecan yaptım duygulandım sence testlerin yanılma payı var mı erkenden sevinmek istemiyorum amaBen de variiiimmmm koşa koşa geldim ekime kaldım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?