2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben ultra erken gebelik testlerinden yaptım adetim bir hafta geçmişti çift çizgi çıktı şoktayım yarın doktora gidicem acaba bu testlerin yanılma payı var mı çok merak ediyorum
canım her testte azda olsa tabiki yanılma payı çıkabiliyormuş. tam zamanında yapmışsın ve bence doğru.çünkü negatifte yanılma payı yüksek.pozitifte ise az yanılma payı var.hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin

canım benim yaa haklısın gerçekten stres belkide yaa nebilim.Allahım inşallah tez zamanda sana meleğini kavuşturur.herkese dualarımda canı gönülden yer veriyorum.

CANIM YAA:) zaten en rahat burdayım ya beni anlayan sizsiniz. çevremdekiler ya çok takıyosun büyütüyosun dedikleri zaman boğup atasım geliyo sen ne anlarsın diye bozuyorum artık

cgdmkrks canım ya bide sana şeyi sorcam.ben şimdi iki ay klomen kullandım çatlatma iğnesi progestan filan. sonra bu ay hsg çektirdim doktor 2 ay bekle dedi ama ilaç filan vermedi. sence kullansamıydım klomen? ya da diğer ay olmazsa başlayım mı şimdi geçti çünkü adetim biteli 1 hafta oldu.

Alla alla çok şaşırdım erken gebelik olan 49₺ ben internetten aldım
Ben gebelik pozitif olacağını beklemiyordum git gidiyordan 10tane ovulasyon testi aldım yanında ultra erken gebelik testi vardı bugün adetim bir hafta geçti diye yaptım hiç beklemiyordum anında çift çizgi çıktı şok oldum yani yarın doktora gidicem

Ben 17tl verdim
Alla alla çok şaşırdım erken gebelik olan 49₺ ben internetten aldım

Eklentiler

• IMG_4454.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4452.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58
Hepimiz için hayrlsi olsn cnm senin bi sorun varmı
Canim benim hic bi sorun yok dedi hormon testlerini yapti hsg cektirdim ondada tupler acik cikti esimdede bi sorun yok hersey gayet iyi dedi doktor ama bakalim bu ay hem klomen kullandim hem hsg cektirdim unutlu gibiyim ama yinede bilemiyrm iste hayirlisi diyorum

Harika tebrik ederim eee 1 hafta geçmiş tam zamanında yapmışsınız. Normal yapsanda çıkardı hemen kan testine git süper vallahi inşallah darısı bizlere isteyenlere olur

16 gun gecmis cikar canim varsa...normalde adete 14 kala yumurtluyoruz ortalama ve adete 3 4 gun kala yani 11 gunlukken ogrenenler var.catladigi gunden eminsen varsa cikar canim

Benm adetler çok düzensiz iki ayda bir falan düşün... Doktor klomen verdi bittikten sonra kontrole gittiğim gün ayın 7si idi. Baktı çatlamış dedi. 5 ve 6sında birleşme olmuştu ama 7sinde olamadı ertesi sabah oldu. Hiç bi fikrim yok noluyo diye daha ilk başladm tedaviye karın kasık mide sırt bacak kalça her yerimde ağrı var resmen. İnşallah çıkaaar... Sabah idrar testi negatif bata 1 kala kan tahlili beni beklesin

Harika tebrik ederim eee 1 hafta geçmiş tam zamanında yapmışsınız. Normal yapsanda çıkardı hemen kan testine git süper vallahi inşallah darısı bizlere isteyenlere olur
Ah ah inşallah rabbim dileyen isteyen herkherkese de nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah herkes için hayırlısı olsun

Ay yaa şükür ki oğluşun varmış bak gebe kalan iki yok olsun tedaviyle de olsa kalırsın Rabbim çok aratmasın inşallah. Aynen anlıyoruz gerçekten çünkü duygular hisler bir. Sende bende korkuyoruz kırmızı karttan şuan... Allah yardımcımız olsun belki olmaması olmasından hayırlıdır hiç bilemeyiz evladında sağlıklısını hayırlısını versin benim bebeğim yok. Olursa ilk olacak ay inşallah olur sizede yeni bebiş gelir inşallah. İnan dualarım burdaki herkesle. Ve bihaber oldugumuz bissürü gebelik bekleyen insan var bide onlarla. Sabırla beraber versin ne veriyosa Rabbim...

İnşallah yaa ne güzel söyledin. İnternette bakıyorum kullandıkları ay hamile kalanlar varmış inşallah bizde öyle oluruz :)

İnşallahhhh.... Evett benide umutlandırıyo ilk kullanmada kalan ama aylarca kullanıp kalamayan da var yanii demekki neymiş heran herşey olabilirmiş bünye meselesi

Bizim bahsettiğimiz
tamam canım bizim bahsettiğimiz clear blue dijital erken gebelik testi. Bir türlü derdimi anlatamadım herkes sordu çünkü en baştan yazıyorum canım burda bir bayan hangi testi yapacaksın dedi bende dedim ki ben clearblue dijital erken gebelik testi aldım nekadara aldın dedi internetten aldım 19.90₺ ye aldım dedim başka bi arkadaş ben eczaneden 10₺ aldım dedi bende dedim ki normalde ultra erken olanı 49₺ nasıl 10₺ ye aldınız şaşırdım dedim. Olay böyle gelişti.

Ağlama canım. Sabret. Allah boş bırakmasın kucağını inşallah

İnşallah olur cnm ne zamn bat belirtin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…