- 26 Ekim 2016
- 156
- 293
- 18
- 39
canım her testte azda olsa tabiki yanılma payı çıkabiliyormuş. tam zamanında yapmışsın ve bence doğru.çünkü negatifte yanılma payı yüksek.pozitifte ise az yanılma payı var.hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versinBen ultra erken gebelik testlerinden yaptım adetim bir hafta geçmişti çift çizgi çıktı şoktayım yarın doktora gidicem acaba bu testlerin yanılma payı var mı çok merak ediyorum
Alla alla çok şaşırdım erken gebelik olan 49₺ ben internetten aldımCanm bende kullandım bi hafta önce tarih göstergeli fotoda atmıştım burda 10 tl aldım yani
canım benim yaa haklısın gerçekten stres belkide yaa nebilim.Allahım inşallah tez zamanda sana meleğini kavuşturur.herkese dualarımda canı gönülden yer veriyorum.Canim 1 tanenin oldugu yerden baskada olur merak etme annem hep oyle der...insallah tez zamanda ikinciye kavusursun.benm bitane bile yok agliyorum anneme ben 3 tane istyordum daha bitane bile olmadi hem olsa bile 1 tanecik cocuk tek basina nasil olcak.onu beceremezken 2. 3. hic olmaz ozaman diye.oda hep ayni bitanenin oldugu yerden 10 tanede olur...sende takma olur insallah
CANIM YAA:) zaten en rahat burdayım ya beni anlayan sizsiniz. çevremdekiler ya çok takıyosun büyütüyosun dedikleri zaman boğup atasım geliyo sen ne anlarsın diye bozuyorum artıkAlgıda seçicilik oluyor. Bu yaz tatilde benim bata 1 hafta var nasıl hayal kuruyoruz olmuş mudur falan diye. Akşamına adet oldum. Ya bi bekle bi heyecan yapalım dimi yok. Ertesi gün tekne turuna çıkıcaz yanımıza aile geldi kadın hamile. Güneşleniyor falan bana öyle koyduki üzüntümden ağladım durdum.
Ben gebelik pozitif olacağını beklemiyordum git gidiyordan 10tane ovulasyon testi aldım yanında ultra erken gebelik testi vardı bugün adetim bir hafta geçti diye yaptım hiç beklemiyordum anında çift çizgi çıktı şok oldum yani yarın doktora gidicemAlla alla çok şaşırdım erken gebelik olan 49₺ ben internetten aldım
Ben 17tl verdimBen gebelik pozitif olacağını beklemiyordum git gidiyordan 10tane ovulasyon testi aldım yanında ultra erken gebelik testi vardı bugün adetim bir hafta geçti diye yaptım hiç beklemiyordum anında çift çizgi çıktı şok oldum yani yarın doktora gidicem
Alla alla çok şaşırdım erken gebelik olan 49₺ ben internetten aldım
Canim benim hic bi sorun yok dedi hormon testlerini yapti hsg cektirdim ondada tupler acik cikti esimdede bi sorun yok hersey gayet iyi dedi doktor ama bakalim bu ay hem klomen kullandim hem hsg cektirdim unutlu gibiyim ama yinede bilemiyrm iste hayirlisi diyorumHepimiz için hayrlsi olsn cnm senin bi sorun varmı
Harika tebrik ederim eee 1 hafta geçmiş tam zamanında yapmışsınız. Normal yapsanda çıkardı hemen kan testine git süper vallahi inşallah darısı bizlere isteyenlere olurBen gebelik pozitif olacağını beklemiyordum git gidiyordan 10tane ovulasyon testi aldım yanında ultra erken gebelik testi vardı bugün adetim bir hafta geçti diye yaptım hiç beklemiyordum anında çift çizgi çıktı şok oldum yani yarın doktora gidicem
Bilmiyorum canm 10 a aldımAlla alla çok şaşırdım erken gebelik olan 49₺ ben internetten aldım
16 gun gecmis cikar canim varsa...normalde adete 14 kala yumurtluyoruz ortalama ve adete 3 4 gun kala yani 11 gunlukken ogrenenler var.catladigi gunden eminsen varsa cikar canim
Ah ah inşallah rabbim dileyen isteyen herkherkese de nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah herkes için hayırlısı olsunHarika tebrik ederim eee 1 hafta geçmiş tam zamanında yapmışsınız. Normal yapsanda çıkardı hemen kan testine git süper vallahi inşallah darısı bizlere isteyenlere olur
kesinlikle.Bu arada herkes birbirini çok çok iyi anlıyor.Rabbim en kısa zamanda bize ve isteyenlere de nasip etsin.stresimiz sabırsızlığımız bitiriyor bizi en azından kendi adıma söyleyeyim öyleyim.1 oğlum var anne nezaman kardeşim gelcek diye çok istiyor.onun içinde çok istiyorum.Rabbim dualarımızı kabul etsin meleklerimiz en kısa zamanda yanımızda olsun
İnşallah yaa ne güzel söyledin. İnternette bakıyorum kullandıkları ay hamile kalanlar varmış inşallah bizde öyle oluruz :)
Bizim bahsettiğimizBen 17tl verdim
tamam canım bizim bahsettiğimiz clear blue dijital erken gebelik testi. Bir türlü derdimi anlatamadım herkes sordu çünküBen 17tl verdim
Bende de pko var ama dr tedaviye bile gerek gormedi..5 yil boynca sadece engel o mu canim yumurtlama olmuyormuydu pek...insallah vardir hepimizin duaya ihtiyaci var sanirim bende cok uzuluyorum dun kirmizilari gorunce 6 7 saat agladim.halada zaman zaman iclenip agliyorum..tamam sinavimiz diyorum ama üzelmeden edemiyor insan.herkese dua ediyorum rabbim bu hasreti yureginde yasayan herkese tez zamanda versin insallah
İnşallah olur cnm ne zamn bat belirtin varmiCanim benim hic bi sorun yok dedi hormon testlerini yapti hsg cektirdim ondada tupler acik cikti esimdede bi sorun yok hersey gayet iyi dedi doktor ama bakalim bu ay hem klomen kullandim hem hsg cektirdim unutlu gibiyim ama yinede bilemiyrm iste hayirlisi diyorum
sizim yok normalde olurdu herzaman cok tuhaf sekilde hic bi agrim falan yok. sadece sari akintim varİnşallah olur cnm ne zamn bat belirtin varmi
Daha erken üzülmek için bat geçerse bidaha denersinKizlar bat a 2 gun var ve gebelik testim malesef(Eki Görüntüle 1916098
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?