2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaslar merhaba,
Benim de bir sorum olacak. 3, gundur akintiyla karisik pembe renkte kan geliyor sadece peceteye sildigimde gorebiliyorum oyle ic camasirimi lekelicek kadar cok degil ama rengi pembe.Belimde de ara ara agrilar oluyor.sol kasigimda agri. İdrar testim.negatif cikti. Ne yapsam bilemedim takvimime gorede regl.zamanim.

Yok erken daha yapmıcam

Olabilir geç döllenme olmuştur belki de. 1 hafta gecikmeden sonra kan testi yaptır bence. Benim geç döllenme olmuştu 6.gün gecikmede değer 101 çıkmıştı. İdrar testi de çok silik çıkmıştı

Adetinin gecikmesini bekle bence yada kan testi yaptır canım

Canım benim ya inşallah gelmiştir meleklerimiz

Bende samsundayim canm ama ilcesinde carsambadayim tedavi icin atadamda fulya zeynep metin var ona gidiyorum 4 aydir bi kay ay daha denicem olmazsa bende asilama yaptirmayi dusunuyorum

Daha iyi olmuş geniş kapsamlı
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlar Ağustos tan beri beraberiz

CANİM BİRSEYSORUCAM.BENİM ADETİME 2GUN KALDİ.TEST YAPTİM.SİLİKCİKTİ.BAKARMİSİN SENCE GEBELİK VARMİ? :)

Eklentiler

• P_20161123_174636.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 63
günaydın kızlar ben ovulasyon testi hiç kullanmadım ama bu ay da olmazsa onu da denemeyi düşünüyorum. sizce faydası oluyo mu gerçekten? gün aşırı olması zaten tutar mı? bilemedim napcağımı ya bu ay da olmazsa bırakıver artık olmayacak diyorum

Kime baksam disarida hepsi hamile kadinlarin ben niye hala hamile deqilim yaaa :'(
aynı durum bende de var canım sanki özellikle beni seçiyolar gibi geliyo. firmaya gidiyorum hamile, markete gidiyorum hamile, apartmanda hamile, tv yi açıyorum hamile. algıda seçicilik diyolar belki de gerçekten öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…