Yok erken daha yapmıcamCanim aslinda ben cumartesi yapalim demistim ama @ayllllliiiin35 ile pazartesi yapmaya karar verdik cumartesi erken dedik. istersen sen yarin yap cift cizgiyi gorde insallah bizede umut ol. biliyo musun bende kendimi zor tutuyorum sonra yok yaaa diyorum 8.gun cikmaz.
Olabilir geç döllenme olmuştur belki de. 1 hafta gecikmeden sonra kan testi yaptır bence. Benim geç döllenme olmuştu 6.gün gecikmede değer 101 çıkmıştı. İdrar testi de çok silik çıkmıştıInsallah oyledir canisi kabizlik var ve karnimin altinda sislik var bazen sancilaniyorum her ay adet gunune yakin cok agrim olurdu bu ay hic olmadi adetten 4 gun once hcg yaptirdim negatif cikti ama adetim gecikeli 4 gun oldu erken yaptirdgm icin cikmamis olabilir mi?
Idrar testini ne zaman yapmistin?Olabilir geç döllenme olmuştur belki de. 1 hafta gecikmeden sonra kan testi yaptır bence. Benim geç döllenme olmuştu 6.gün gecikmede değer 101 çıkmıştı. İdrar testi de çok silik çıkmıştı
Adetinin gecikmesini bekle bence yada kan testi yaptır canımArkadaslar merhaba,
Benim de bir sorum olacak. 3, gundur akintiyla karisik pembe renkte kan geliyor sadece peceteye sildigimde gorebiliyorum oyle ic camasirimi lekelicek kadar cok degil ama rengi pembe.Belimde de ara ara agrilar oluyor.sol kasigimda agri. İdrar testim.negatif cikti. Ne yapsam bilemedim takvimime gorede regl.zamanim.
6. Gün kanda öğrendikten sonra yaptım canım.Idrar testini ne zaman yapmistin?
Canım benim ya inşallah gelmiştir meleklerimizPariskizim umutluyum ben bu ay senden belirtilerim her aydan farkli diyosun insallah gelmistir bebegin canim. Bende 1 hafta once yani yaklasik yumurtlama zamani hayir olsun ruya gordum esimle ruyamda ikinci kez evleniyodum bembeyaz kabarik bi gelinlik almisim. Tabiri bebek diyor insallah rabbim gondermistir yavrularımızı.. Sahip olunmayan şey özlenir mi? özleniyormuş hem de burnunun direği sızlayarak..
İnsallah dedigin gibidir guzel anne adayi :) cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin bizlerden cok istiyorum bende6. Gün kanda öğrendikten sonra yaptım canım.
Bende samsundayim canm ama ilcesinde carsambadayim tedavi icin atadamda fulya zeynep metin var ona gidiyorum 4 aydir bi kay ay daha denicem olmazsa bende asilama yaptirmayi dusunuyorumkızlar merhaba ben size cok yabancı kaldım bat ne demek ondan başlayın bana anlatmaya ben geçen hafta salı günü ilk aşılamamı yaptım samsunda yasıyorum 19mayıs üniversitesi tüp bebek merkezinde davut güvene gidiyorum kızlar bi aşılamayı 170tl ye fln mal ediyosunuz hiç masrafı yok ve hocamız mükemmel tam bir hafta sonra sonucumu öğrenicem 29 kasım salı günü miladım olabilir yani varmı samsunda olan kişi aramızda
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallahİnsallah dedigin gibidir guzel anne adayi :) cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin bizlerden cok istiyorum bende
idrar testini yapyrmak icin bir hafta gecmesi lazim deqilmi ??Yok erken daha yapmıcam
Daha iyi olmuş geniş kapsamlı
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlarAğustos tan beri beraberiz
Daha iyi olmuş geniş kapsamlı
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlarAğustos tan beri beraberiz
Canım benim ya inşallah gelmiştir meleklerimiz
Yok erken daha yapmıcam
aynı durum bende de var canım sanki özellikle beni seçiyolar gibi geliyo. firmaya gidiyorum hamile, markete gidiyorum hamile, apartmanda hamile, tv yi açıyorum hamile. algıda seçicilik diyolar belki de gerçekten öyle.Kime baksam disarida hepsi hamile kadinlarin ben niye hala hamile deqilim yaaa :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?