2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum. Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.

Benimde dün gece bir bel ağrısı mahvetti beni onun dışında herşey aynı valla. Ben normalde 1 aralıkda test yapcaktım heyecandan sizinle 28 ine aldım.

Gün aşırı denk gelir kendini strese sokma ama yine de sen bilirsin

Bence adetine kadar değerlendir bırakma. Hiç belli olmaz. İkinci kez yumurtluyor olabilirsin

benim bat 11 aralığı bah yopmughs bnıhk mks
Gün aşırı denk gelir kendini strese sokma ama yine de sen bilirsin
olmazsa bu aydan sonra denerim canım ya strese sokmasam iyi de bakalım ya kısmet. sen kullanmadın demi hiç onu. ayy bi olsam buraya yazcam ilk :))

benim bat 11 aralığı bah yopmughs bnıhk mks

olmazsa bu aydan sonra denerim canım ya strese sokmasam iyi de bakalım ya kısmet. sen kullanmadın demi hiç onu. ayy bi olsam buraya yazcam ilk :))
Ben beceremedim. Koyverdim gitti. Doktorum da kızdı zaten kullanma öyle şeyler strese giriyorsun adetin gecikiyor dedi.

Kızlar adete 6 gün var. Dün test yaptım negatif çıktı.
Bu arada bende normalde sürekli akıntı olur. Ama en az bi haftadır kupkuruyum, çok nadir akıntı geliyor. Normalde akıntı hamilelik belirtisi derler ama bende tam tersi olabilir mi, hamile olabilir miyim

Yaaaaa resmen çığlık attım resmi görünce sonradan anladım ovü olduğunu. Canım bazılarıda hamileliklerini böyle anlıyorlar stres yapma inşallah bebişimizzz var

Evet canim ben oyle olmustum oyuzden biseye yoramiyorum artik bu testleri..ama burda benden baska oyle olani gormedim bana zaten her ay bi anormallik oluyor.insallah senin vardir canim o bana hastır

Yaaaaa resmen çığlık attım resmi görünce sonradan anladım ovü olduğunu. Canım bazılarıda hamileliklerini böyle anlıyorlar stres yapma inşallah bebişimizzz var
Offf aklima geldi o yuzden israrla ovu test diye yazdim insallah pazartesi hep birlikte atariz o çığlığı.. Biraz arastirdim bu teste umut baglamamak gerekiyo

Evet canim ben oyle olmustum oyuzden biseye yoramiyorum artik bu testleri..ama burda benden baska oyle olani gormedim bana zaten her ay bi anormallik oluyor.insallah senin vardir canim o bana hastır
O haslık bende de vardir kesin:) Okudugum kadariyla adet olanda var hamile olanda.. aksamustu tekrar yaparim testi

canım ben hala göbeğim şiş geziyorum gelen giden göbeğin çıkmış hamile misin diye soruyor gıcık verir gibi değilim arkadaş sinirlendirmek için yapıyorlar sanki bide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyor hemen gidiyor

Ya gebelik olabilir ama sen yine de her ihtimale karşı bu geceyi değerlendir aklında kalmamış olur

Ben de dun gece adet agrisi yasadimc canim bugun sakinim insallah belirtilerimiz gebeliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…