- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Benimde dün gece bir bel ağrısı mahvetti beni onun dışında herşey aynı valla. Ben normalde 1 aralıkda test yapcaktım heyecandan sizinle 28 ine aldım.Pariskizim S selifor @ayllllliiiin35 lale_cik belirtileriniz ne durumda. ben bu aksam siddetli adet agrisi yasadim ve sol kasıgımla belimin ve kalçamın sol tarafinda ağrı çekilme oldu. belimin agrisi yeni kesildi. sabahta esime kahvalti hazirlarken nutelladan igrendim heralde midem boş sabah sabah midem kaldirmadi diye dusundum. goguslerimin uclari bikac gundur sızlıyo. Bat.a daha 8 gün var ya hepsi kuruntu biliyorum bide rüya var gördüğüm hayir olsun. bilmiyorum bunlara ragmen hamile degilsem afedersiniz yuhhh dicem
Gün aşırı denk gelir kendini strese sokma ama yine de sen bilirsingünaydın kızlar ben ovulasyon testi hiç kullanmadım ama bu ay da olmazsa onu da denemeyi düşünüyorum. sizce faydası oluyo mu gerçekten? gün aşırı olması zaten tutar mı? bilemedim napcağımı ya bu ay da olmazsa bırakıver artık olmayacak diyorum
Bence adetine kadar değerlendir bırakma. Hiç belli olmaz. İkinci kez yumurtluyor olabilirsinKızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum.Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.
Eki Görüntüle 1916337
Gel canim 28i bizim günümüz olsun insallahBenimde dün gece bir bel ağrısı mahvetti beni onun dışında herşey aynı valla. Ben normalde 1 aralıkda test yapcaktım heyecandan sizinle 28 ine aldım.
olmazsa bu aydan sonra denerim canım ya strese sokmasam iyi de bakalım ya kısmet. sen kullanmadın demi hiç onu. ayy bi olsam buraya yazcam ilk :))Gün aşırı denk gelir kendini strese sokma ama yine de sen bilirsin
Bende oyle dusunuyorum canim gerçi atesimde 36.7 bilmiyorum sasirdim kaldim daha once ovu testini adete yakin hic denememistimBence adetine kadar değerlendir bırakma. Hiç belli olmaz. İkinci kez yumurtluyor olabilirsin
Ben beceremedim. Koyverdim gitti. Doktorum da kızdı zaten kullanma öyle şeyler strese giriyorsun adetin gecikiyor dedi.benim bat 11 aralığı bah yopmughs bnıhk mks
olmazsa bu aydan sonra denerim canım ya strese sokmasam iyi de bakalım ya kısmet. sen kullanmadın demi hiç onu. ayy bi olsam buraya yazcam ilk :))
Evet resmen varrr harikaaaa hemen kan testi yaptır tebrik ederim çokkkk darısı bize inşallahCANİM BİRSEYSORUCAM.BENİM ADETİME 2GUN KALDİ.TEST YAPTİM.SİLİKCİKTİ.BAKARMİSİN SENCE GEBELİK VARMİ? :)
Kızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum.Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.
Eki Görüntüle 1916337
Evet canim ben oyle olmustum oyuzden biseye yoramiyorum artik bu testleri..ama burda benden baska oyle olani gormedim bana zaten her ay bi anormallik oluyor.insallah senin vardir canim o bana hastırKızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum.Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.
Eki Görüntüle 1916337
Offf aklima geldi o yuzden israrla ovu test diye yazdim insallah pazartesi hep birlikte atariz o çığlığı.. Biraz arastirdim bu teste umut baglamamak gerekiyoYaaaaa resmen çığlık attım resmi görünce sonradan anladım ovü olduğunu. Canım bazılarıda hamileliklerini böyle anlıyorlar stres yapma inşallah bebişimizzz var
O haslık bende de vardir kesin:) Okudugum kadariyla adet olanda var hamile olanda.. aksamustu tekrar yaparim testiEvet canim ben oyle olmustum oyuzden biseye yoramiyorum artik bu testleri..ama burda benden baska oyle olani gormedim bana zaten her ay bi anormallik oluyor.insallah senin vardir canim o bana hastır
Evet umut bağlama ama olabilirde yani. Pazartesi güzel 2. Çizgiyi görelimmm inşallahhhhOfff aklima geldi o yuzden israrla ovu test diye yazdim insallah pazartesi hep birlikte atariz o çığlığı.. Biraz arastirdim bu teste umut baglamamak gerekiyo
canım ben hala göbeğim şiş geziyorum gelen giden göbeğin çıkmış hamile misin diye soruyor gıcık verir gibi değilim arkadaş sinirlendirmek için yapıyorlar sanki bide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyor hemen gidiyorPariskizim S selifor @ayllllliiiin35 lale_cik belirtileriniz ne durumda. ben bu aksam siddetli adet agrisi yasadim ve sol kasıgımla belimin ve kalçamın sol tarafinda ağrı çekilme oldu. belimin agrisi yeni kesildi. sabahta esime kahvalti hazirlarken nutelladan igrendim heralde midem boş sabah sabah midem kaldirmadi diye dusundum. goguslerimin uclari bikac gundur sızlıyo. Bat.a daha 8 gün var ya hepsi kuruntu biliyorum bide rüya var gördüğüm hayir olsun. bilmiyorum bunlara ragmen hamile degilsem afedersiniz yuhhh dicem
Kızlar gunaydin bugun adetimin 24.günü adetime 1 hafta var. 14.gun cift cizgiyi gordum 15.gun sabah koyu aksam silikti ovu testim 15.-16. gunler yumurtlamisimdir diye dusunuyorum. bu sabah ovulasyon testi yaptim kopkoyu anlamiyorum yenidenmi yumurtluyorum.Babies16 da adete yakin koyu gorup diger gun silik gormustu ve adet oldu.
Eki Görüntüle 1916337
canımm senin doktorun kim acaba ve memnun musun?Gün aşırı denk gelir kendini strese sokma ama yine de sen bilirsin
Ben de dun gece adet agrisi yasadimc canim bugun sakinim insallah belirtilerimiz gebeliktendircanım ben hala göbeğim şiş geziyorum gelen giden göbeğin çıkmış hamile misin diye soruyor gıcık verir gibi değilim arkadaş sinirlendirmek için yapıyorlar sanki bide arada adet olacakmışım gibi sancı giriyor hemen gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?